Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za modeliranje
Prenosnik za modeliranje
Janko97 ::
Zdravo!
Prosil bi za pomoc pri nakupu prenosnika za studij. Trenutno sem zakljucil 1.letnik na Fakulteti za stojnistvo. Prenosnik bi potreboval za modeliranje v SW, word... Nemorem se odlociti do kaksne cene naj gledam prenosnik omejil sem se na max 1300€ vendar je toliko denarja smislno odsteti kot student? Imate kaksen best buy?
Razmislal sem pa o 15.6 inchnem monitorju zaradi lazjega prenosa.
Hvala in lep pozdrav.
Prosil bi za pomoc pri nakupu prenosnika za studij. Trenutno sem zakljucil 1.letnik na Fakulteti za stojnistvo. Prenosnik bi potreboval za modeliranje v SW, word... Nemorem se odlociti do kaksne cene naj gledam prenosnik omejil sem se na max 1300€ vendar je toliko denarja smislno odsteti kot student? Imate kaksen best buy?
Razmislal sem pa o 15.6 inchnem monitorju zaradi lazjega prenosa.
Hvala in lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno konfiguracijo za pisarniška opravila?Oddelek: Kaj kupiti | 7264 (6988) | bdoxx |
» | Sony se bo odpovedal osebnim računalnikom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 17507 (14337) | PrimozR |
» | Povezava računalnika in mobitela za uporabo internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2435) | Kleemen |
» | Prenosnik za 500€ - POMOČOddelek: Kaj kupiti | 2151 (1753) | Leks |
» | Nadležno bleščanje na HP notebooku z "reflective displayem"Oddelek: Pomoč in nasveti | 2031 (1827) | Utk |