Forum » Operacijski sistemi » Tape backup na win2k server.....pomoc prosim
Tape backup na win2k server.....pomoc prosim
bmandelj ::
lep pozdrav
imam sledeco situacijo
na win2k server je nastiman backup tako da vsak dan v tednu dela kopije na tape drive in enkrat na mesec backup na posebno kaseto
tako da se uporablja sest kaset
zadeva je sledeca
1. kako spraznim kaseto? (dnevni backup) z tapei se nisem imel nikoli opravka tako da nimam blage veze kako se to naredi. medijev v explorerju sploh ne vidim, mislim da se da to nekako narest v computer management pod removable storage samo ne vem kako.
2. kako dopovem backup programu da zacne uporabljat nov tape ker mesecnega backupa ne smem pobrisat. sem ze poizkusil prepare media ampak mi nic ne naredi
hvala za vso pomoc
to zadevo je prej nekdo drug urejal zdaj ga pa ni in sem zadevo dobil jaz, ceprav kot sem se povedal se nikoli nisem delal podobne zadeve.
LP Brane
imam sledeco situacijo
na win2k server je nastiman backup tako da vsak dan v tednu dela kopije na tape drive in enkrat na mesec backup na posebno kaseto
tako da se uporablja sest kaset
zadeva je sledeca
1. kako spraznim kaseto? (dnevni backup) z tapei se nisem imel nikoli opravka tako da nimam blage veze kako se to naredi. medijev v explorerju sploh ne vidim, mislim da se da to nekako narest v computer management pod removable storage samo ne vem kako.
2. kako dopovem backup programu da zacne uporabljat nov tape ker mesecnega backupa ne smem pobrisat. sem ze poizkusil prepare media ampak mi nic ne naredi
hvala za vso pomoc
to zadevo je prej nekdo drug urejal zdaj ga pa ni in sem zadevo dobil jaz, ceprav kot sem se povedal se nikoli nisem delal podobne zadeve.
LP Brane
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
bmandelj ::
mislim da je nt backup
There is no greater sorrow than to recall hapiness in times of misery....... Dante Aligheri
ToniT ::
V Start->run napiši ntbackup (Enter)
Tam boš našel en kup možnosti. Pod jezičkom Jobs boš videl, kaj je tvoj predhodnik nastavil (vrsta backupa itd.)
Mislim, da ne bo nekih problemov znajti se....
Tam boš našel en kup možnosti. Pod jezičkom Jobs boš videl, kaj je tvoj predhodnik nastavil (vrsta backupa itd.)
Mislim, da ne bo nekih problemov znajti se....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup na trakove Windows Server 2008Oddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1675) | jype |
» | Backup datotek na server v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1991 (1841) | urbybaby |
» | Pomoč pri nastavitvah NTbackup.exe v win xpOddelek: Programska oprema | 1684 (1413) | XWY |
» | Datoteka .tar?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1614 (1420) | BigWhale |
» | Kaj je to za zadeve?!?Oddelek: Strojna oprema | 1064 (852) | madmitch |