Forum » Problemi človeštva » Posledice Manchesterskega napada?
Posledice Manchesterskega napada?

jype ::
michael32> Zanikanje holokavsta se kaznuje z zaporom.
Link na relevanten člen v zakonodaji?
ziga1990> ISIS je napadel filipinsko mesto Marawi predsednik pa je razglasil izredne razmere in notri poslal vojsko.
Ja, ideologije, ki v imenu ohranjanja "prave" kulture zatirajo človekove pravice drugih, postajajo vedno bolj popularne. Celo v tej temi je veliko takšnih, ki bi radi počeli isto.
michael32> opravičevanje islamskega terorizma
Kje si pa to videl?
ziga1990> ISIS je napadel filipinsko mesto Marawi predsednik pa je razglasil izredne razmere in notri poslal vojsko.
Ja, ideologije, ki v imenu ohranjanja "prave" kulture zatirajo človekove pravice drugih, postajajo vedno bolj popularne. Celo v tej temi je veliko takšnih, ki bi radi počeli isto.
michael32> opravičevanje islamskega terorizma
Kje si pa to videl?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: oo7 ()

arnecan1 ::
Zanikanje holokavsta se kaznuje z zaporom. Mislim, da bi v KZ morali dodati tudi kakšen člen, kjer bi se opravičevanje islamskega terorizma tudi kaznovalo z zaporom.
Vsako spodbujanje terorizma, ki cilja civilno prebivalstvo, bi se moralo kaznovati z zaporom. Ampak ker je statistično največ terorizma storjeno in vzpodbujano iz sicer maloštevilne religije-ideologije islama, si napisal kar pravilno.
Seveda tega v Sloveniji zaenkrat še ni, vsaj javno ne. V Zahodni Evropi pa je sovraštvo in vzpodbujanje nasilja do naše kulture kar razširjen pojav. In to se še vedo tolerira. In tudi zato se bodo ljudje obrnili k skrajni politiki. Če seveda tega prej ne stori trenutna politična elita.

arnecan1> V Zahodni Evropi pa je sovraštvo in vzpodbujanje nasilja do naše kulture kar razširjen pojav.
Link?
arnecan1> In to se še vedo tolerira.
Glede na to da SDS še niso razpustili in članov zaprli, tvoje pisanje nedvomno drži.
arnecan1> In tudi zato se bodo ljudje obrnili k skrajni politiki.
Ja, pozivi k genocidu nad desničarji bodo vedno pogostejši, če bodo desničarji vztrajali pri uničevanju kulture solidarnosti in spoštovanja človekovih pravic, kot smo to videli na primeru tistega nemškega oficirja.
Link?
Glede na to da SDS še niso razpustili in članov zaprli, tvoje pisanje nedvomno drži.
Ja, pozivi k genocidu nad desničarji bodo vedno pogostejši, če bodo desničarji vztrajali pri uničevanju kulture solidarnosti in spoštovanja človekovih pravic, kot smo to videli na primeru tistega nemškega oficirja.
Zgodovina sprememb…

arnecan1> V Zahodni Evropi pa je sovraštvo in vzpodbujanje nasilja do naše kulture kar razširjen pojav.
Link?
Zamenjuješ desničar in skrajnež. Ki je seveda tudi lahko z desnega pola. Ampak ti presneti naciji, ki ti toliko delajo skrbi, so pravzaprav bolj iz levo-centralnega političnega kompasa. Edino zaradi česa jih povezujejo z desnico, je zaradi nacionalizma. ki pa je v normalnih dozah popolnoma sprejemljiv in zaželjen, če se želiš iti državo. Glede rasizma in ksenofobije, to so poznali tudi na levici v enaki meri.
Tista prava desnica tipa Churchill je vedno bila za demokracijo in volitve ter individualne svoboščine. Fašizem zagovarja kolektivizem, državno gospodarstvo, nadzor države... kar je nezdružljivo z pojmovanjem demokracije kot si jo predstavlja desnica, ki je po drugi svetovni vojni zgradila Evropo, kot jo poznamo danes in vzpostavila zametke EU. Tvoja levica je namreč v tistih časih težila k pripojitvi k Sovjetski zvezi in vzpostavitvi komunističnega kolektivizma.
Glede linkov, da v Evropi islam danes največ vzpodbuja k sovraštvu, se verjetno šališ, kajne? Ali res ne gledaš poročil, čeprav so cenzurirana? Ali ne surfaš po netu? Ali pa se delaš neumnega?

