Forum » Pomoč in nasveti » Pretvorba .flv formata - PROBLEM
Pretvorba .flv formata - PROBLEM
Maestro9 ::
Pozdravljeni!
Imam problem s pretvorbo videa, ki je .flv formata. Želel bi predvajati omenjen video na DVD predvajalniku. Pretvoril sem ga že v .avi format (xvid kodek) in zadeve ni predvajalo. Potem sem pretvoril v "DVD" format, a je bilo datoteka pričakovano prevelika oz. bi bila v kvaliteta preslaba, če bi želel vse spraviti na en disk.
V kateri format bi moral pretvorit ta video, da bi ga lahko predvajal na DVD predvajalniku?
Lp.
Imam problem s pretvorbo videa, ki je .flv formata. Želel bi predvajati omenjen video na DVD predvajalniku. Pretvoril sem ga že v .avi format (xvid kodek) in zadeve ni predvajalo. Potem sem pretvoril v "DVD" format, a je bilo datoteka pričakovano prevelika oz. bi bila v kvaliteta preslaba, če bi želel vse spraviti na en disk.
V kateri format bi moral pretvorit ta video, da bi ga lahko predvajal na DVD predvajalniku?
Lp.
kloko ::
Izhajati moraš iz tega, kar tvoj DVD predvajalnik podpira. Ko boš to vedel, izbereš tisto, kar ti najbolj ustreza.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Pinturicchio ::
Se spomnim da sem tudi jaz imel tak problem z mojim DVD predvajalnikom, jaz sem potem pretvoril v .wmv in je delovalo.
RejZoR ::
Uporabi FormatFactory. Dodaj FLV fajl in kot izhodnega izberi DivX oz XviD in nastavi primerno kakovost. Fajl bo sicer vedno večji ker je FLV že optimalno stisnjen, ampak ne bo pa tolk velik. DivX je MPEG4, DVD format je VOB, ki je MPEG2 in je logično slabši v vseh pogledih.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "DVD-R" vs. "XviD"Oddelek: Pomoč in nasveti | 3442 (2333) | norcuron |
» | Kateri KODEK za dober COMPRESS a kvalitetno SLIKOOddelek: Programska oprema | 1259 (1230) | Mavrik |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28394 (7830) | LexLuthor |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5478 (4306) | m1h4 |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3167 (2235) | Caligula |