Forum » Loža » Nateg ali resne cene?
Nateg ali resne cene?
ttommy ::
http://24hcamerafastcenter.club/
Na Facebook-u meče ven reklame za nora znižanja, pa me zanima, ali je to res, ali je kakšen nateg?
Na Facebook-u meče ven reklame za nora znižanja, pa me zanima, ali je to res, ali je kakšen nateg?
Gamer
N0t0ri0us ::
ah kje.. saj piše prva stvar, ko odpreš izdelek 100% vračilo denarja in 24/7 customer support
freesty ::
Ce bos naroceval, se meni naroci en 1dx mark II. Cena na strani je 25eur. Ko ga dobis pridem iskat(bilokje na svetu si) pa se 500eur ti dam zanga.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
rokp ::
Jaz bi vzel, samo nimajo v tisti barvi, ki bi jo zelel. Ampak, saj verjetno tudi to zrihtajo, kajne? ;)
BlackHole ::
Itak, da so resne cene. Saj vidiš, da je EOS 5D mark III znižan iz 257€ na 25€. Ne vem sicer zakaj imajo na Mimovrste tako napihnjene cene, kao 3488 €.
Čudi me edino, da na tej spletni strani nimajo bolj kvalitetnih fotk aparatov, ki jih prodajajo. :P
Čudi me edino, da na tej spletni strani nimajo bolj kvalitetnih fotk aparatov, ki jih prodajajo. :P
LP Marko
andromedar ::
Itak, da so resne cene. Saj vidiš, da je EOS 5D mark III znižan iz 257€ na 25€. Ne vem sicer zakaj imajo na Mimovrste tako napihnjene cene, kao 3488 €.
Nimajo fotoaparata, da bi jih lahko naredili :)
Eh?
ttommy ::
Pa na Facebook-u meče ven tudi reklame za nenormalno znižana kolesa (iz 2.550 na 78€)...Kdo pri zdravi pameti bi sploh to naročil?
Gamer
koyotee ::
Ti očitno, ker ne ločiš med nategom in "resno ceno"
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black Friday (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12060 (6897) | ejresnevem |
» | Canonova DSLR-ja s 50 milijoni točkOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 12236 (8941) | kuglvinkl |
» | Fotoaparat vs. kamera?Oddelek: Zvok in slika | 6463 (5846) | schurda |
» | Nategavščina ???Oddelek: Kaj kupiti | 4332 (2619) | amigo_no1 |
» | Digitalni fotoaparat - Continuous Drive!Oddelek: Kaj kupiti | 2088 (2021) | jype |