Forum » Pomoč in nasveti » Masina restarta kr sama od sebe
Masina restarta kr sama od sebe
Spu7n|k ::
Problem se kaze v tem.. Da se mi masina restarta kr sama od sebe.. Ampak ne vedno oz ko sm v winsih... Samo takrat ko nekaj igram.. Se mi restarta al pa celo v gasne.. Na maticni plosci pa se mi prizge lucka da se mi procesor pregreva ( mam pa 38 stopinj )..
Racunalnik pa ima nasledno drobnarijo:
Plata: shutlle ak39n kt400
Proc: amd athlon 2000+
Ram: 512 333mhz
Grafa: ati radeon 9k pro
Ce mi lahko keri kaj pove.. Lepa hvala za pomoc
Se zahvaljujem
Lp
Racunalnik pa ima nasledno drobnarijo:
Plata: shutlle ak39n kt400
Proc: amd athlon 2000+
Ram: 512 333mhz
Grafa: ati radeon 9k pro
Ce mi lahko keri kaj pove.. Lepa hvala za pomoc
Se zahvaljujem
Lp
- polepsal: Gandalfar ()
perci ::
Lahko, da je napajalc, lahko da se kej pregreva...
Izklopi avtomatsko restartanje ob BSOD-u.
Izklopi avtomatsko restartanje ob BSOD-u.
nekak napajalc nei mogo bot .. ker sm prej mel 250W pa sm tui mislo da je to to .. pa sm ga zamenjal z 300W (kar bi moralo zadostovati ) pa se vedno blo enako ..
morem te v bios-u pogledat ce se bo naslo kje to ..
ce je t o to .. se vam zahvaljujem ampak ne prehitro :)
LP
morem te v bios-u pogledat ce se bo naslo kje to ..
ce je t o to .. se vam zahvaljujem ampak ne prehitro :)
LP
vidim da sm prej jaz nekaj narobe prebral .. perici ti si napisal
da naj pogledam v BSOD-u? mi malo razlozis kaj je to .. al sm prej mel prav ko sm reko da je to bios? :)
LP
da naj pogledam v BSOD-u? mi malo razlozis kaj je to .. al sm prej mel prav ko sm reko da je to bios? :)
LP
ToniT ::
BSOD - Blue Screen Of Death.
To je tisti plavi ekran, ko se windowsi obesijo.
Restart pa izklopiš tako da greš v Nadzorna Plošča - Sistem - Dodatno - Zagon in Obnovitev in tam odstrani kljukico pri Samodejno zaženi ponovno.
Trenutno imam slovenske XP; v angleščino si prevedi sam, če je potrebno....
To je tisti plavi ekran, ko se windowsi obesijo.
Restart pa izklopiš tako da greš v Nadzorna Plošča - Sistem - Dodatno - Zagon in Obnovitev in tam odstrani kljukico pri Samodejno zaženi ponovno.
Trenutno imam slovenske XP; v angleščino si prevedi sam, če je potrebno....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
finta je v tem da se mi winsi sploh ne obesijo .. rac se mi znova zazene brez kakrsnega opozorila oz nakazila na to .. zdaj sm naredo to .. ce pa bo se enako pa se se slisimo :)
no lepa hvala zaenkrat :)
no lepa hvala zaenkrat :)
recem lahko samo tak ane ... je bolse .. samo pa se vseeno to dela ..
mogoce .. bom zdaj vido om siystem na novo nalozil pa om vido kaj bo abak potem reko na vse to ...
a pa je mozno da bi bli mogoce za to krivi gonilniki? sicer ne vem kateri ampak ... naj bi blo to tui lahko krivo .. baje ...
no ce se se da kako pomagat ..
LP
mogoce .. bom zdaj vido om siystem na novo nalozil pa om vido kaj bo abak potem reko na vse to ...
a pa je mozno da bi bli mogoce za to krivi gonilniki? sicer ne vem kateri ampak ... naj bi blo to tui lahko krivo .. baje ...
no ce se se da kako pomagat ..
