Forum » Programiranje » Rabim pomoč pri kraji appleta :)
Rabim pomoč pri kraji appleta :)
edmund ::
In sicer je stvar zelo zelo cool. Kaj takega še nisem videl.
-> Editlet
En je DHTML en je pa Applet. Problem je v tem, da stvar checkira s kerega URLja laufa.
Pri appletu sem vse skup decompajlal, našel kje to checkira, vendar ne morem več skomplajtal ker so neki čudni goto-ji notri.
DHTML sem mislil da nebo tak hudo, vendar majo vse encryptano, tak da se ne znajdeš nič.
V kolikor je kdo sposoben enega ali drugega (torej crackanja appletov, ali DHTMLja) bi lepo prosil pomoč. Fajle lahko pošljem, ker sem nekaj že downloadal (dejansko vse razen slik)
Sem iskal alternative, vendar so ali server side ali ne podpirajo tabel.
Hvala že vnaprej!
-> Editlet
En je DHTML en je pa Applet. Problem je v tem, da stvar checkira s kerega URLja laufa.
Pri appletu sem vse skup decompajlal, našel kje to checkira, vendar ne morem več skomplajtal ker so neki čudni goto-ji notri.
DHTML sem mislil da nebo tak hudo, vendar majo vse encryptano, tak da se ne znajdeš nič.
V kolikor je kdo sposoben enega ali drugega (torej crackanja appletov, ali DHTMLja) bi lepo prosil pomoč. Fajle lahko pošljem, ker sem nekaj že downloadal (dejansko vse razen slik)
Sem iskal alternative, vendar so ali server side ali ne podpirajo tabel.
Hvala že vnaprej!
[28-Jun-2003 15:55:08] Body temperature above normal (error type 215)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
[28-Jun-2003 15:55:08] No brain activity (error type 265)
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Yay, fante, se boš moral naučit Ministrstvu Ljubezni ne dajat tako neposrednih razlogov za zaklepe tem ... Klik!
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Java] GrafikaOddelek: Programiranje | 1457 (1224) | SkIDiver |
» | opera težaveOddelek: Programska oprema | 1314 (1031) | LazyBons |
» | Firefoxu je uspelo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7247 (7247) | Bakunin |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 2197 (1732) | alf__ |
» | Za tiste, ki obvladajo Dreamweaver - Kako se naredi meni, ki se odpre, ko daš miško gOddelek: Omrežja in internet | 1060 (894) | [BISI] |