Forum » Pomoč in nasveti » Java in browserji
Java in browserji
JXS ::
imam problem z javo in browserji, imam IE, mozillo in opero. Pri vseh treh pa se pojavi enak problem, ko pridem na stran ki ima povezave v javi mi jih zazne ampak se ne premakne. primer takega problema je npr. na mobisuxu ko gledam logotipe pa hočem na drugo stran, kliknem gumb (nahaja se desno spodaj) za naprej, se mi ne primakne nikamor, ostanem kjer sem bil.
Kje bi bil problem??? javo imam install skupaj z opero, tako da jo imam 100%!??
Kje bi bil problem??? javo imam install skupaj z opero, tako da jo imam 100%!??
Cokolesnik ::
Mogoče je problem pri Mobisuxu in njihovi nekompatibilnosti z vsemi brskalniki oz. vgrajenimi komponentami za izvedbo Javinega spletnega programja na strani uporabnika. Za vsak primer ti svetujem, da namestiš najnovejšo različico Sunovega Java "predvajalnika".
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Firefoxu 43 končno 64-bitna verzija enakopravna z 32-bitnoOddelek: Novice / Brskalniki | 10285 (7592) | knesz |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ankete | 9687 (9687) | moj_nick |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1874 (1617) | boogoo |
» | SMS preko GPRSaOddelek: Loža | 2062 (1845) | Primoz78 |
» | Ker program uporabljate za srfat?Oddelek: Programska oprema | 1875 (1367) | pivmik |