LP
Birkoff ::
Nekje sm sllišu, da se sistem ponovno zažene zaradi prevelike temperature znotraj računalnika.Mislim, da so nastavitve za ponovni zagon ob določeni temperaturi v BIOSU.
birkoff
jah saj verjamem ja .. samo pravim da mam kao v racunalniku 38 do 42 stopinj celzija. .. nastavleno pa mam da se mi znova zazene ko bi mi ta temparatura dosegla 65 stopinj...
saj vem da si tisto prav slisal .. samo nikoli se mi procesor ne zagreje tako visoko
LP
jah saj verjamem ja .. samo pravim da mam kao v racunalniku 38 do 42 stopinj celzija. .. nastavleno pa mam da se mi znova zazene ko bi mi ta temparatura dosegla 65 stopinj...
saj vem da si tisto prav slisal .. samo nikoli se mi procesor ne zagreje tako visoko
LP
m.i.h.a. ::
Če imaš V računalniku 38 do 42 stopinj to ni tako malo, ker ima proc še kakšnih 10 stopinj več, razen če si to mislil za procesor.
Kje si pa gledal temperaturo, kakšen hladilnik imaš, kaj imaš navito,...?
Kje si pa gledal temperaturo, kakšen hladilnik imaš, kaj imaš navito,...?
ali3n ::
Spu7n|k - izpiši si, kaj ti javi Blue Screen, odpeketaj na www.microsoft.com in pobrskaj po njihovi bazi; tam boš našel vsaj namig, kaj bi bilo lahko narobe; na koncu namiga sicer navadno piše, da pelji na servis ...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
miha... navito niam nic .. pa tisto sm mislo da mam procesor tak "vroc" .. kista ma itq majn ..
drugace pa navijal nism nic .. niti kaple ..
tak da to nei moglo nekak tak bit ne
lp
drugace pa navijal nism nic .. niti kaple ..
tak da to nei moglo nekak tak bit ne
lp
ali3n to je res ja ..
samo nekaj bi se vprasal .. kaj pa ce bi bios flashno .. bi blo kaj bolse? ker klinc .. pregreva se mi nic nea .. tak da je mogoce kaj z platinim softwerom?
LP
samo nekaj bi se vprasal .. kaj pa ce bi bios flashno .. bi blo kaj bolse? ker klinc .. pregreva se mi nic nea .. tak da je mogoce kaj z platinim softwerom?
LP
najprej prever tisto sporočilo Modrega zaslona, potem pa ukrepaj naprej.
Update biosa - morda, ni pa nijno, da je to krivo...
Update biosa - morda, ni pa nijno, da je to krivo...
- "Rozi vidm." "S psom!"
no s katerim programom pa bi lahko ugotovil ce je kriv ram... pa kak tile programi sploh testirajo pa kerega priporocate ...
no ce je res to bomo pa vidli .. kista je cela v qrci pa ehh .. brezveze ..
no lepa hvala za 1x ..
LP
no ce je res to bomo pa vidli .. kista je cela v qrci pa ehh .. brezveze ..
no lepa hvala za 1x ..
LP
ti je ze meacho povedal - MemTest
- "Rozi vidm." "S psom!"
Swiwer ::
Jaz sem velikokrat prebral da imajo uporabniki Radeon 9xxx/xxx pogosto ta problem. Poskusi najti kaj na totemo napisanega na http://www.rage3d.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je moja grafična pokvarjena? (gtx 970) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8597 (7254) | Jst |
» | pokvarjena matična plošča ali phenom II?Oddelek: Strojna oprema | 3057 (1889) | tlozej |
» | prenosnik acer aspire 5100 blue screen problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1271 (1271) | megadeth |
» | Resetiranje računalnika ob naključnih časih?????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (1026) | Skorpijon |
» | Težave z namestitvijo Windowsov XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1099) | Tejc |