Forum » Programska oprema » funkcija v excel-u
funkcija v excel-u
appz ::
pozdravljeni,
problem je sledec - rad bi tekst iz vec posameznih celic (v vsaki celici je najvec 5 besed) spojil v eni celici....do tle mi dela ne dela pa da bi mi tekst iz vsake celice kopiralo v novo vrstico te (skupne) celice - namrec mece jih kar eno za drugo kar naredi celo zmesnjavo ...a ve kdo to naredit
hvala za vsako pomoc
lp
problem je sledec - rad bi tekst iz vec posameznih celic (v vsaki celici je najvec 5 besed) spojil v eni celici....do tle mi dela ne dela pa da bi mi tekst iz vsake celice kopiralo v novo vrstico te (skupne) celice - namrec mece jih kar eno za drugo kar naredi celo zmesnjavo ...a ve kdo to naredit
hvala za vsako pomoc
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | excel makro in vb, kopiranje vrednostiOddelek: Programiranje | 1321 (1080) | max00slo |
» | Vezje, ki samo izkopi li-po baterijo, ko pidejo celice do 3.7V POMOČ!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (709) | Magic1 |
» | excell...pretvorba malih črk V VELIKEOddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1744) | veteran |
» | Namenski transformator (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6027 (5519) | Pyr0Beast |
» | Kako v Excelu aktivirati hyperlink?Oddelek: Programiranje | 1457 (1284) | primzx |