Forum » Pomoč in nasveti » Nvidia GeForce 840M - Motnja grafičnega prikaza
Nvidia GeForce 840M - Motnja grafičnega prikaza
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Že nekaj časa imam prenosnik Lenovo Ideapad Z710 z integrirano intelovo grafično kartico HD 4600. Pred kratkim se mi je naenkrat pojavil problem pri programih povezanih z grafiko višje zahtevnosti. Grafično kartico Nvidia GeForce 840M sem imel vedno vklopljeno. Potem se mi je pri programih pojavila težava z grafičnim prikazom in sicer so se začele pojavljati motnje. Primer je viden iz priloženih slik.
V BIOSu imam še vedno vključeni obe kartici (DISCRETE opcija). Pod nadzorno ploščo Nvidia sem poskusil obnoviti nastavitve a še vedno isti problem. Prav tako sem posodobil gonilnike, a še vedno ista težava.
Je morda težava v strojni opremi? Hvala za pomoč!
Primera:
Lp;
Že nekaj časa imam prenosnik Lenovo Ideapad Z710 z integrirano intelovo grafično kartico HD 4600. Pred kratkim se mi je naenkrat pojavil problem pri programih povezanih z grafiko višje zahtevnosti. Grafično kartico Nvidia GeForce 840M sem imel vedno vklopljeno. Potem se mi je pri programih pojavila težava z grafičnim prikazom in sicer so se začele pojavljati motnje. Primer je viden iz priloženih slik.
V BIOSu imam še vedno vključeni obe kartici (DISCRETE opcija). Pod nadzorno ploščo Nvidia sem poskusil obnoviti nastavitve a še vedno isti problem. Prav tako sem posodobil gonilnike, a še vedno ista težava.
Je morda težava v strojni opremi? Hvala za pomoč!
Primera:
Lp;
Toshiba Satellite L550-117
val46 ::
grafično ti pregreva.Če se malo spoznaš,odpri prenosnik in zamenjaj termalno pasto na grafični + komplet računalnik fino spucaj (spihaj).
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vertiakla črta čez ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 7737 (3074) | KTr1sk |
» | atikmdag.sys - rabim pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6013 (4496) | The Player |
» | Blue screenOddelek: Programska oprema | 4430 (3699) | solatko |
» | Prenosnik povezan s spletom prek Wifi, strani se ne naložijoOddelek: Omrežja in internet | 6394 (5786) | TAA66 |
» | napaka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 897 (744) | refosk |