» »

Evropsko prvenstvo v košarki 2017

Evropsko prvenstvo v košarki 2017

««
10 / 19
»»

sheeshkar ::

Kurzweil je izjavil:

Mimogrede, gledam novinarsko konferenco na FB strani od FIBE. Goran Dragič je izjavil, da ostaja v reprezentanci, če tudi Kokoškov ostaja selektor!

To bi bilo fantastično, tako zaradi Dragića, kot tudi zaradi Kokoškova. Potem bi verjetno tudi Vidmar malce premislil svojo prezgodnjo upokojitev.

Scaramouche ::

Ja Kokoškov bi bil neumen če sprejme Srbijo ker bo Dončić z leti samo še boljši!
naredil je veliko, prepustiti nadaljne uspehe nekomu drugem, bi bilo res nespametno.

sploh pa da ne pride nazaj kak Zdovc...

FTad ::

Scaramouche je izjavil:

Ja Kokoškov bi bil neumen če sprejme Srbijo ker bo Dončić z leti samo še boljši!
naredil je veliko, prepustiti nadaljne uspehe nekomu drugem, bi bilo res nespametno.

Do kdaj pa ima Kokoskov pogodbo?

Dragon

Kurzweil ::

Ko smo že ravno pri slikah... tale slika je od meta Gorana Dragiča tam na koncu polčasa, ko je zadel tisto neverjetno trojko (eno od številnih danes) :D

In pa še tole, haha

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

bambam20 ::

Trojke, trojke 14/25 =).

Dejansko bodo morali urediti, da bo kvalifikacije za Svetovno 2019 vodil Jaka Laković.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

solatko ::

Bravo naši, tako kot sem napovedal po zmagi nad Latvijo. Čas je bil, da dolgočasne špance, nekdo vrže s trona in to kako, kot šolarčke, he,he.
Delo krepa človeka

Massacra ::

Fantje, bodite realni! Končno smo lahko videli normalno sojenje. Če bi sodniki sodili kot proti Latviji, bi Španci dobili krila in nas pohopsali (naši bi pa od živčnosti vse trice mimo zmetali).

Sojenje je bilo zmerno dobro. In srčnost naših je prišla maksimalno do izraza.

Anney ::

I feel sLOVEnia, they feel sPAIN.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Massacra je izjavil:

Fantje, bodite realni! Končno smo lahko videli normalno sojenje. Če bi sodniki sodili kot proti Latviji, bi Španci dobili krila in nas pohopsali (naši bi pa od živčnosti vse trice mimo zmetali).

Čuj ti. Trojke smo dons metali 14/25. Dons jim tud sodniki ne bi pomagali.

Ti najbrž ne razumeš o čem pišem (manjka ti perspektiva)! Pa nič hudega, glavno je, da so naši zmagali.

Massacra je izjavil:

Ti najbrž ne razumeš o čem pišem (manjka ti perspektiva)! Pa nič hudega, glavno je, da so naši zmagali.

Tebi manjka marsikaj, da pišeš bedarije. Čez kakšnih 20 let boš mogoče celo razumel osnove košarke.

Scaramouche je izjavil:

Zamenjava za kvalifikacije bi lahko bil Jaka Lakovič.

Zdovcu mora biti sedaj hudo, ker ni več "naš najboljši" trener.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Zamenjava za kvalifikacije bi lahko bil Jaka Lakovič.

če ni pokvarjeno ne zamenjat!

Mislim da se ljudje ne zavedamo da je Kokoškov velik faktor, on je stabilnost Slovenije in ni kot Zdovc ki je bil živček!

Jaka Lakovič nima kredenc za voditi top ekipo Evrope, katere koli države!

Rupsi torej misli, da smo zmagali zaradi tric :))

Koliko od teh 14 tric so dali v prvem polčasu in kakšen je bil rezultat?

Samo 2-3 blesave odločitve sodnikov v našo škodo v prvem polčasu bi bile potrebne, pa bi ta mirnost pri izvajanju tric izpuhtela...videno že tolikokrat!

In rezultat ob polčasu bi bil med +5 in +10 za Špance.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: scipascapa ()

eric_cartman ::

Kurc vs gleda.. tko lep vecer.. ampak dejmo se na slotechu skregat da ce sodniki ne bi fer sodil, bi slovenija zgubila.. no shit sherlock.. bumbarji..

