» »

Etherum mining (rudarjenje)

Etherum mining (rudarjenje)

««
34 / 63
»»

Blue3D ::

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Narudarjeno valuto nakažeš na exchange, ki jo podpira, zamenjaš za fiat in si izplačaš oziroma moraš v tisto valuto zamenjati, da jo lahko potem pošlješ na exchange ali denarnico, ki omogoča fiat izplačila, sepa na tvoj trr

Katera omogočajo fiat izplačila ?
Kaj pa moram javit davčni ?
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

Predator X ::

Jah rx 580 ti kuri chip power kar 20-25w vec.
Tud fane imas na 1800rpm, kar je glasno razn ce so 80-90mm znajo bit zmerni.

A ti misli, da ce ima nizjo voltazo bo pa cip kuril manj?

Zgodovina sprememb…

anymal bi lahko prosim dal mir prav tako molnar?
avg. chip power imam 67-68W, VRM mi ostaja pod 70C, fani pa se nikol nezavrtijo preko 1200RPM.
GPU ostane na 60C.

GPUz kaze priblizno pravilno za chip power. Memory pa porabi se dodatnih 30-40W odvisno od voltaze in clocka.

Memory imam 975mV ter 2100MHz.

Zgodovina sprememb…

Druga stvar je pa PSU eff.
Jst mam gold +90%.

Oh, ja
Tebi kaze 92W + 40W(memory) = ~132W x 4 + 60w sistem @82%eff = ~720W
@90% eff = ~653W

Producer ::

Družba

Kje dobim ''Second algorithm address''?

Jst racunam sicer za memory zmeraj ~30W.

Zgodovina sprememb…

bobby ::

Lahko imas ti platinum ampak ce imas predimenzioniranega ali obratno, potem je isto, kot ce imas prav dimenzioniranega gold. Krivuljo napajalnika je treba vedet, koliksen izkoristek pri kateri obremenitvi ima.

Ampak a noben od vas brihtolov nima navadnega indikatorja porabe?
A170z porabi z procim in ramim 62w preko indikatorja, z270a pa 90w. En 775chipset proc in ram pa navaden disk , ne ssd pa 112w.
Te vrednosti so bile merjene, ne programsko odcitane iz hwinfo, gpuz, cpuz in ne vem kaj se vse.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Producer ::

Se nekej me zanima in mi pomagajte

Naložil sem si Ethereum-Wallet-win64, zloadalo mi je bloke in sicer na sistemski disk, ki ni velik...120Gb, je skoraj poln.
A če pobrišem te datoteke bo kaj ostalo...mislim od rudarjenja :|
Poiskal sem kje so te številne in velike datoteke?!? Bi jih zbrisal, oziroma prenesel na večji disk

Hvala za pomoč

lpt

bobby brez zamere te stvari so nekateri profili in dali na splet. Jst to podam naprej in sem trol? HW info kaze sicer porabo cipa pri amdju, pri nvidiji pa je se vkljucen memory. Sej je nekdo ze povedal ... linkal stvari vec nebom.

Ce sprve pravi da se ne strinja etc. Ze lep indikator je to da meni kaze 25W manj.

Sam sem sicer zmeril vse preko killawat itd. Primerjal stvari etc.

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

Blue3D je izjavil:

LOL
Molnar, daj mi zaupaj nekaj,k ne kapiram.
Če rudariš vertcoin od julija, se pravi, da elektriko in amortizacijo kartic ne izplačuješ redno in samo rudariš ?
Ali si vsake toliko časa nekaj izplačaš ?
Kak se dela izplačilo? Kaj, kje s čim?

Ne izplacujem nic, pocakam da bo vrednost cez eno leto 10x vecja :)
Kmalu bo VTC-USD opcija, po tistem pa kmalu VTC-EUR 1-2 leti. Jaz bom pocakal da bo VTC 100$ in potem si izplacam.
Amortizacijo sem si pokril z tradingom v enem mescu. Ce bi si zle izplacal, bi si se en rig nabavil s tem.

