Forum » Loža » podpisa za referendum proti 2 tiru ne gre oddati elektronsko
podpisa za referendum proti 2 tiru ne gre oddati elektronsko
otago ::
kaj pa če namestiš tisti softver?
https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/...
ali e-erupava, search: referendum
https://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/...
ali e-erupava, search: referendum
St235 ::
#000000 ::
Ej modreci kako pa mislte da sem zadnje leto dve in še prej ko ni bilo prosign komponente, podpisoval in oddajal zadeve, enostavno mi firefox tega čez ne spusti, vedno jebeno vedno po odstranitvi mojih certifikatov ter uninstallu prosign komponente tzer še fizične odstranitve iz firefoxa, in ponovnega installa vsega naštetega mi firefoxa ne spusti skozi. Do potem sem moral uporabit IE in je čudežno delal od prve.
FF pa še vedno noče, se pravi spet nekaj dela samo na četrt, vlogo oddal končno, zdej k vem bom pa še vse znance in kolege lahko podučil kako podpišejo.
FF pa še vedno noče, se pravi spet nekaj dela samo na četrt, vlogo oddal končno, zdej k vem bom pa še vse znance in kolege lahko podučil kako podpišejo.
deleted ::
Kolega je mel tud že gor proxsign, pa ga je mogu updatat, potem mu je delalo (Chrome).
Btw jaz sem dobil skoraj 50 (z besedo: petdeset) potrditvenih mailov od eUprave, da sem oddal vlogo.
Btw jaz sem dobil skoraj 50 (z besedo: petdeset) potrditvenih mailov od eUprave, da sem oddal vlogo.
SaXsIm ::
Kaj tisto o referendumih so potem uvedli, da v primeru nezadostne udeležbe na referendumu mora pobudnik plačati stroške izvedbe?
SaXsIm
deleted ::
Kaj tisto o referendumih so potem uvedli, da v primeru nezadostne udeležbe na referendumu mora pobudnik plačati stroške izvedbe?
Žihr bi uvedli, da glavni akterji drugega tira in njihovi botri plačajo stroške izvedbe. Izvor neracionalnosti ni v referendumu. Najbrž se vsi strinjamo, da je izvedba referenduma idiotizem. Ampak sam projekt drugi tir je pa idiotizem epskih razsežnosti.
PaX_MaN ::
#000000 ::
jest sem dobi sam dva maila, en da je predana vloga in en da je v napredovanju, upam da te ne bodo strpali na povšetovu 5 :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB digitalno potrdiloOddelek: Omrežja in internet | 5417 (2578) | bastadu |
» | Potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopkuOddelek: Loža | 4952 (4073) | Slovenet |
» | Potencialne zlorabe sigen-ca osebnega potrdilaOddelek: Informacijska varnost | 3402 (2863) | SeMiNeSanja |
» | Oracle opušča Java PluginOddelek: Novice / Brskalniki | 22368 (19671) | andromedar |
» | Storitve E-upraveOddelek: Programska oprema | 7266 (6941) | qwzyx |