AndrejO ::

So me že prehiteli. https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/297-c...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arnecan1 ()

AndrejO ::
Zanikanje holokavsta resnično ni sankcionirano. Je pa zagovarjanje: https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/297-c...
Kar meni pije vodo. Kritika je vedno dovoljena, če ne preide v pozivanje k nasilju. Nič ni zacementirano. In če se bo nekoč ugotovilo, da je bilo pobitih 5 mio ali 7 mio Judov ali kakšno drugo število, se bo samo tako, če se o tem še vedno lahko debatira in raziskuje. Na koncu je važna resnica.
Tudi zanikanje je k.d.:
"(2) Enako se kaznuje, kdor na način iz prejšnjega odstavka javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, opravičuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost, kot so opredeljena v pravnem redu Republike Slovenije."

SimplyMiha ::
V Združenem Kraljestvu skrajno resno jemljejo teror:
British politician wants death penalty for suicide bombers

SimplyMiha je izjavil:
V 99 % je samomorilski bombaš tudi sam raztrgan na koščke. Kako ga boš potem obsodil na smrt?
Če pa ga ujamejo med načrtovanjem, pa ga lahko kvečjemu obsodijo na kakšnih 40 let, saj ni še nikogar ubil.

PaX_MaN ::
SimplyMiha je izjavil:
Ni rekla tega, kar piše v naslovu.
Fake news, skratka.

dice7 ::
Zanikanje holokavsta resnično ni sankcionirano. Je pa zagovarjanje: https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/297-c...
Kar meni pije vodo. Kritika je vedno dovoljena, če ne preide v pozivanje k nasilju. Nič ni zacementirano. In če se bo nekoč ugotovilo, da je bilo pobitih 5 mio ali 7 mio Judov ali kakšno drugo število, se bo samo tako, če se o tem še vedno lahko debatira in raziskuje. Na koncu je važna resnica.
Tudi zanikanje je k.d.:
"(2) Enako se kaznuje, kdor na način iz prejšnjega odstavka javno širi ideje o večvrednosti ene rase nad drugo ali daje kakršnokoli pomoč pri rasistični dejavnosti ali zanika, zmanjšuje pomen, odobrava, opravičuje, smeši ali zagovarja genocid, holokavst, hudodelstvo zoper človečnost, vojno hudodelstvo, agresijo ali druga kazniva dejanja zoper človečnost, kot so opredeljena v pravnem redu Republike Slovenije."
Mesate holokavst in Holokavst

mtosev ::
mene zanima kdo misli, da begunci kateri bežijo pred vojno imajo pravico priti v evrope?
jaz mislim, da to pravico imajo. večina ljudi noče živeti v warzoneju.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

vostok_1 ::
Kot rečeno. Ženske in otroci praktično free entry. Moški vojaških let pa striktno pogojno.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

chucki ::
mene zanima kdo misli, da begunci kateri bežijo pred vojno imajo pravico priti v evrope?
Potem bo pa tukaj warzone, ker nismo sposobni obvladat takšno maso ljudi, ki bi rada prišla.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

