Forum » Pomoč in nasveti » slušalke HyperX Cloud II problem
slušalke HyperX Cloud II problem
Berserker ::
Na omenjenih slušalkah mi po nekaj urah delovanja zmrzne volume kontroler in 7.1 zvok opcija.
Sicer zadevo rešim tako, da resetiram celoten pc in vklopim/izklopim slušalke, ampak se to nebi smelo dogajat na pol leta starim setom, pa še annoying je.
Večino zadetkov mi vrže o problemu mikrofona, o tem pa skoraj nič. Zdaj predem uveljavim garancijo, bi se rad prepričal če gre zgolj za software problem.
Zanima me, če je kdo imel že podoben problem?
Sicer zadevo rešim tako, da resetiram celoten pc in vklopim/izklopim slušalke, ampak se to nebi smelo dogajat na pol leta starim setom, pa še annoying je.
Večino zadetkov mi vrže o problemu mikrofona, o tem pa skoraj nič. Zdaj predem uveljavim garancijo, bi se rad prepričal če gre zgolj za software problem.
Zanima me, če je kdo imel že podoben problem?
Seljak ::
Jaz ne bi na tvojem mestu zavlačeval in bi jih vrnil v garancijskem roku naj oni ugotavljajo in si belijo glavo kaj je narobe.
Tac20 ::
Mogoče pa imaš težave z USB, meni recimo ko gre PC v sleep slusalke nehajo delat ko se zbudi, nato potegnem ven iz USB in nazaj pa ponovno delajo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski poslanci želijo poenotenje polnilnikovOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12529 (9517) | Lonsarg |
» | Bo iPhone res brez 3,5-mm stereo priključka in kaj to pomeni (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 52227 (45438) | matobeli |
» | [BlueTooth] USB Adapter + Slusalka/MikrofonOddelek: Kaj kupiti | 5054 (4673) | k4vz0024 |
» | Uporaba Bluetooth slušalke za pogovor v MSN MessengerjuOddelek: Zvok in slika | 1722 (1607) | Merlin_1 |
» | Navaden telefon preko PC-ja do internetne telefonije - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2037 (1875) | Caligula |