Forum » Operacijski sistemi » Win10 - vse v angleščino?
Win10 - vse v angleščino?
AnotherMe ::
Pozdravljeni!
Ne najdem nastavitve, kako naj VSE nastavim, da bo v angleščini? Sedaj mi meša slovenščino zraven pri nekaterih programih...
Ne najdem nastavitve, kako naj VSE nastavim, da bo v angleščini? Sedaj mi meša slovenščino zraven pri nekaterih programih...
harvey ::
Aja, pa decimalno vejico bi imel namesto pike :)
1) Regional settings
Control Panel –> Clock, Language and Region –> Change the date, time, or number format
Click on Additional settings button.
2) Within Excel
Office Button (left hand corner) > Excel Options > Advanced > Editing Options > Uncheck 'Use system separators' > Define as per your needs
Pozdravljeni!
Tule je lepo razloženo po korakih in s slikami.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harvey ()
Točno ta tutorial semdal skozi. Pa mi je neka stvari še vseeno ostalo v angleščini. Ampak sedaj pa kot kaže je slovenščina izginila... (možno, da je pomagal 3x restart...)
Nastavim še veijo in piko. Hvala!
Edit - tudi decimalna vejica je ok, brez dodatnih nastavitev - restart pomagal? :)
lp
Nastavim še veijo in piko. Hvala!
Edit - tudi decimalna vejica je ok, brez dodatnih nastavitev - restart pomagal? :)
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnotherMe ()
Alexius Heristalski ::
Aplikacijam iz Trgovine se jezik spremeni v roku 24 ur, ker jih mora posodobiti prek nje, preverjanje posodobitev pa se izvrši enkrat na dan.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
V glavnem vse razen desnega klika na aplikacijo - "zaženi z grafičnim procesorjem" je sedaj v angleščini...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje v pythonuOddelek: Programiranje | 2022 (1380) | Sony-Tech |
» | Težava z replace funkcijo v ExceluOddelek: Programska oprema | 1087 (1044) | toxius |
» | Proračun za informatizacijo slovenske javne uprave za leto 2010 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 15434 (13612) | Daedalus |
» | [VS in Access]Decimal separatorOddelek: Programiranje | 1127 (1043) | Moravče |
» | Kako nastimat autozagon programa pri startu winsow?Oddelek: Pomoč in nasveti | 765 (722) | jan01 |