nič ne bo warzoneja. ljudje kateri se ne znajo obnašati po evropskih načelih gredo nazaj od kje so prišli. lepo si razdelimo begunce. vsaka država vzame določeno število. begunci kateri dobijo v določeni državi azil rabijo tam ostati. če se ne strinjajo naj gredo nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Zagor_tenay ::
ljudje kateri se ne znajo obnašati po evropskih načelih gredo nazaj od kje so prišli.
ne bo šlo. Ko jih enkrat spustiš v EU, se jih nikoli ne rešiš, pa tudi, če delajo sranje.
vsaka država vzame določeno število. begunci kateri dobijo v določeni državi azil rabijo tam ostati. če se ne strinjajo naj gredo nazaj.
Ne bo šlo. A misliš, da oni hočejo preko kvot v Romunijo in Bolgarijo. Hočejo v Nemčijo in Švedsko, kjer je največ denarja za njih. Še v Latvijo nočejo. Latvije je lani vzela nekaj beguncev iz Nemčije, pa so že po nekaj dnevih vsi kidnili nazaj v Nemčijo.

jaz bi to rešil in jih vrnil v njihove države, če tukaj niso srečni. prisilna deportacija in je.
ne morejo izbirati kam bodo šli. ko prihajajo v EU naj podpišejo, da se strinjajo, da dobijo azil v kateri koli državi v euju. če jim to ni všeč naj gredo nazaj v svoje države.
ne morejo izbirati kam bodo šli. ko prihajajo v EU naj podpišejo, da se strinjajo, da dobijo azil v kateri koli državi v euju. če jim to ni všeč naj gredo nazaj v svoje države.

arnecan1> Zamenjuješ desničar in skrajnež.
Jasno - tega nikakor ne delam ponesreči.
AndrejO> 297. člen KZ-1.
O, to je člen, po katerem lahko obsodiš tudi vse ostale desničarje!
mtosev> ne morejo izbirati kam bodo šli.
Če ti smeš, potem jim te pravice ne moreš legalno odvzeti.
arnecan1> Tista prava desnica tipa Churchill je vedno bila za demokracijo in volitve ter individualne svoboščine.
Ja, vem. Saj tisti pravi muslimani so tudi za mir in nenasilje.
vostok_1> Kot rečeno. Ženske in otroci praktično free entry. Moški vojaških let pa striktno pogojno.
Taka diskriminacija ni dovoljena.
Jasno - tega nikakor ne delam ponesreči.
AndrejO> 297. člen KZ-1.
O, to je člen, po katerem lahko obsodiš tudi vse ostale desničarje!
arnecan1> Tista prava desnica tipa Churchill je vedno bila za demokracijo in volitve ter individualne svoboščine.
Ja, vem. Saj tisti pravi muslimani so tudi za mir in nenasilje.
vostok_1> Kot rečeno. Ženske in otroci praktično free entry. Moški vojaških let pa striktno pogojno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

super ideja ja. naj vsi gredo v nemčijo in švedsko. me zanima, če bi se vsi nemci strinjali, da vsi pridejo k njim. mogoče lahko začejo printati denar, da bodo lahko vse to plačali. drugače je tukaj tudi problem solidarnosti. zakaj bi nemci rabili vse vzeti, poljaki in madžari pa nobenega. to tak ne deluje.
ko postanejo državljani se lahko selijo kam hočejo. ko so še begunci njim rabi bit sprejemljiva vsaka država v euju.
Zgodovina sprememb…

michael32 ::
Dej že nehaj igrat nekega humanista. Če bi preko meje Eu vsak dan ilegalno vstopilo na tisoče katolikov bele polti, ki volijo desne stranke, bi bil ti prvi na svetu, ki bi zagovarjal deporatcijo, zidove in tanke na mejah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: michael32 ()

