» »

Razlika med Windows XP in XP MCE

Razlika med Windows XP in XP MCE

Vice ::

Zanima me samo, če kdo uporablja Win XP MCE (Media center edition) in ali je opazil kakšno razliko kar se tiče same multimedije boljšega delovanja, izkoriščanja ali so spet razlike v tisočinkah in 2 decibelih. Povdarek tega izdelka je bil predvsem na boljšem delovanju videokonferenc, video zajemanja......

andrej ::

tega ne mores kupit posebej. dobis samo v zda zraven multimedijskih racunal, ki majo zraven TV kartico, itd. nic kaj posebnega, da bi nujno mogo na to mislit.

Vice ::

Sam sistem naj bi deloval tudi na drugih konfiguracijah kot so ponujene iz strani microsofta in dobil sem jih (XP MCE) posebej na tlačenki (posodu kolega iz ene firme v tujini), saj bi sformatiral svojega in se zajebaval s testiranjem sam trenutno imam veliko dela in samo en kompjuter kjer je gori kar nekaj programov, na katere bi mogel čakati kakšen mesec ker so od firme, ki je trenutno zaprta zaradi dopusta. Ker se sam bolj ukvarjam z multimedijo in če bi vedel da je performace boljši, iz strani uporabnikov in ne microsofta, bi se spustil v to programe pa sposodil, na microsoftovih straneh nisem našel nič koristnega, samo zadevo pa sem prečital po dolgem in počes.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

XBOX 360 kot [DivXvid] predvajalnik in še več

Oddelek: Konzole
374890 (3515) mackon123
»

Družinski paket Windows 7 Home Premium (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
699142 (5917) GregiB
»

HTPC

Oddelek: Kaj kupiti
151772 (1371) luli
»

ATI radeon 9600XT 256MB driverji ?

Oddelek: Strojna oprema
61149 (1082) RC14
»

Konec Omega gonilnikov?