Forum » Pomoč in nasveti » Grafika Nvidia Geforce update
Grafika Nvidia Geforce update
buick ::
Pozdrav. Že dlje časa nikakor ne morem posodobiti driverje na prenosniku za grafično kartico Nvidia Geforce.
V spodnjem desnem okencu se mi sicer pokaže obvestilo, da je potrebna posodobitev, tudi normalno poteka postopek namestitve a mi vedno pred koncem ali na koncu javi, da posodobitev ni uspela.
Iskal sem že vsepovsod po googlu in na strani nvidie kaj bi lahko bilo narobe pa ne najdem prav nič. Vedno je enako.
Če ima kdo kakšno idejo prosim za pomoč.
Hvala.
V spodnjem desnem okencu se mi sicer pokaže obvestilo, da je potrebna posodobitev, tudi normalno poteka postopek namestitve a mi vedno pred koncem ali na koncu javi, da posodobitev ni uspela.
Iskal sem že vsepovsod po googlu in na strani nvidie kaj bi lahko bilo narobe pa ne najdem prav nič. Vedno je enako.
Če ima kdo kakšno idejo prosim za pomoč.
Hvala.
Riff ::
čudno jst vedno naložim ročno brez geforce experience je pa res da mam stacionarca in ne prenosnik , kater win pa imaš ?
win7 je pa je že ulafan operacijski sistem, kaj pa če probaš eno verzijo nazaj od najnovejših gonilnikov ? aja za katero gefrce M pa gre ?
342.01 tile so tazadja verzija, jst bi na tvojem mestu čist odstranil gonilnike potem bi pa probal namestit tele tazadne pa brez geforce experience pa da vidiš tle so pa še starejše verzije : https://www.geforce.com/drivers
men je to ponavad vedno pomagalo če sem imel težave z gonilnika ali (Ati) AMD ali nvida če en pa tud men zmanka idej razn format sm ne vem če je to res treba :)
men je to ponavad vedno pomagalo če sem imel težave z gonilnika ali (Ati) AMD ali nvida če en pa tud men zmanka idej razn format sm ne vem če je to res treba :)
buick ::
Pozdrav. Končno mi je uspelo namestit tazadnje driverje. Res hvala za pomoč :)
Je pa sedaj v tisti mapi Nvidia/Installer2 vse polno starih driverjev, installerjev...(Display driver 11 map, Installer 12 map, Display vision 3D 8 map...) vse z starimi datumi.
Ali lahko sedaj te kaj pobrišem?
Je pa sedaj v tisti mapi Nvidia/Installer2 vse polno starih driverjev, installerjev...(Display driver 11 map, Installer 12 map, Display vision 3D 8 map...) vse z starimi datumi.
Ali lahko sedaj te kaj pobrišem?
Han ::
Za odstranjevanje zalege ostankov starih verzij je najbolj učinkovit DDU - Display Driver Uninstaller.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z windows 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 3146 (2067) | Andy9 |
» | AMD (ATI) Catalyst™ (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Zvok in slika | 133657 (44136) | ferdo |
» | Geforce se sesuva (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4765 (3235) | filip007 |
» | Računalnik težave - pojedel mi bo vse živceOddelek: Pomoč in nasveti | 2882 (2275) | 4ever |
» | Stabilnost gonilnikov grafične kartice NvidiaOddelek: Strojna oprema | 2891 (2170) | r3dkv1c4 |