ADIJOOO ::
No zdaj so pa razkrinkani !!!
RTV: G7: Več suverenosti pri nadzoru meja
Ob "dnevu množične selitve migrantov" se pravkar odvija zasedanje skupine G7, najmočnejših gospodarstev na svetu, na katerem bodo glede na osnutek sklepne izjave državam dovolili več suverenosti pri zapiranju svojih meja.
"Ob spoštovanju človekovih pravic vseh prebežnikov in beguncev potrjujemo suverene pravice držav, da nadzirajo svoje meje in postavijo jasne omejitve migracij kot ključne elemente državne varnosti in gospodarske blaginje," piše v osnutku sklepne izjave, ki ga je pridobila nemška tiskovna agencija DPA.
V osnutku voditelji poudarjajo potrebo po zagotavljanju podpore beguncem kolikor je le mogoče blizu njihovim domačim državam in jim omogočiti vrnitev domov. Poudarjajo tudi vzpostavitev partnerstev, s katerimi bi državam pomagali ustvariti pogoje za rešitev vzrokov za migracije.
Nevladne organizacije so osnutek z ostrejšim stališčem glede migrantske problematike označile za kratkoviden in nazadnjaški.
EU hoče pomagati migrantom in beguncem v njihovih domačih državah AMPAK NEVLADNE ORGANIZACIJE SO PROTI ZAKAJ???????
Nevladne organizacije briga za migrante in begunce če prečkajo nevanro pot čez morje zato tudi nočejo, da se migracije končajo, ker če se končajo bodo ob velik zaslužek, ker oni se napajajo z migracijami tako kot tihotapci zato pa pravijo, da je pomaganje migrantom in beguncem v domačih državah KRATKOVIDNO IN NAZADNJAŠKO kdo bi si mislil a ne?
Itak pa je 6znano, da tihotapci in NGO komunicirajo med sabo, ker imajo oboji velik biznis od tega.
RTV: G7: Več suverenosti pri nadzoru meja
Ob "dnevu množične selitve migrantov" se pravkar odvija zasedanje skupine G7, najmočnejših gospodarstev na svetu, na katerem bodo glede na osnutek sklepne izjave državam dovolili več suverenosti pri zapiranju svojih meja.
"Ob spoštovanju človekovih pravic vseh prebežnikov in beguncev potrjujemo suverene pravice držav, da nadzirajo svoje meje in postavijo jasne omejitve migracij kot ključne elemente državne varnosti in gospodarske blaginje," piše v osnutku sklepne izjave, ki ga je pridobila nemška tiskovna agencija DPA.
V osnutku voditelji poudarjajo potrebo po zagotavljanju podpore beguncem kolikor je le mogoče blizu njihovim domačim državam in jim omogočiti vrnitev domov. Poudarjajo tudi vzpostavitev partnerstev, s katerimi bi državam pomagali ustvariti pogoje za rešitev vzrokov za migracije.
Nevladne organizacije so osnutek z ostrejšim stališčem glede migrantske problematike označile za kratkoviden in nazadnjaški.
EU hoče pomagati migrantom in beguncem v njihovih domačih državah AMPAK NEVLADNE ORGANIZACIJE SO PROTI ZAKAJ???????
Nevladne organizacije briga za migrante in begunce če prečkajo nevanro pot čez morje zato tudi nočejo, da se migracije končajo, ker če se končajo bodo ob velik zaslužek, ker oni se napajajo z migracijami tako kot tihotapci zato pa pravijo, da je pomaganje migrantom in beguncem v domačih državah KRATKOVIDNO IN NAZADNJAŠKO kdo bi si mislil a ne?
Itak pa je 6znano, da tihotapci in NGO komunicirajo med sabo, ker imajo oboji velik biznis od tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ADIJOOO ()

Matako ::
Ta novica
http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/lib...
me spominja na knjigo Le camp des Saints. Ne vem, ali je bila kdaj prevedena v slovenščino - kak ponatis bi se super prodajal dandanes.
Ne vem tudi, ali je bila kdaj ekranizirana... itak ni potrebe, gledate film ravnokar. :D
http://www.rtvslo.si/begunska-kriza/lib...
me spominja na knjigo Le camp des Saints. Ne vem, ali je bila kdaj prevedena v slovenščino - kak ponatis bi se super prodajal dandanes.

