Forum » Elektrotehnika in elektronika » fingerprint reader, HW & algoritmi
fingerprint reader, HW & algoritmi
2f4u ::
Nisem našel podobne teme tukaj.
Zanima me, če kdo dela in razvija algoritme za senozorje prstnih odtisov (kapacitivni senzorji), programira le te. Zanimajo me izkušnje, testi in SW. Seveda, skupaj z šumom in napake, ki ste jih zaznali (ala voda/vlaga).
HW,
katere senzorje uporabljate?
Torej,
v zadnjih mesecih sem takšen senzor uporabil v eni napravi in ja, me zanimajo izkušnje in izmenjava mnenj.
Če pa kdo rabi to funkcionalnost - naj kontaktira. Dejansko lahko večino "kapacitivnih" senzorjev pripravim za prototipe ampak algoritmi so "linearizirani, maximalno vektor". Pri prstnih odtisih pa imajo rezultat celo "matriko" parametrov....
PS, Trenutno se igram z Nx5 in APIjem za senzor. Nekaj novega. :)
Zanima me, če kdo dela in razvija algoritme za senozorje prstnih odtisov (kapacitivni senzorji), programira le te. Zanimajo me izkušnje, testi in SW. Seveda, skupaj z šumom in napake, ki ste jih zaznali (ala voda/vlaga).
HW,
katere senzorje uporabljate?
Torej,
v zadnjih mesecih sem takšen senzor uporabil v eni napravi in ja, me zanimajo izkušnje in izmenjava mnenj.
Če pa kdo rabi to funkcionalnost - naj kontaktira. Dejansko lahko večino "kapacitivnih" senzorjev pripravim za prototipe ampak algoritmi so "linearizirani, maximalno vektor". Pri prstnih odtisih pa imajo rezultat celo "matriko" parametrov....
PS, Trenutno se igram z Nx5 in APIjem za senzor. Nekaj novega. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S10 je moč odkleniti z odlitkom prstnega odtisaOddelek: Novice / Android | 4442 (2939) | AštiriL |
» | Samsung je predstavil Galaxy S5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 32073 (22374) | $%&/() |
» | pomoč pri izbiri komponenteOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1701 (1248) | cefizl88 |
» | Zloraba prstnih odtisovOddelek: Informacijska varnost | 4988 (3668) | BlueRunner |
» | Nokia predstavila N8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24427 (21613) | Bistri007 |