PS:
Ce kdo hoce takle RIG z 6x580 in da mu iz vticnice porabi 400W manj, kot temu tipu v povezavi:
http://1stminingrig.com/amd-sapphire-ni...
naj pise Sredator Xu na ZS, on je vseh carov car - racunalnicar
Poraba bo 40% manj, kot v zgornji povezavi, garantirano !!
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Rok Woot ::

Blue3D je izjavil:

Če boš kupil pri mindfactory, se zgodi, da napolniš košaro.
Oddaš naročilo, pošlješ potrdilo da si podjetje, pošljejo manjši račun, plačas.
Denar dobijo drug delovni dan. Se pravi da ti tvojo robo v teh 24 urah odpodajo in moraš čakati.
Jaz nakažem vedno cca 100 ali 200 eur več, tako da lahko pokličem in rečem da bi rad zamenjal robo.
V kolikor si nakazal viška gre to takoj, če ne spet nakažeš razliko in spet čakaš 1 dan.
Če ti spet prodajo robo se zgodba ponovi, ker ti ne rezervirajo tvoj nakup. grrrrrr

Bi lahko še meni vzel eno kartico ? MB ?

Skrampli še 20 eur pa kupi ssd disk.

Ja lej, račune bom razdelil na ene štiri, pa inventar rabim vedet kje je, tako da je neboš smel prodajat 5 let oz. se bomo morali drugače dogovorit. Naročil bom pomojem drugega tretjega naslednji mesec. Malo si berem o teh napajalnikih, če je dosti 2*850W. Ali se sploh splača gonit kartico na polno, kako to vpliva na življensko dobo. Ali uporabljajo napajalniki stikalno preklaplanje? Če ga potem zemlja lebdi in ni ista, kar posledično pomeni majhne tokove med zemljami. Kako vezati? Napajalnike, eni pravijo vse raiserje in plato skupaj, spet drugi, da mora biti vsaka grafa na istem napajanju, torej raiser in pripadajoča grafa ...

Zakaj kazes rig ki fura dual mining?

Zgodovina sprememb…

Rok Woot ::

PS:
Ce kdo hoce takle RIG z 6x580 in da mu iz vticnice porabi 400W manj, kot temu tipu v povezavi:

Kaj pa cena? Se lahko vzame na podjetje? Ali mu plačaš le svetovanje?

Rok Woot je izjavil:

PS:

Itak sm zdej ze spet en navadn kreten. Alo pisi temu :

http://1stminingrig.com/best-bios-rom-f...

100W from wall! OMG! retard, liar etc.

Keri kekci, molnar pokaze dual mining eth+sc rig in govori za porabo eth mining only.

Zgodovina sprememb…

Hvala za info ampak vse to, kar pravis mi rahlo kontradiktira racunu za elektriko, matematicna racunica in pa sestevek porabe po indikatoeju. Zato, v primeru, kateraga jaz spremljam, programcki kiksajo kar lepih 20w po grafi v manj porabe kot iz vtičnice prebrano indikatorjem in pa mesecnim racunom in pika.

Se lahko pregovarjate tu kolikor hocete ampak ce si najprej nekega base pointa ne postavte iz kje boste gledal, je ze zadnje pol strani mlatenja prazne slame.

@mOLN4r: si ti to od njega kupil al samo najdu nekaj pa link naprej poslal? Ker tole, kar je nalinku ne max performance, pa ne spara glih pri stromu

Predator X je izjavil:

cuz dual = more profit,
sicer pa dual 160-170w
single 120-130w

Neprecenljivo
Trade Republic 38MVDVXM

@mOLN4r: dej tih bot raj. Đizs, sam sem kontradiktiras.
Kje da fuck imas zdej tiarih 400W manjso porabo? Tist link ni nic posebnega iz skoraj nobenega stalisca.