Ne vem tudi, ali je bila kdaj ekranizirana... itak ni potrebe, gledate film ravnokar. :D
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

michael32> Dej že nehaj igrat nekega humanista. Če bi preko meje Eu vsak dan ilegalno vstopilo na tisoče katolikov bele polti, ki volijo desne stranke, bi bil ti prvi na svetu, ki bi zagovarjal deporatcijo, zidove in tanke na mejah.
Razumem, da desničarji težko verjamete, da kdo stoji za svojimi besedami, zato tudi razumem, zakaj se tako zelo motiš. Z veseljem sprejmem begunce, tudi če so katoliki.
ADIJOOO> EU hoče pomagati migrantom in beguncem v njihovih domačih državah AMPAK NEVLADNE ORGANIZACIJE SO PROTI ZAKAJ???????
Zato, ker "pomoč v njihovih domačih državah" v resnici pomeni "financiranje diktatur".
mtosev> super ideja ja.
Ja, je. Imenuje se "demokracija" in zagotavlja to, da večina ne more kratiti pravic manjšini.
Razumem, da desničarji težko verjamete, da kdo stoji za svojimi besedami, zato tudi razumem, zakaj se tako zelo motiš. Z veseljem sprejmem begunce, tudi če so katoliki.
ADIJOOO> EU hoče pomagati migrantom in beguncem v njihovih domačih državah AMPAK NEVLADNE ORGANIZACIJE SO PROTI ZAKAJ???????
Zato, ker "pomoč v njihovih domačih državah" v resnici pomeni "financiranje diktatur".
mtosev> super ideja ja.
Ja, je. Imenuje se "demokracija" in zagotavlja to, da večina ne more kratiti pravic manjšini.
Zgodovina sprememb…

demokratično je tudi, da nemci glasujejo, če naj sprejamejo vse begunce samo oni. kolk vem se nemčija zavzema za kvote. evil nazi germany
Ms Merkel called for quotas to divide refugees fairly between EU nations in a television interview
go merkel
Ms Merkel called for quotas to divide refugees fairly between EU nations in a television interview
go merkel
Zgodovina sprememb…

jaz bi to rešil in jih vrnil v njihove države, če tukaj niso srečni. prisilna deportacija in je.
To je diskriminacija. Zakaj bi lahko nekateri begunci uživali na Švedskem, Nizozemskem in v Nemčiji, drugi pa životarili v Bolgariji in Moldaviji. No way, Hose.

Kaj pa lahko Nemčija stori, če se vsi prebivalci EU odločijo, da se bodo preselili v Nemčijo?
Ničesar ne more.
Kaj pa, če se vsi Nemci odločijo, da se preselijo ven iz Nemčije?
Tudi ničesar.
Tak je zakon.
arnecan1> To je diskriminacija. Zakaj bi lahko nekateri begunci uživali na Švedskem, Nizozemskem in v Nemčiji, drugi pa životarili v Bolgariji in Moldaviji. No way, Hose.
Ideja, da begunci na Švedskem "uživajo", kaže na bodisi tvojo popolno nevednost, bodisi zlobo.
Ničesar ne more.
Tudi ničesar.
Tak je zakon.
arnecan1> To je diskriminacija. Zakaj bi lahko nekateri begunci uživali na Švedskem, Nizozemskem in v Nemčiji, drugi pa životarili v Bolgariji in Moldaviji. No way, Hose.
Ideja, da begunci na Švedskem "uživajo", kaže na bodisi tvojo popolno nevednost, bodisi zlobo.
Zgodovina sprememb…

michael32> Dej že nehaj igrat nekega humanista. Če bi preko meje Eu vsak dan ilegalno vstopilo na tisoče katolikov bele polti, ki volijo desne stranke, bi bil ti prvi na svetu, ki bi zagovarjal deporatcijo, zidove in tanke na mejah.
Ležeš. Drugi dan bi jih zabrisal v fojbe.

