Forum » Pomoč in nasveti » kako nastavit resolucijo displaya v Win CE
kako nastavit resolucijo displaya v Win CE
BogyX ::
Mam problem - na sistemu Win CE ( za prenosnike ), ki teče na touch displayu velikosti 15'' smo uspeli zmrdat resolucijo in prikazuje na ekranu po Y osi vse , po X pa je raztegnjeno za 2x - torej vidim samo 1/2 slike
Slika je raztegnjena čez celi ekran, je pa srdina slike na skrajno desnem koncu.
Kje so kake nastavitve ( Win CE nima enakih nastavitev kot ostali Win, ker je pri dlančnikih ponavadi display z fiksno resolucijo )
KAki predlogi - mogoče kdo ve,kateri fajl v direktoriju Windows je za te nastavitve zadolžen in da tam ročno spremenim.
PS: sama konzola je industrijski Touch Panel Siemens Multi Panel
LP
Bogdan
Slika je raztegnjena čez celi ekran, je pa srdina slike na skrajno desnem koncu.
Kje so kake nastavitve ( Win CE nima enakih nastavitev kot ostali Win, ker je pri dlančnikih ponavadi display z fiksno resolucijo )
KAki predlogi - mogoče kdo ve,kateri fajl v direktoriju Windows je za te nastavitve zadolžen in da tam ročno spremenim.
PS: sama konzola je industrijski Touch Panel Siemens Multi Panel
LP
Bogdan
Hvala - zdaj vsaj vem, kje začet, če res ne bo šlo.
Težava je v tem, da nisem ravno domač v pisanju driverjev in upam, da bo se našla kaka druga rešitev, kjer samo nastaviš resolucijo in ne spreminjaš nekih dll fajlov na 1M vredni opremi.
Hvala zaenkrat, če pa kdo ve kako drugo rešitev pa prosim...
Lp
Bogdan
Težava je v tem, da nisem ravno domač v pisanju driverjev in upam, da bo se našla kaka druga rešitev, kjer samo nastaviš resolucijo in ne spreminjaš nekih dll fajlov na 1M vredni opremi.
Hvala zaenkrat, če pa kdo ve kako drugo rešitev pa prosim...
Lp
Bogdan
Saj zgleda res, da bo treba to naret.
Sem pa po pomoti zjebo - med downloadom na ta panel se mi je nekaj povezava zmrdala, pa sem enih parkrat to probo sem pa tja in na enkrat - ekran raztegjen.
Hvala vam za odgovore - bom oklico na servis.
Sem pa po pomoti zjebo - med downloadom na ta panel se mi je nekaj povezava zmrdala, pa sem enih parkrat to probo sem pa tja in na enkrat - ekran raztegjen.
Hvala vam za odgovore - bom oklico na servis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor 144Hz naj kupim??Oddelek: Zvok in slika | 2579 (1582) | Mare3 |
» | Hoferjev 23,6" TFT monitor! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21652 (10681) | lola0000000 |
» | nepravilni prikaz resolucije (LCD)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1291 (1139) | Pyr0Beast |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7870 (6625) | gumby |
» | refresh pod linuxomOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (1013) | Binji |