Kdaj lahko pričakujem prvi SHARE pri VERTCOINU ?
Ko sem z CPU testno rudaril so takoj nakazali. Z gpu pa spet neki malo share.

http://yiimp.eu/?address=VtqxbunG87dnFY...

Bo kaj sploh od tega ?
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

m0LN4r je izjavil:

Predator X je izjavil:

cuz dual = more profit,
sicer pa dual 160-170w
single 120-130w

Neprecenljivo

Prvic pokazes link kjer ima model dual miningom, 6x 580 okoli 1020W porabe. Se smejis, da nabijam... potem dam link kjer ta model pokaze 100W wall from gpu za ether only pa to ni res, ker si pac ti nesposoben in ker sem imel prav se spet delas budalo.

Se enkrat poglej dual mining 135W from wall.

Machete ::

Blue3D je izjavil:

Se pravi da ti tvojo robo v teh 24 urah odpodajo in moraš čakati.

Ne vem sicer po kakšnem ključu (ne)rezervirajo naročene robe, ampak meni so odposlali, čeprav je takoj po oddaji naročila zmanjaklo nekaj kosov robe, ki sem jo naročil in so plačilo dobili šele naslednji dan, sem vseeno dobil mail, da je poslano. Torej to ni nujno pravilo, da te prehiti kdo drug.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

m0LN4r je izjavil:

Predator X je izjavil:

cuz dual = more profit,
sicer pa dual 160-170w
single 120-130w

Lahko kaj več napišeš ali polinkaš kaj zanimivega na račun dual mininga, kaj in kako?
Hvala.

Machete je izjavil:

Blue3D je izjavil:

Se pravi da ti tvojo robo v teh 24 urah odpodajo in moraš čakati.

Ne vem sicer po kakšnem ključu (ne)rezervirajo naročene robe, ampak meni so odposlali, čeprav je takoj po oddaji naročila zmanjaklo nekaj kosov robe, ki sem jo naročil in so plačilo dobili šele naslednji dan, sem vseeno dobil mail, da je poslano. Torej to ni nujno pravilo, da te prehiti kdo drug.

Po ključu, 5 mojih naročil v 1 letu. Nemogoče, da ti pošljejo robo, če ne dobijo nakazan denar.
Razen če si specialna stranka ? Paypal ?
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

Ne navadna stranka, sepa order. Že v času nabiranja je zmanjkovalo in sem vzel (naročilo) zadnji kos, ki je bil označen, da ga dobijo spet 3.1. Roba je bila naslednji dan, ko so dobili plačilo vseeno poslana. Sicer pa nima veze, samo povem :p

Po domače povedano, to si imel zegn. :D
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

dolenc ::

Predator X je izjavil:

"I didn’t had an energy meter to check power consumption from wall, but based on GPU-z reports i can come up with something very close to reality."

Zato te pa noben ne jemle resno. Vlečeš neke linke in številke iz riti in, da jim višaš kredibilnost uporabiš druge linke/številke, ki so ravno tako povlečene iz riti :D.

@Machete, imaš minerje, ki ti rudarijo 2 valuti naenkrat, poguglaj claymore dual miner. Ker se algoritma ne prekrivata preveč, druga valuta ne vpliva bistveno na izkopiček prve, tako, da dobiš nekaj več profita. Se pa konkretno poveča poraba in napor grafične kartice. Jaz nisem fan, ker bi rad še nekaj časa imel grafične :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dolenc ()

dolenc je izjavil:

Predator X je izjavil:

"I didn’t had an energy meter to check power consumption from wall, but based on GPU-z reports i can come up with something very close to reality."

Zato te pa noben ne jemle resno. Vlečeš neke linke in številke iz riti in, da jim višaš kredibilnost uporabiš druge linke/številke, ki so ravno tako povlečene iz riti :D.

