Forum » Pomoč in nasveti » Artec WRR CDRW 4848
Artec WRR CDRW 4848
premak ::
Zakaj mi v Windowsih Xp ta CD rekorder zazna največjo hitrost zapisovanja le 24x?
Je to kaj povezano z JustLinkom?
By the way, kje se v Xp-jih vklopi DMA?
Je to kaj povezano z JustLinkom?
By the way, kje se v Xp-jih vklopi DMA?
pin29 ::
hitrost peke je odvisna od CD ja ki je v pekaču (ko program zaznava možno hitrost peke npr. NERO) in npr. men včasih ARTEC 52/32/52 kak 48X CD Smart Buy lahk peče le na 32...GRRRR
Sicer pa za take stvari uporabi: iskanje (psevdo)
naj ti bo, DMA preveri pod:
Nadzorna plošča (control panel) -> system (system - k*** pa taki prevodi - )-> strojna oprema (hardware settings)->upravitelj naprav (device manager)->IDE ATA/ATAPI controllers -> (npr.) primary IDE channel -> Advanced settings...
Če imaš PIO mode potem tisti kanal odstrani (zbriši) in počakaj...potem še enkrat preveri...
lp
Sicer pa za take stvari uporabi: iskanje (psevdo)
naj ti bo, DMA preveri pod:
Nadzorna plošča (control panel) -> system (system - k*** pa taki prevodi - )-> strojna oprema (hardware settings)->upravitelj naprav (device manager)->IDE ATA/ATAPI controllers -> (npr.) primary IDE channel -> Advanced settings...
Če imaš PIO mode potem tisti kanal odstrani (zbriši) in počakaj...potem še enkrat preveri...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je normalno da na DVD pekaču neprestalno ko peče skače buffer?Oddelek: Strojna oprema | 1608 (1166) | mtosev |
» | Zakaj mi pece DVD 45 min (speku mi ga je ze u 7ih minutah)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1010) | [-=Jaka=-] |
» | Plextor 48X in problem pri peki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (973) | ERGY |
» | TEAC CD-W548E & NERO 5.5.9.x problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1244 (1041) | vihar |
» | Teac W540E (17 min en cd)Oddelek: Strojna oprema | 1112 (940) | cekr |