Forum » Šola » FE-Ljubljana moduli 3. letnik
FE-Ljubljana moduli 3. letnik
grandhaven ::
Pozdravljeni.
Mene pa zanima če lahko tisti, ki obiskujete ali pa ste že zaključili FE na kratko opišete posamezne module, kaj se kaj počne, kakšna dodatna znanja ste pridobili.
Zanima me predvsem načrtovanje digitalnih elektronskih sistemov (modul B- VSŠ). Vesel sem vsakega odgovora, četudi se nanaša na drug modul.
Lp
Mene pa zanima če lahko tisti, ki obiskujete ali pa ste že zaključili FE na kratko opišete posamezne module, kaj se kaj počne, kakšna dodatna znanja ste pridobili.
Zanima me predvsem načrtovanje digitalnih elektronskih sistemov (modul B- VSŠ). Vesel sem vsakega odgovora, četudi se nanaša na drug modul.
Lp
SaXsIm ::
Najbolje bo, da vprašaš v eni izmed FB grup. Po možnosti poišči letošnjo od 3. letnikov VSŠ.
SaXsIm
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava ure - Pomoč pri izdelavi vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3455 (1798) | pure00 |
» | Privat "Dropbox" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 18968 (11231) | orescek |
» | Ford servisOddelek: Na cesti | 9777 (9090) | SkIDiver |
» | PIC kot webserver (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8686 (6799) | ql000 |
» | A se je kdo letos prijavo na FRI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8311 (6411) | grmek |