@Machete, imaš minerje, ki ti rudarijo 2 valuti naenkrat, poguglaj claymore dual miner. Ker se algoritma ne prekrivata preveč, druga valuta ne vpliva bistveno na izkopiček prve, tako, da dobiš nekaj več profita. Se pa konkretno poveča poraba in napor grafične kartice. Jaz nisem fan, ker bi rad še nekaj časa imel grafične :)

Itak, ja vrjetn je zgresil za 30W

Sej je vseen kolk je zgrešu al pa kolk si ti zgrešu... Dej cca številke in napiš cca številke zraven, al pa zmer in dej točne številke. Ne pa cca številke prodajat za točne in jih potem versko zagovarjati, ker je polno ljudi tukaj, ki se ne to ne zastopi in ti bo ob vseh teh strašnih številkah še kdo verjel.

Sej smo vsi tle za izmenjavo informacij, ne pa kdo ma daljšga, oz manjšo porabo in višji hashrate!

Sej sm ti dal.
Kaj hoces?
Nemore 6 graf kurt po 170W ce ti napajalnik kuri skupaj 1020W iz stene.

Sj sm povedu realno porabo AMD GPUja, pa tud na OCNju pa Anand etc
GPU - Z + ~30W.

Zgodovina sprememb…

Blue3D je izjavil:

Kdaj lahko pričakujem prvi SHARE pri VERTCOINU ?
Ko sem z CPU testno rudaril so takoj nakazali. Z gpu pa spet neki malo share.

http://yiimp.eu/?address=VtqxbunG87dnFY...

Bo kaj sploh od tega ?

Jaz mam lokaln vcore wallet nakazejo mi ca 3x dnevno 0.nekaj coinov
Trade Republic 38MVDVXM

Predator X je izjavil:

Sej sm ti dal.
Kaj hoces?
Nemore 6 graf kurt po 170W ce ti napajalnik kuri skupaj 1020W iz stene.

Sj sm povedu realno porabo AMD GPUja, pa tud na OCNju pa Anand etc
GPU - Z + ~30W.

170w porabita dve moji, ker drugace se zrusita ce bi manj.

Jebiga niso vse iste, prelistas par postov nazaj sem povedal da nove radeonke niso vec tako dobre kot tiste izpred pol leta.

Undervolting je tudi zjeban na 580kah medtem ko na 480 si imel vec manevrskega prostora.

Zej so sicer zaloge graficnih vecje, je pa zato vec klumpa vmes.

Moj point je, da komu se ne da zanasat na silicon lotery lahko z 1080ti isti profit dela brez nekih posebnih nastelancij pa flashanj ipd.

Over and out
Trade Republic 38MVDVXM

Nevem no jst mam ASIC quality 60%

Molnar, če ne znaš naštimat, še ne pomen da so kartice skret, si moraš pač čas vzet pa kej poštudirat, mal pa tud more bit razlika med enmu geekom, ki ma kartico že cel let in nekomu, ki se je mal poigral :).

Največja loterija je v ramih, jaz sem zdele v kratkem času vidu 5 kartic, vse s samsung rami, pa gredo manj kot moja "stara" referenčna. 3 rx480 nitro kartice, vse tri na 2000mhz + timingi, več ne gre. Eno ma kolega asus 580 gre na 2050mhz, moja oldie-goldie gre na 2100mhz+timingi brez problema. In vse dajo več kot raznorazni guide na netu pravijo, da bo dala :P

Jedra so pa vsa boljša pri rx580, vse z nižjo voltažo dosegajo iste ali višje clocke. Večja loterija je šele z 470/570 serijo, tega bi se jaz izogibal, ker plunejo dosti manj, za ne bistveno nižjo nabavno ceno.

Seveda pa tega dela pri nvidiji nimaš, ji pa bolj pašejo drugi algoritmi, tko da odločitev bolj prevaga na stran kaj češ rudarit. Amd ima ethash, cryptonight... Nvidia pascal, lyra2REv2, pač zberi kaj bi rad krampal :)

A je sploh važn?
Uglavm, da dobiš kartice po dobri ceni.