such is life.jaz bi to rešil in jih vrnil v njihove države, če tukaj niso srečni. prisilna deportacija in je.
To je diskriminacija. Zakaj bi lahko nekateri begunci uživali na Švedskem, Nizozemskem in v Nemčiji, drugi pa životarili v Bolgariji in Moldaviji. No way, Hose.
moldaviji sploh ni v euju. zakaj bi eni bili na boljšem in drugi na slabšem, ker je pač tako, da ne more ena sama država sprejeti vse begunce. rad bi vido kaj bi se zgodilo, če bi vsi begunci želeli v luksemburg ali malto. ne moreš obremeniti samo ene države, drugi pa nič ne storijo. bodo pač rabili sprejeti, da vsi ne morejo iti v samo eno državo. kvote so rešitev. če jim ni všeč dejstvo, da vsi pač ne morejo v državo kateri si želijo pa naj doma ostanejo. EU se kr dobro trudi, da poskrbi za njih.

arnecan1> Ležeš.
Kam?
arnecan1> Drugi dan bi jih zabrisal v fojbe.
To je odvisno predvsem od tega, ali bi pozivali k pobijanju gejev in nevernikov.
mtosev> such is life.
Ne, v resnici ni.
mtosev> je pač tako, da ne more ena sama država sprejeti vse begunce.
Predvsem je tako, da je beguncev bistveno manj, kot se komu zdi, ko posluša to histerijo.
Kam?
arnecan1> Drugi dan bi jih zabrisal v fojbe.
To je odvisno predvsem od tega, ali bi pozivali k pobijanju gejev in nevernikov.
mtosev> such is life.
Ne, v resnici ni.
mtosev> je pač tako, da ne more ena sama država sprejeti vse begunce.
Predvsem je tako, da je beguncev bistveno manj, kot se komu zdi, ko posluša to histerijo.
Zgodovina sprememb…

rad bi vido kaj bi se zgodilo na referendumu, če bi vprašali nemce, če naj samo oni sprejemejo vse begunce. če jih hočejo pa super.
Zgodovina sprememb…

arnecan1> Kamor hočeš. Najbolje v kakšen koptski hostel v Kairu.
Zanima me, čemu zagovorniki diskriminacije ne odidete v države, kjer jo dejansko implementirajo?
Zanima me, čemu zagovorniki diskriminacije ne odidete v države, kjer jo dejansko implementirajo?

such is life.jaz bi to rešil in jih vrnil v njihove države, če tukaj niso srečni. prisilna deportacija in je.
moldaviji sploh ni v euju. zakaj bi eni bili na boljšem in drugi na slabšem, ker je pač tako, da ne more ena sama država sprejeti vse begunce. rad bi vido kaj bi se zgodilo, če bi vsi begunci želeli v luksemburg ali malto. ne moreš obremeniti samo ene države, drugi pa nič ne storijo. bodo pač rabili sprejeti, da vsi ne morejo iti v samo eno državo. kvote so rešitev. če jim ni všeč dejstvo, da vsi pač ne morejo v državo kateri si želijo pa naj doma ostanejo. EU se kr dobro trudi, da poskrbi za njih.
Izgleda, da sem bil premalo ironičen. Povedati sem hotel, da je večina beguncev pravzaprav ekonomskih migrantov. In to ne takih z namenom delat, ampak takoj zastonj dobiti stanovanje, Ferrari, Rolex in blondinko. Ko pa tega ni, pa seveda razočaranje in kriminal ali v najboljšem primeru životarjenje do konca na socialni po možnosti s petimi otroki, da so večji denarni dodatki.
Seveda so iz tega izvzeti pravi begunci iz Sirije, ki pa so pravzaprav v ekstremni manjšini v tej množici.
Še enkrat, pravi ekonomski migranti pridejo z urejenimi papirji z letalom ali ladjo.

