» »

Opravičilo

Opravičilo

Unknown_001 ::

Ko je končno prišel čas, ko si lahko streznem glavo in malo razmislim o splošnih stvareh sem se malo zamislil.

Prvi del je malo filozofski. Za bistvo preskočite na konec.

Forum spremljam že cca 5 let. Od prve včlanitve je minilo kar nekaj časa, konkretno sem se spremenil in tudi situacija je precej drugačna. Heh, še se spomnim, zelo radoveden, rahlo naiven in občutljiv... z leti sem se nekoliko utrdil, se zagrizel v karierne cilje in odbijal vse kar me je hotelo ustaviti ali ovirati na začrtani poti. Nekako sem s časom postal precej bolj direkten do ljudi, mogoče preveč. A sem se malo zamislil. Nedavno sem bral svoje objave za nazaj... dokaj žalostno da moj nivo v zadnjem času včasih pade tako nizko. Odkrito povedano me je globoko sram za te izpade. Izven tega spletnega prostora funkcioniram popolnoma drugače. Zakaj je temu tako, ne vem točno. S časom sem dobil občutek da je na tem forumu ogromno luzerjev (oprostite izrazu) ki so polni sami sebe in razvil temu primeren prezir do vsakogar ki bi ustrezal opisom.
Druga zadeva je moj cinizem. Osebna samokritičnost je včasih huda in vse ideje obravnavam tako kot bi lastne. Nemalokrat nekaj skritiziram v nulo in to ne na prav lep način.
Tretja stvar je pa moj goveji odnos. Enostavno v nekaterih debatah postanem preveč domač. Vse skupaj začnem jemati kot šalo predvsem iz dolgčasa. Na forumu imate sicer vtis kot da sem stalno prisoten a v bistvu zgolj med malimi pavzami po telefonu pokukam in odgovorim na hitro. Takrat nastane največ "smeti" saj iz dolgčasa in pomanjkanja časa za kvaliteten prispevek zgolj pribijem kakšno nevmesno predvsem mi to dostikrat služi kot ventil za stres. Vem... neprimerna raba foruma. Očitno bi se res moral odstraniti takrat ko sem pisal temo o poslavljanju ali že prej.


Rad bi zgolj povedal sledeče.

Opravičujem se vsem, do katerih sem se na čase vedel kot govedo. Problema se zavedam in nisem ponosen na dejstvo da včasih izigravam seljačino. Upam da si nihče mojih izpadov ni jemal k srcu. Nimam namena komurkoli škoditi ali ga prizadeti.

Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt
  • predlagalo izbris: Telbanc ()

Mavrik ::

Sprejeto, kot pravijo pravila.
The truth is rarely pure and never simple.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S kočijo čez Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
687728 (5685) TheBlueOne
»

Bi delali igro?

Oddelek: Igre
294223 (2920) blackbfm
»

Zasledovanje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
539736 (7750) Wasted
»

????????????????????????????????????

Oddelek: Slo-Tech
351853 (1393) El Diablo

Več podobnih tem