Forum » Strojna oprema » Abit BX133 raid in procesorji
Abit BX133 raid in procesorji
bozicek ::
Nekaj me zanima.
Dobil sem plato zgoraj imenovano in nekaj ne vem. Stvar naj bi imela FC-PGA podnozje.
Ali je to tisto podnozje katero je kompatibilno za nazaj z PPGA podnozjem ali je obratno?
Ce naj bi bilo to novejse podnozje, ali je mogoce, da jaz gor nataknem gor C 1400 katere se prodajajo v AGT in Mlacom, ker kolikor sem gledal po Intelovi strani naj bi te stvari rabile FC-PGA 2 podnozje. Kaj hudica pa je to? Ali je to ze na 815 cipovju?
V glavnem kaj lahko notri vtaknem? Koliko najmocnejsi P3?
Ce jo kdo ima(nekoga sem zapazil tukaj, ki naj bi jo imel) naj malce pove o njej. Ker kolikor sem videl po testih naj bi to bila plata katera je iztisnila se zadnje atome iz BX cipovja.
Dobil sem plato zgoraj imenovano in nekaj ne vem. Stvar naj bi imela FC-PGA podnozje.
Ali je to tisto podnozje katero je kompatibilno za nazaj z PPGA podnozjem ali je obratno?
Ce naj bi bilo to novejse podnozje, ali je mogoce, da jaz gor nataknem gor C 1400 katere se prodajajo v AGT in Mlacom, ker kolikor sem gledal po Intelovi strani naj bi te stvari rabile FC-PGA 2 podnozje. Kaj hudica pa je to? Ali je to ze na 815 cipovju?
V glavnem kaj lahko notri vtaknem? Koliko najmocnejsi P3?
Ce jo kdo ima(nekoga sem zapazil tukaj, ki naj bi jo imel) naj malce pove o njej. Ker kolikor sem videl po testih naj bi to bila plata katera je iztisnila se zadnje atome iz BX cipovja.
Han ::
Za Tualatine (FC-PGA2) - npr. 1,4 GHz Celeron (256 KB cache) - rabiš poseben adapter.
FC-PGA Celeroni imajo 128 KB cache, Pentiumi 3 pa 256 KB cache. Oboji gredo do 1,1 GHz, s tem da EB različice P3 procesorjev delujejo na 133 MHz zunanjem vodilu.
Uporabi iskanje, o tem smo že veliko pisali. FC-PGA -> FC-PGA2 adapter je folk kupoval v Zagrebu.
FC-PGA Celeroni imajo 128 KB cache, Pentiumi 3 pa 256 KB cache. Oboji gredo do 1,1 GHz, s tem da EB različice P3 procesorjev delujejo na 133 MHz zunanjem vodilu.
Uporabi iskanje, o tem smo že veliko pisali. FC-PGA -> FC-PGA2 adapter je folk kupoval v Zagrebu.
bozicek ::
No to me je najbolj zanimalo. Ce bom rabil adapter.
Ali je to mogoce NEO S-370 katerega prodajajo pri Mlacomu za 6k?
Ali je to mogoce NEO S-370 katerega prodajajo pri Mlacomu za 6k?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rad bi zamenjal procesor na laptopuOddelek: Strojna oprema | 2757 (2000) | zee |
» | Nadgradnja stare Abit BX6 rev.1 plateOddelek: Strojna oprema | 1163 (1092) | Saladin |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1297) | dvokolaš |
» | Slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1363 (1134) | SkIDiver |
» | Intel slediOddelek: Novice / Procesorji | 2072 (2072) | norvalk |