arnecan1> In to ne takih z namenom delat, ampak takoj zastonj dobiti stanovanje, Ferrari, Rolex in blondinko.
Večina konzervativcev je ljudi, ki se želijo šlepat na drugih, zraven pa kričijo, kako se javni denar zapravlja za reči, ki njim osebno čisto nič ne koristijo. Hinavci, skratka.
arnecan1> Še enkrat, pravi ekonomski migranti pridejo z urejenimi papirji z letalom ali ladjo.
Kadar si to lahko privoščijo, zagotovo, a žal niso vsi takšni.
Večina konzervativcev je ljudi, ki se želijo šlepat na drugih, zraven pa kričijo, kako se javni denar zapravlja za reči, ki njim osebno čisto nič ne koristijo. Hinavci, skratka.
arnecan1> Še enkrat, pravi ekonomski migranti pridejo z urejenimi papirji z letalom ali ladjo.
Kadar si to lahko privoščijo, zagotovo, a žal niso vsi takšni.
Zgodovina sprememb…

gledal podatke UNa za leto 2015 in 80% jih UN klasificira kot refugees.
tisti kateri so razočarani in se gredo kriminal imajo 2 obcije. zapor ali nazaj v svoje države. naj sami izberejo.
tisti kateri so razočarani in se gredo kriminal imajo 2 obcije. zapor ali nazaj v svoje države. naj sami izberejo.

zmaugy ::
Kaj pa lahko Nemčija stori, če se vsi prebivalci EU odločijo, da se bodo preselili v Nemčijo?
Ničesar ne more.
Tudi ničesar.
Tak je zakon.
.
Zakoni že dolgo niso vklesani v kamen. Zato, da se jih po potrebi spreminja, obstajajo v demokracijah parlamenti.

arnecan1> Kamor hočeš. Najbolje v kakšen koptski hostel v Kairu.
Saj, Koptom naj priznajo samostojnost in jim dodelijo delček Egipta. Sem prepričan, da postanejo v 15-20 letih urejena država in to brez nafte. Seveda dokler ne bi zopet prišli v to državo "muslimanski" begunci.
Podoben primer smo videli v Libanonu. Država, ki je imela krščansko večino, je po prihodu palestinskih beguncev v par letih prešla iz bližnjevzhodne Švice v državljansko vojno in gospodarsko opustošena z krščansko manjšino.

Uae je muslimanska država pa se mi zdi kr urejena. so svetle izjeme v poolu failanih držav.

perci ::

Zopet lažeš. Why do refugees prefer Sweden to Denmark? https://www.thelocal.se/20160104/why-do...
Uae je muslimanska država pa se mi zdi kr urejena. so svetle izjeme v poolu failanih držav.
Nafta. In malo tudi sužnjelastniški sistem.

yero7 ::
"Do you feel Uae" kaj si boš šel pogledat njihove mošeje in stolpnice ogledat obglavljanje v živo in kamenjati prešuštnice to ja bi bilo doživetje in pol. Moj bog kake eni streljate. Ni niti ene muslimanske države, ki nebi bila failirana. Vse imajo notranje nemire ali so med različnimi verami ali med muslimani samimi tako pač je.