Jst sm zdej svojo situacijo pokazal? lažem?

Zgodovina sprememb…

Eno ventilatorsko vprašanje.
Imam odprto rig kišto nekaj podobnega kot to:

Pa bi rad iz sprenje strani montiral 4x 120 ventilatorje pa piha not od zadaj pa 4 kos da ven veleče vroči zrak.

Problem je ker so venti 3 pin. Imam pa samo 2x4 pin na matični. Se dobi kakšen 4x3 pin kabel na sata ali molex ?

https://www.mimovrste.com/pc-modding-in...
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

Blue3D je izjavil:

Pa bi rad iz sprenje strani montiral 4x 120 ventilatorje pa piha not od zadaj pa 4 kos da ven veleče vroči zrak.

Problem je ker so venti 3 pin. Imam pa samo 2x4 pin na matični. Se dobi kakšen 4x3 pin kabel na sata ali molex ?

Ti najorej samo ventilatorje spredaj daj pa da naj stran iz gajbe pihajo, ne v njo

youPlonker ::

Rok Woot je izjavil:

Kako vezati? Napajalnike, eni pravijo vse raiserje in plato skupaj, spet drugi, da mora biti vsaka grafa na istem napajanju, torej raiser in pripadajoča grafa ...

Vsaka grafa na istem napajanju, torej raiser in pripadajoča grafa na istem PSU. Pomoje v praksi to izgleda tako, da če imaš 2 enaka napajalnika, na enega vežeš sistem (matično ploščo) in N grafičnih kartic, na drugega pa N + 1 ali N kartic (enakomerno razporediš obremenitev). Naj to še kdo potrdi, ki se na to bolje spozna.

Mene pa zanima, kako je s temi USB riserji (npr. v008) - ali jih je sploh treba napajat, če imaš namensko matično ploščo za rudarjenje? Take plošče imajo namreč že same neko extra napajanje (npr. dodatne Molexe ali celo dodaten 24V priklop). Do koliko kartic zdržijo, lahko USB kabel tudi 'pregori' tako kot se govori za SATA-Molex pretvornike?

Blue3D je izjavil:

Ni ravno odgovor na tvoje vprašanje, ti pa lahko pomaga (razen če si že kupil 3-pinske ventilatorje). Jaz za isti namen na rigu uporabljam:

https://www.mimovrste.com/hlajenje-pc/a...

Uporabljajo ti. PWM Sharing. Se pravi, na en 4 pinski header od matične lahko združiš več PWM ventilatorjev in jih reguliraš vse skupaj hkrati. Odvisno od dolžine riga, lahko pridejo v poštev tudi 140mm ventilatorji ( https://www.mlacom.si/arctic-cooling-f1... ).

Kako pa si mislil za smer pihanja ventilatorjev, svež zrak noter iz tiste smeri kjer imajo grafične video priklope, ali obratno?

sonicboom ::

Ne uspe mi priključiti 5 in 6 grafične.
Sistem dela normalno s 4 in rudari (trenutno je na 80%power - poraba cca 145W, ostalo stock nastavitve na msi afterburner).
Grafična je zotac 1070ti amp extreme (2x 8pin napajanje ima), napajalnik pa kolink 1200watt, riserji so ver007s (sata). En 6pin-sata kabel napaja dva riserja in ssd, drugi dva riserja.

Vsaka kartica posebej se prižge. Štiri se spet prižgejo, problem rata pri dodajanju pete. Ventilator na napajalniku se obrne, sistem pa se ne prižge. Tudi potem, ko odklopim eno kartico se sistem noče več prižgati. Potem malo počakam in zamenjam gpu kabel na napajalniku iz enega slota v drugega in potem se prižge.
Kaj se dogaja?

Katera plata?

