Forum » Zvok in slika » Preblem s sliko na LCD TV
Preblem s sliko na LCD TV
Bicri ::
Pozdravljeni,
Najprej upam da sem prav uvrstil to temo.
Imam probelem s LCD TV in sicer slika izgleda nekako takole:
https://app.box.com/s/k3ufaf7p1tjakqz2z...
Zanima me ali se to da in splaca popravljai, oz. ce kdo priporoca kaksen servis?
Hvala in lp
Igor
Najprej upam da sem prav uvrstil to temo.
Imam probelem s LCD TV in sicer slika izgleda nekako takole:
https://app.box.com/s/k3ufaf7p1tjakqz2z...
Zanima me ali se to da in splaca popravljai, oz. ce kdo priporoca kaksen servis?
Hvala in lp
Igor
Fsegula62 ::
Malo preglej nastavitve ali še lažje factory reset.
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
DamijanD ::
Je to sigurno TV ali je kriv sprejemnik, če ga imaš? Kaj se naredi, če predvajaš kaj iz USB ključka?
Je to sigurno TV ali je kriv sprejemnik, če ga imaš? Kaj se naredi, če predvajaš kaj iz USB ključka?
Mislim da je sigurno tv, ker tudi menu in testno sliko enako prikazuje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bicri ()
Scorpia ::
Lahko so samo kondenzatorji in je strošek popravila par €.
Nope, je ze ena tema o tem problemu in ce se prav spomnim je cip odpovedal. Drugo plosco dobiti, ce se le da.
////
krepki ::
Da ne odpiram nove teme bi kar tule zastavil vprašanje in sicer imam Philps pf 7179 ful hd tv in me zanima zakaj je pri filmih BluRay 1080p ni slika kristalno čista ampak je zrnasta je lepša na 720p,ali je to odvisno od tvja ali filma.
Han ::
Odvisno je od kvalitete kodiranja oziroma kompresije. Dober dveurni 1080p H.264 MKV ponavadi zasede okrog 10 GB.
krepki ::
Ta film je 14GB sem mislil da je problem v tvju bi nabavil boljšega ampak ne vem ali bi kakšen 4k tv zadevo izboljšal seveda mislim malo boljši tv ne najcenejši.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10767 (8480) | Han |
» | Kaj narediti ko pozabiš geslo na telefonu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4202 (3877) | moonpowd |
» | S4 šteka v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7825 (7133) | first_line |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (3316) | SkyEye90 |
» | 3D: divx, mkv ?Oddelek: Zvok in slika | 6759 (5441) | marram |