Forum » Loža » Čuden kovanec za 2 evra
Čuden kovanec za 2 evra
Ask98 ::
Pozdravljeni!
Ko sem zadnjič preveril drobiž sem opazil nek čisto drugačen kovanec za 2 evra. Na vsaki strani je rimska številka II. Kako naj vem za kakšen kovanec gre? Ali sploh velja v trgovinah? Ali ima kakšno večjo vrednost zaradi redkosti?
Ko sem zadnjič preveril drobiž sem opazil nek čisto drugačen kovanec za 2 evra. Na vsaki strani je rimska številka II. Kako naj vem za kakšen kovanec gre? Ali sploh velja v trgovinah? Ali ima kakšno večjo vrednost zaradi redkosti?
Pa je**m jim... Zaj mi nea druga preostane ko da jaz enga napizdim
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ask98 ()
AmokRun ::
cebelar123 je izjavil:
Avto pralnica.Nategnili so te.
Ali pa tudi ne. V avtopralnicah za 2EUR ne dobiš nič. Verjetno je žeton vreden več kot 2EUR.
Edit: Sam moraš v Španijo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AmokRun ()
cebelar123 ::
Sem skoraj preprican da deluje tudi pri nas.Ce mas avto in ga gres prat si samo ob 1 evro. Tudi sam sem ze dobil v trgovini zeton od avtopralnice.
Ja to je pa problem. Sn pa tudi pomislo, dabi znal bit vreden več kot 2 evra ampak si ne morem nič začet.
RejZoR ::
https://en.numista.com/catalogue/pieces...
Zeton za spansko avtopralnico, ja. :)
Thx za tole stran. Sem končno izbrskal info glede enga kovanca, ki sem ga našel leta nazaj. 10 Avstrijskih kron iz leta 1896. :D 180€ vreden kovanc. Najs :)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
BCSman ::
Dobil sem identicen zeton kot je spraseval avtor te teme, po pomoti namesto 2 evrov. A je morda kaka avtopralnica v Sloveniji, ki sprejme ta zeton? Malo cudno zakaj bi zetoni spanske avtopralnice krozili po Sloveniji, ocitno se ga tudi tu uporablja nekje?
V-i-p ::
Lens pravi, da je to žeton Istobal II (Španija) za avtopralnice.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Jazon ::
Istobal je znamka izdelovalcev avtopralnic. Ni treba torej v Španijo le poiščite avtopralnico (proizvajalca Istobal), ki deluje na žetone.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ročni sesalecOddelek: Loža | 1872 (373) | zuz3k |
» | AvtopralnicaOddelek: Na cesti | 6810 (1208) | con28 |
» | Dobra avtopralnica v LJOddelek: Na cesti | 5197 (4517) | XLapsus |
» | Pozor! V trafikah/trgovinah po Sloveniji trgovci goljufajo strankeOddelek: Loža | 5244 (3727) | koyotee |
» | Ste že kupili začetne evro pakete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9240 (6510) | Manu |