Anyway.. js sm presrecen. Res si zasluzijo zlato8-)

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

Sodniki so sodili precej korektno, tudi Spanci so igrali precej cisto (in prenesli poraz precej gentlemansko). Evo finale imamo, pa se favoriti smo. Vrhunsko :).

kixs ::

Na prejsnji strani, pred tekmo, je bilo precej napovedi, da bomo izgubili... Js sem pa po tekmi z Latvijo imel obcutek, da so nasi zelo mocni in prakticno nepremagljivi...

solatko ::

Če so naši ohranili mirno kri proti Latviji, ker tako slabega sojenja še niso doživeli, tudi na pionirskih tekmah, nas tudi danes nebi ustavili.
Enostavno fantje igrajo tako kvalitetno, da vse ostalo odpove.
Delo krepa človeka

Okapi ::

Srbski reporter med tekmo:
Španci namerno gube da nas izbegnu u nedelju.
:))

Vajenc ::

Wow, zame top slo sportni dogodek v mojem zavedanju. V finalu je veliko moznosti, da to postane dejstvo tudi za vse ostale. Finale s Srbijo ofc 😎
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

scipascapa ::

Kurzweil je izjavil:

Mimogrede, gledam novinarsko konferenco na FB strani od FIBE. Goran Dragič je izjavil, da ostaja v reprezentanci, če tudi Kokoškov ostaja selektor!

imaš link?

Vajenc ::

Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Invictus ::

Massacra je izjavil:

Sojenje je bilo spet slabo. Samo tokrat v našo korist.

So sodniki parkrat Špancem dosodili prekršek v napadu, pa je bilo povsem očitno, da je narobe...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

GupeM ::

Sojenje res ni bilo na vrhunskem nivoju, so pa s fauli precej kompenzirali. Pri vsaj dveh faulih v napadu, bi se sodniki lahko odločili tudi drugače, bi pa tudi Gasoloma lahko piskali nekaj faulov v obrambi oz. v skoku. Na koncu mislim, da je bilo, sicer ne najboljše sojenje, enakovredno za obe strani. Je pa bilo zagotovo veliko boljše, kot tisto na tekmi z Latvijo.

Kot bi rekel dr. Stare: "Danes ne bom ocenjeval zelo slabih sodnikov."

Imamo medaljo, imamo ekipo, imamo srce! Zmaga v nedeljo bi bila samo še češnja na vrhu smetane in verjamem, da jim bo uspelo. Bo pa pomoje tekma težja, kot proti Španiji, a vseeno lažja, kot proti Latviji.

Samael ::

Drevesce je izjavil:

Ok resno me zanima... kakšne so cene za povratno karto Lj-Istanbul po možnosti v paketu s karto za finale !?

Tule je navedeno nekaj ugodnejših opcij:
https://slo-tech.com/forum/t707683/zace...

Drevesce ::

Hvala Samael, sem včeraj že hotel rezervirat pa sem nas srečo videl, da rabim potni list in da osebna izkaznica ni dovolj. Sem čist pozabil da je ta stvar v Turčiji :D

gusto ::

Drevesce je izjavil:

Hvala Samael, sem včeraj že hotel rezervirat pa sem nas srečo videl, da rabim potni list in da osebna izkaznica ni dovolj. Sem čist pozabil da je ta stvar v Turčiji :D

Saj bi še lahko dobil potni list: Košarkarska mrzlica se stopnjuje, navijači v zadnjem trenutku po potne liste v Celje

Tisti, ki že imate potni list, pa preverite njegovo veljavnost, za vstop v Turčijo mora biti potni list namreč veljaven še najmanj pol leta.

V čem je fora tega?

Okapi ::

To je standardna zahteva za praktično vse države, za katere potrebuješ potni list. Birokracija pač.

Sem prebral gusto ja ampak se mi neda sedaj laufat naokoli, da bom vse papirje uredil :D
Bomo pač ob dobri družbi navijali v lokalu. Ljubljana bo v primeru zmage itak gorela, delodajalci pa lahko v ponedeljek pričakujejo polno sporočil za dopuste in bolniško 8-)

Za koga boste danes navijali? Ruse ali Srbe? Osebno bi res rad videl ex-yu finale po drugi strani pa bi zlato vseeno lažje osvojili, če bi bili nasprotniki Rusi.
Konec koncev pa je itak vseeno, ker premagamo lahko oboje na isti dan!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Drevesce ()

Drevesce je izjavil:

Sem prebral gusto ja ampak se mi neda sedaj laufat naokoli, da bom vse papirje uredil :D
Bomo pač ob dobri družbi navijali v lokalu. Ljubljana bo v primeru zmage itak gorela, delodajalci pa lahko v ponedeljek pričakujejo polno sporočil za dopuste in bolniško 8-)

Za koga boste danes navijali? Ruse ali Srbe? Osebno bi res rad videl ex-yu finale po drugi strani pa bi zlato vseeno lažje osvojili, če bi bili nasprotniki Rusi.
Konec koncev pa je itak vseeno, ker premagamo lahko oboje na isti dan!!

