Forum » Igre » Streljačina, po dolgih letih
Streljačina, po dolgih letih
whatson ::
Hej družba, po dolgih letih bi si privoščil eno streljačino, najbolje mrežno.
Sem total iz scene :). V preteklosti sem se najbolj veselil z Call Of Duty 2 in to multiplayer, kjer je bilo gori mnogo Slovencev, igra pa je bila kul. Kaj je danes najbolj temu podobno? Računalnik imam dovolj zmogljiv za vse ...
Sem total iz scene :). V preteklosti sem se najbolj veselil z Call Of Duty 2 in to multiplayer, kjer je bilo gori mnogo Slovencev, igra pa je bila kul. Kaj je danes najbolj temu podobno? Računalnik imam dovolj zmogljiv za vse ...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
O fajn, gledam na Youtube, da je Battlefield kul. Glede na to, da me bo ta igralna faza držala maksimalno 2 meseca, moram kupiti špil (kot vidim za cca 60 EUR) ali obstaja kak trg keyev, mesečnih rentov?
RejZoR ::
Killing Floor 2
Totalno underrated špil ker folk zna očitno samo še drkat na bedne DOTA, Cownterstrajk in Kol of Djuti. Killing Floor 2 je teamplay wave based špil z različnimi razredi, napredovanjem in po novem še weekly challengi, ki so blazno zanimivi. In kljub temu, da ni nek noro poznan špil kot Call of Duty ima noro živo player sceno. Ni važno kdaj uletiš v špil, vedno so na voljo playerji. Poglej mal gameplay videe pa boš videl, če ti bo sedlo. Sam KF igram že leta, najprej Killing Floor, zdej pa od Early Access dvojko in se ga kar ne naveličam.
Totalno underrated špil ker folk zna očitno samo še drkat na bedne DOTA, Cownterstrajk in Kol of Djuti. Killing Floor 2 je teamplay wave based špil z različnimi razredi, napredovanjem in po novem še weekly challengi, ki so blazno zanimivi. In kljub temu, da ni nek noro poznan špil kot Call of Duty ima noro živo player sceno. Ni važno kdaj uletiš v špil, vedno so na voljo playerji. Poglej mal gameplay videe pa boš videl, če ti bo sedlo. Sam KF igram že leta, najprej Killing Floor, zdej pa od Early Access dvojko in se ga kar ne naveličam.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
next3steps ::
M-XXXX ::
next3steps je izjavil:
O fajn, gledam na Youtube, da je Battlefield kul. Glede na to, da me bo ta igralna faza držala maksimalno 2 meseca, moram kupiti špil (kot vidim za cca 60 EUR) ali obstaja kak trg keyev, mesečnih rentov?
Ogabiba, 32eur nedavno nazaj.
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-batt...
eric_cartman ::
Insurgency.. Edini pravi FPS če mene prašaš.. Pa tudi serverji so polni.. Potem pa čez Insurgency še dodatek za WW2.
http://store.steampowered.com/app/22288...
http://store.steampowered.com/app/22288...
Invictus ::
S.T.A.L.K.E.R.
Vsi trije deli...
Vsi trije deli...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
garamond ::
Hej družba, po dolgih letih bi si privoščil eno streljačino, najbolje mrežno.Sam sem bil v enaki situaciji. Leta nazaj sem najbolj igral COD2 MP (bolj taktične igre, če se je dalo, npr. Headquarters, in težje - rifle only).
Nekaj mesecev nazaj sem ponovno začel. Poskusil sem:
- Insurgency - že precej časa nazaj. Day of Infamy je igra od istih razvijalcev in mi je bolj všeč.
- PUBG - trenutno igram - zelo popularna igra, še vedno v Early Access
Ogledoval sem si tudi Battlefield 1, ga nisem poskusil.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
Seljak ::
@whatson tudi jaz bi ti priporočal BF1, ker je zelo dober špil, kjer ne rabiš neke hude taktike, le nažigaš kot nor. Tudi grafična podoba je hudo dobra. Verjemi, ne bo ti žal.
Netrunner ::
...BF1 ... kjer ne rabiš neke hude taktike, le nažigaš kot nor...
Kaj tudi BF je zašel po taki poti :( .... fail
No, če je ekipa se lahko greš komot taktiko, ampak ni tako kot recimo ARMA, kjer je taktika nujno potrebna, prav tako kako se nudi pomoč ranjenemu borcu,....
next3steps ::
Saj tudi v Insurgency, CSGO, Red Orchestra ne rabiš kaj dosti taktike, ko igraš proti noobom.
Igram BF 1 in uživam :-). Dobro priporočilo.
KnightMare ::
Daleč od Coda in multiplayer ni za prehvalit, ampak DOOM (2016) je IMHO najboljše kar se je zgodilo streljačinam v zadnjih letih. Fenomenalen singleplayer!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Igre | 291697 (55728) | opeter |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 78375 (34974) | oo7 |
» | Fortnite (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12996 (7970) | yayo |
» | Rising Storm 2: VietnamOddelek: Igre | 3099 (1425) | barocco |
» | kakšno grafično naj izberemOddelek: Pomoč in nasveti | 3241 (2852) | tikitoki |