Forum » Na cesti » Kje kupiti rabljene dele
Kje kupiti rabljene dele
zancek0 ::
Živjo,
včeraj zvečer mi je jelen skočil pred avto in sem ga ravno toliko zadel, da se precej pozna na haubi (jelen je zgledal, kot da mu nič ni bilo). Najbrž se haube ne da popraviti, zato me zanima, kje je najbolje kupiti/naročiti novo (to je moj prvi avto in tudi prvič takale nesreča, zato nimam pojma kje gledat). Mal sem že gledal po bolhi, a ne najdem za ta avto. Lp, Žan
včeraj zvečer mi je jelen skočil pred avto in sem ga ravno toliko zadel, da se precej pozna na haubi (jelen je zgledal, kot da mu nič ni bilo). Najbrž se haube ne da popraviti, zato me zanima, kje je najbolje kupiti/naročiti novo (to je moj prvi avto in tudi prvič takale nesreča, zato nimam pojma kje gledat). Mal sem že gledal po bolhi, a ne najdem za ta avto. Lp, Žan
- spremenilo: zancek0 ()
koyotee ::
Na avtoodpadu.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
shmandi ::
Brez kristalne krogle se ne bo dalo ugotoviti kakšne dele rabiš. Če imaš čisto novega Ferrarija, pač težko najdeš kaj na bolhi.
Heavy ::
Če je samo hauba se jo da poklepati pri avtoličarju.
Če je avto na nivoju cliota 2, potem se lahko tudi sam lotiš z prisesko od go-pro, kladivom in kosom lesa.
Če je avto na nivoju cliota 2, potem se lahko tudi sam lotiš z prisesko od go-pro, kladivom in kosom lesa.
#TeamFelix
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heavy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto ciscenje pod pokrovom?Oddelek: Loža | 2524 (1901) | Raptor F16 |
» | Kaj vozite s sabo v avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7257 (4892) | starfotr |
» | Visokotlacni cistilec za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13188 (12095) | IL_DIAVOLO |
» | parkiranje na privatnem parkinguOddelek: Loža | 9564 (8660) | fikus_ |
» | Nov avto - opraskan - kakšna kazen?Oddelek: Loža | 3740 (3343) | undefined |