perci> Seveda je urejena. Tudi SA in Qatar sta urejeni državi. Tega nihče ne zanika. And yet, te države ne sprejmejo niti enega arabskega muslimanskega begunca.
Tako je. Še sreča, da Evropa temelji na revolucionarni kulturi razuma, solidarnosti in spoštovanja človekovih pravic.
arnecan1> Zopet lažeš.
Tvoj članek nič ne govori o uživanju. Skratka, zloben si.
arnecan1> Saj, Koptom naj priznajo samostojnost in jim dodelijo delček Egipta.
Zakaj jim ne bi priznali samostojnosti in jim dodelili delčka Slovenije? Država nikakor ni prenaseljena, v resnici nam manjka kar precej ljudi, ki bi zapolnili delovna mesta, ki že leta samevajo. Morda bo celo Akrapovič našel kakega varilca med njimi.
arnecan1> Podoben primer smo videli v Libanonu. Država, ki je imela krščansko večino, je po prihodu palestinskih beguncev v par letih prešla iz bližnjevzhodne Švice v državljansko vojno in gospodarsko opustošena z krščansko manjšino.
Če je zanikanje holokavsta kaznivo, potem bi moral biti tudi tvoj zapis.
Tako je. Še sreča, da Evropa temelji na revolucionarni kulturi razuma, solidarnosti in spoštovanja človekovih pravic.
arnecan1> Zopet lažeš.
Tvoj članek nič ne govori o uživanju. Skratka, zloben si.
arnecan1> Saj, Koptom naj priznajo samostojnost in jim dodelijo delček Egipta.
Zakaj jim ne bi priznali samostojnosti in jim dodelili delčka Slovenije? Država nikakor ni prenaseljena, v resnici nam manjka kar precej ljudi, ki bi zapolnili delovna mesta, ki že leta samevajo. Morda bo celo Akrapovič našel kakega varilca med njimi.
arnecan1> Podoben primer smo videli v Libanonu. Država, ki je imela krščansko večino, je po prihodu palestinskih beguncev v par letih prešla iz bližnjevzhodne Švice v državljansko vojno in gospodarsko opustošena z krščansko manjšino.
Če je zanikanje holokavsta kaznivo, potem bi moral biti tudi tvoj zapis.
Zgodovina sprememb…

yero7 ::
perci> Seveda je urejena. Tudi SA in Qatar sta urejeni državi. Tega nihče ne zanika. And yet, te države ne sprejmejo niti enega arabskega muslimanskega begunca.
Jype tvoja Evropa se spreminja ljudje ne bodo več dolgo trpeli teroristične napade in si mislili svoje, ker v človeški naravi je, da se odstrani neprijetnosti. Varnost je za ljudi zelo pomembna civilizacijsko gledano verjetno eden glavnih faktorjev za razvitost Evrope in zahoda. če se ljudje bojijo it ven iz hiše kako boš ti imel uspešno in konkurenčno državo.

saj tudi USA ni sprejela kaj dosti beguncev. vem, da gulf države pač nič briga za njihove brate, da trpijo. zato se mi zdi čist fajn kaj eu počne, da beguncem pomaga.Uae je muslimanska država pa se mi zdi kr urejena. so svetle izjeme v poolu failanih držav.
Seveda je urejena. Tudi SA in Qatar sta urejeni državi. Tega nihče ne zanika. And yet, te države ne sprejmejo niti enega arabskega muslimanskega begunca.
Zgodovina sprememb…

zmaugy> Zakaj bi moral biti zadnji odstavek kazniv?
Zakon tako pravi.
yero7> ljudje ne bodo več dolgo trpeli teroristične napade
Najbolj hecno je, da bo terorističnih napadov s politiko, ki jo zagovarja nacionalistična desnica, zgolj znatno več kot prej. To vemo, ker smo v zgodovini že šli skozi podobno obdobje.
Zakon tako pravi.
yero7> ljudje ne bodo več dolgo trpeli teroristične napade
Najbolj hecno je, da bo terorističnih napadov s politiko, ki jo zagovarja nacionalistična desnica, zgolj znatno več kot prej. To vemo, ker smo v zgodovini že šli skozi podobno obdobje.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Francija in Islam (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 50821 (46926) | zee |
⊘ | Streljanje v Parizu (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Problemi človeštva | 340106 (272237) | BigWhale |
» | Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Problemi človeštva | 227699 (187520) | Alencica |