Raje Ruse, mogoče bi podzavestno vplivalo slabo za naše SLO Srbe ker bi jim premagati Srbijo pomenilo kot da premagujejo del sebe, do Rusov smo hladni in ni milosti!

Kokoškov mora nazaj domov v Srbijo in če premaga svoje ga bodo dol imeli za izdajalca! Kot da je svojim Zlato vzel!

Poleg tega nam znajo Srbi psihično nagajat, znajo našim med tekmo provocirat, vedo jezik in psovke!

Gaius ::

Ravno tega se bojim tudi jst.. 1000x raje vidim, da igramo z Rusijo v finalu kot pa s Srbijo.
Kot si rekel že Scaramouche, en kup stvari je, ki znajo neugodno vplivati na nas. Vedno, vedno ko igra Slovenija proti kakšni reprezentanci bivše juge me je strah ravno teh stvari, vedno se mi zdi, da proti takim reprezentancam naši igralci nimajo želje zmagati.

Lukzii ::

Mooče mal OT, ampak a je kdo danes v kakšnih tujih medijih zasledil zmago Slovenije nad akutalnimi evropskimi prvaki Španci...
Gledam Cnn, Sky, Bild, Le monde....nič...važn da je Ribery slikan v đakuziju :/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lukzii ()

Udrih mora tudi imet cmok v grlu >:D

scipascapa ::

Udrih naj pedena svojo ženo raje.

chort ::

Srbi se igrajo z Rusi
, spominja na včerajšnjo tekmo.

Unknown_001 ::

Gotovo je gotovo.

S Srbi igramo FIX
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Pro_moted ::

Unknown_001 je izjavil:

Gotovo je gotovo.

S Srbi igramo FIX

Mogoče boš moral nazaj vzet to trditev :D

Sem pa veliko raje da igramo z Rusijo. Se mi zdi da bi jih lažje nadigrali.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pro_moted ()

FTad ::

Rusi so imeli lepo moznost jih ujeti cca 3 minute pred koncem, ko so zaostajali samo se 2 tocki, potem so pa kar zaceli nekaj na silo 15 sekund pred koncem napada metati trojke, namesto, da bi se bolje organizirali. Skoda

miraldi ::

Dobroo dobrooo..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Unknown_001 ::

Pro_moted je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

Gotovo je gotovo.

S Srbi igramo FIX

Mogoče boš moral nazaj vzet to trditev :D

Sem pa veliko raje da igramo z Rusijo. Se mi zdi da bi jih lažje nadigrali.

Šta ima ? ^__^
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

A samo zaradi Randolpha se govori angleščina na klopi?

Srpski novinar Đorđeviću rekel "prvi put da ne igramo proti amerikanaca u finalu" pa mu je trener odgovoril "da... pa ne kako da ne igramo.. igramo (Randolph)" :))

kow ::

Po tekmi s Finsko sem popolnoma skritiziral naso ekipo in rekel, da v zakljucnih bojih nimamo sans.

Trenutno pa smo (rahli) favoriti v finalu proti Srbiji. O_O

Kurzweil ::

scipascapa je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

imaš link?

Sej ni tako težko uporabljat Facebook. Kot sem napisal je objavljeno na uradni strani FIBE

Ne da se mi iskat, kjer se deli FB video, če se ti da 3x zasukat kolešček na miški, pa najdeš to novinarsko konferenco, kjer piše:

"Spain 72 v Slovenia 92 - #EuroBasket2017 Semi-Finals post game press conference"

Lahko uporabiš search na FBju, ali pa preprosto poiščeš objavo, ki je bila objavljena 14. septembra ob 22:28...

Ciklamen ::

Ja, sam Kokoškov ne more ostat selektor, ker se takrat začne NBA sezona :)
- End of the Post ->

šernk ::

glavno da ostane na glavnih tekmovanjih, kvalifikacije lahko tud pomočniki sfurajo skoz, ker imo so kvali za takšne reprezentance brez pomena. B ekipe največjih reprezentanc se bodo mogle prebijat na prvenstvo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Ciklamen je izjavil:

Ja, sam Kokoškov ne more ostat selektor, ker se takrat začne NBA sezona :)

Lahko. Bo recimo jaka Lakovič vodil ekipo skozi kvalifikacije.

Samael ::

Poročajo da bo Jovic igral.

http://www.rtvslo.si/sport/novice/jovic...

FrRoSt ::

Še dobro, da je danes Nedelja. ;)

Drugače bi morali razglasiti Praznik. :))
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
««
10 / 19
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo 2019 - odbojka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šport
11413787 (10255) Drevesce
»

SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )

12619300 (16468) Kurzweil
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )

17542121 (34759) bambam20
»

Svetovno prvenstvo v košarki - Turčija 2010 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13922439 (19120) jrtjtejtt

Več podobnih tem