» »

Proklik...mučijo me težave

Proklik...mučijo me težave

Klemenn ::

Torej, imamo doma proklik. Pa na mesec pride okoli 10 položnic, ki so venomer iste (tudi znesek itd..) le datum plačila je pač drugačen. Pa sem vidu tm da maš neki Izvoz pa Uvoz pr položnicah..pa me zanima..a se da to kako naštimat, da mi ne bi blo treba vsake položnice vedno na novo tipkat, ampak bi samo ``uvozu´´ jo?

Relic ::

Sicer ne uporabljam niti Proklika niti ostalih plačilnih programov, ampak kolikor vem, je takole...
Uvoz in izvoz sta namenjena izmenjavi podatkov med udeleženci v plačilnem prometu, to je uporabnikom, bankami, bivšo APP, programi itd. v elektronski obliki. To je v bistvu neka datoteka, ponavadi z imenom tkdis.asc ali tkdis.txt, specifikacije, kaj je v njej, imaš tukaj, dokumenti so PDF.

Če bo šlo (če izvoz položnic dela), je najbolje, da eno položnico napišeš, jo izvoziš kot datoteko in potem vsakič uvoziš. Če pa izvoz položnic ne dela, hja, potem moraš datoteko spisati na novo, kar niti ni preprosto, ali pa nabaviš kakšen knjigovodski program, ki podpira pošiljanje nalogov po elektronski pošti...

Blisk ::

Ko napišeš položnico, imaš spodaj možnost, da jo shraniš, pa jo shraniš in potem je pri hitem dostopu vnešena, samo klikneš nanjo in to je to.

ToniT ::

Sam sicer uporabljam Proklik+ in tam imaš možnost pri položnicah (virmanih) shrani kot predlogo in potem te predloge pač uporabiš.

Cokolesnik ::

Ali imate uporabniki Proklika tudi takšne težave z (ne)delovanjem sistema kot Klik? Marsikdo bo svoj račun zaradi obilice težav pr NLBju "premaknil" v kakšno drugo banko.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

MadMicka ::

Jebediah spet neki pametuje :) Za razliko od Klik Nlb pri Proklik Nlb sploh ne moreš plačat, ne da bi imel prejemnika shranjenega.

ToniT ::

S Proklikom nimam nobenih težav, čeprav moram reči, da tudi s Klikom nimam težav.
Edino, kar je pri Kliku problem, so neažurni podatki (zamik nekaj ur). Mislim, da bomo preživeli....:D

MadMicka

To vem! sm kot sem napisal..ni fora v tem..fora je tle, da mam vsak mesec okol 10položnic, v bistvu na vsakih 15dni...zato bi rad da bi lahk CELO položnico samo nekako ``naložil´´ :\

aja pa sej drgač je proklik kul..sm so zdej neki zajebal..k pr čist začetni verziji, mislim da je 6.0.0.7 lahk sam vtipkaš datum, po katerem potem listaš, pri tej najnovejši je pa tako, da če ti recimo vtipkaš OD 01.07.2003 ti potem avtomatsko vrže DO 31.07.2003 ..tak da lahk sm za 1mesec gle3daš..in potem pa moram 2x printat, ker je 1 položnica plačana 31.07 druga pa 1.08 :\

Tr0n ::

Zaradi spreminjanja tekocih racunov v transakcijske pac prihaja do tezav. Mislim da so zdaj ze porihtali vse.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalni certifikat SIGENCA

Oddelek: Programska oprema
428979 (3555) Yossarian
»

Delavska hranilnica za pravne osebe

Oddelek: Loža
244217 (3533) Mare2
»