Forum » Mobilne tehnologije » Odmev med opravljanjem klica
Odmev med opravljanjem klica
GrX ::
Mene pa zanima, če ima še kdo probleme z odmevi med klicanjem? Vse več ljudi mi potarna, da slišijo lasten glas - odmev med opravljanjem klica z menoj.. V trenutku, ko klic vrnejo pa odmeva ni več..
Kdo ve zakaj pride do tega in kako odmev odpraviti?!
PS: Naj še dodam, da gre za različne modele telefonov in A1 omrežje..
Kdo ve zakaj pride do tega in kako odmev odpraviti?!
PS: Naj še dodam, da gre za različne modele telefonov in A1 omrežje..
- spremenilo: GrX ()
tlozej ::
Sodelavec je imel podoben primer, se sploh ni bilo možno pogovarjati z njim, ker si slišal samo sebe. Izkazalo se je, da je bil razlog ovitek telefona. Ne me vprašat kako - ko je odstranil ovitek je odmev izginil, če ga je dal nazaj se je zopet pojavil...
Sicer glede na uporabo različnih telefonov in razliko med dohodnim/odhodnim klicem - verjetno tu ni isti razlog. Mogoče pa komu drugemu pomaga...
LP
Sicer glede na uporabo različnih telefonov in razliko med dohodnim/odhodnim klicem - verjetno tu ni isti razlog. Mogoče pa komu drugemu pomaga...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tlozej ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se dogaja s simobilom?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6812 (3554) | zmaugy |
» | Problem s telefonom - 1 dan po nakupuOddelek: Mobilne tehnologije | 938 (719) | PIT BULL96 |
» | Vdiranje v telefone.Oddelek: Informacijska varnost | 4346 (3826) | poweroff |
» | Slovo od Siola in Telemacha - kaj sedaj?Oddelek: Omrežja in internet | 4009 (3094) | Slovencelj |
» | Zastonj telefoniranje iz računalnika na telefon !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 21894 (12749) | madmitch |