» »

Dobra avtopralnica v LJ

Dobra avtopralnica v LJ

Jerry000 ::

Zanima me kam vozite prat avto, v katero avtopralnico? Pa da ni ravno 20EUR za plačat. Torej solidna cena in predvsem da ti ne naredi ris po avtu in prask ali kak brisalec polomi

PINki ::

Omv avtopralnice. Po moznosti tiste, ki te vlecejo naprej po stezi. Ima pa tudi Špan takšno avtopralnico.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PINki ()

Taip4n ::

Parkrat sem peljal v AvtoStop (https://avtostop.si/avtopralnica/avtoma....

Groot ::

Taip4n je izjavil:

Parkrat sem peljal v AvtoStop (https://avtostop.si/avtopralnica/avtoma....

Katastrofa, definetivno odsvetujem

Taip4n ::

Razlog?

Groot ::

Taip4n je izjavil:

Razlog?

Slabo overall čiščenje, voskanja je ravno toliko da lahko kao rečejo da je, videl tudi že odlomljene brisalce (pa jih lepijo z duck tapom na šipo), itd.

Kot je že nekdo omenil, OMW pralnica je precej boljša izbira.

Bantani ::

Najboljša avtopralnica je domača:) Samo malo švica spustiš:D Če pa že greš v avtopralnico pojdi pa v ročno recimo Svetek na Zaloški.J...š krtače to ti samo uničuje lak na avtu pa še kaj drugega.Edino,če ti je vseno potem je pa drugo.

IL_DIAVOLO ::

Ko je napovedan dez, ga iz garaže postavim.

VelkBla ::

Jerry000 je izjavil:

Zanima me kam vozite prat avto, v katero avtopralnico? Pa da ni ravno 20EUR za plačat. Torej solidna cena in predvsem da ti ne naredi ris po avtu in prask ali kak brisalec polomi

Še nisem peljal tja, ampak dostikrati vidim, da ima avtopralnica Kozama (Jurčkova) precej polno. Drugace imas rocno avtopralnico v BTC (opereš sam).

pegasus ::

Priporočam avto-pralnica.si, tja peljem avto cca enkrat na 3-5 let, dam 160eur in ga iz štale spremenijo v nekaj, kar lahko postaviš v avto salon.

donvito ::

160€, kaj si nor? :(

Kvinta ::

Če že pol sem delajo vse vsi ostali na tem koncu se lahko skrijejo 8-)

https://www.facebook.com/avtokozmetikam...
A.C.A.B

pegasus ::

donvito je izjavil:

160EUR, kaj si nor? :(
Manj kot moj dnevni zaslužek in na 5 let je to samo 32 na leto. IMHO se splača.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pegasus ()

sivistol ::

tle v naših krajih si avto opereš za 2evra , sicer sam je pa cist zadost

pa še 24/7 je avtopralnica

2dark ::

Jaz perem avto v samopostrežni pralnici. Seveda imam zraven tudi vedro in gobo ..
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Raptor F16 ::

donvito je izjavil:

Če je to komplet detajlno čiščenje notranjosti in zunanjosti, verjemi da je vredno. Avtokozmetika je draga ko pas matr, pa tudi časa gre ogromno, če bi rad avtomobil res očistil, ne pa samo splahnil in zvrha posesal. Da ne omenjam vseh orodij ki jih nimaš da bi doma to bolj kvalitetno naredil. Tam kjer so res eksperti ti še felge dol odšraufajo in jih očistijo posebej obenem pa ti koloteke naredijo sterilne pa še podvozje ti lahko operejo.

Vkolikor je v ceno vključeno še kako voskanje... če si kdaj na roke voskal veš, da je to takoj spet vsaj ena ura dela če nimaš mašince za razmazat.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

hr_natakar ::

Kako je kaj s temi kemikalijami pri ciscenju avta. Kam to odteka? V podtalnico? Ce perete sami zunaj?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Ganon ::

hr_natakar je izjavil:

Kako je kaj s temi kemikalijami pri ciscenju avta. Kam to odteka? V podtalnico? Ce perete sami zunaj?

Odtekajo v posebne rezervoarje, mešanica pa se kasneje uporabi za zalivanje limon, ki služijo kot uničevalke rakavih celic.

2dark ::

Raptor F16 je izjavil:

donvito je izjavil:

Če je to komplet detajlno čiščenje notranjosti in zunanjosti, verjemi da je vredno. Avtokozmetika je draga ko pas matr, pa tudi časa gre ogromno, če bi rad avtomobil res očistil, ne pa samo splahnil in zvrha posesal. Da ne omenjam vseh orodij ki jih nimaš da bi doma to bolj kvalitetno naredil. Tam kjer so res eksperti ti še felge dol odšraufajo in jih očistijo posebej obenem pa ti koloteke naredijo sterilne pa še podvozje ti lahko operejo.

Vkolikor je v ceno vključeno še kako voskanje... če si kdaj na roke voskal veš, da je to takoj spet vsaj ena ura dela če nimaš mašince za razmazat.

Za 160€ dobiš en drek. Osnovno čiščenje in poliranje. Za res dobro zaščito laka ja pa kar lepo tam 400€. Samo ti tega ne moreš vedet.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Raptor F16 ::

2dark je izjavil:

Za 160€ dobiš en drek. Osnovno čiščenje in poliranje. Za res dobro zaščito laka ja pa kar lepo tam 400€. Samo ti tega ne moreš vedet.

Ti kar plačuj za "keramiko".
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

XLapsus ::

Ganon je izjavil:

hr_natakar je izjavil:

Odtekajo v posebne rezervoarje, mešanica pa se kasneje uporabi za zalivanje limon, ki služijo kot uničevalke rakavih celic.

Haha burned :)) Limone zaradi te mešanice res dobre in zdravilne ratajo, jih pojem z lupino vred.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kvarjenje kromiranih letvic ob oknih avta

Oddelek: Na cesti
184918 (573) c3p0
»

avto kozmetika - trgovine

Oddelek: Na cesti
163497 (3079) Raptor F16
»