Imas lahko napacni satavljen bios na treh tockah in pa kot tretje win10 ni namescen v UEFI mode.

Plata je H110-D3A, bios imam nastavljen po telih navodilih iz bitcointalk teme https://bitcointalk.org/index.php?topic...
Plug into onboard video, disable audio and serial in bios, 4G decoding off
Disconnect network cable (to prevent auto download of drivers), disable windows update service...
Use DDU under safe mode to remove all graphics drivers
Confirm in Device Manager that the video cards now show up as Microsoft Basic Video
Reboot into bios, enable 4G, save and reboot, power off (don't boot to windows)
Plug in the remaining video cards, all 6 should be plugged in now
Power up, windows will boot up and device manager will show Integrated Intel + 6 Microsoft Basic Video cards
Now install the latest video drivers...
Plug Network Cable back in

- res je, da ko sem to naredil, nisem priklopil vseh 6ih kartic ampak 4 (nisem imel se dveh sata kablov za 5 in 6 riser)
- bios mode pise, da je uefi (MSINFO32)
- za 5 in 6 riser sem vzel 6pin/sata kabel enega drugega napajalnika (ima to kej veze?)
- je napajalnik dovolj močan? (1200w 80plus platinum)

Qcube ::

Si prepričan da riser dela? Poskusi najprej testirat z enim ki že veš da dela.

Riserji delajo, zdaj stestiral.

Pazi, da nisi vtaknil PCIE kabel v NAPAJALNIK CPU2
Meni se tudi ni hotel prižgati komp.
Tested on Quakers
I5 14600K 4080SUPER

Kabli mislim, da so ok, CPU je na napajalniku takoj zraven unih dveh velikih za matično.
Kaj pa vem, najbrž je napajalnik prešvoh za 5 ali 6 kartic.

Kartica kakor vleče 180W x 6 = 1080W + 70W(? recimo sistem, celeron, ram ...) = 1150
A 180W že takoj na power-upu rabi kartica?
Ali gre to sploh teoretično skozi, da bi vse skupaj zmogel zagnati napajalnik?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sonicboom ()

krneki0001 ::

za zagon rabi toliko, da preveri hardware, potem pa manj.

No pa mi svetujte kako naj izbolsam situacijo:
 4 Kartice, na vsaki custom Bios

-cvddc 850,850,850,850 -mvddc 950,950,900,900 -cclock 1150,1150,1150,1150 -mclock 2150,2150,2000,2000
Torej 170W na GPU.

Voltage unlock v MSIAB ne dela, rad bi se uni dve spravil na 900mV pa nikakor ne gre.
Driverji so novi nastavljeni na Compute, prej so bli gor Blockchain Beta driverji in je blo se slabse.

Iz zida vlece sistem 740-750W po Voltacraft merilcu, Solo ETH vlece 600W, torej 130W per gpu.

LP
Trade Republic 38MVDVXM

youPlonker ::

IMHO hočeš preveč iztisnit iz teh kartic. Probaj najprej samo laufat default clocke in core na npr. 1200MHz@950 mV. Zaradi temperatur se mogoče tudi splača dodatno hladiti s kakim 120-140mm ventilatorjem vmes med njimi.

Če imaš iste kartice kot jaz (Sapphire Pulse) bi morale s Costum BIOSom na default clockih vsaka računati cca ~29 MH/s solo mining ETH, zato se mi zdi da jih imaš preveč navite / so prevroče. Z izboljšanimi timingi na ramih, ki jih naredi Costum BIOS mod, se ram težko kaj veliko navije za stabilno delovanje.

edit: Šele zdaj videl na sliki, da dual minaš. Si poskusil s tipkama + / - kaj uravnavati -dcri faktor v Claymorju? To je nekakšen "fine tuning" v temu minerju, ki deluje tako za dual mining kot ETH solo mining.

Zgodovina sprememb…

dodaj sintakso -dcri 17 pa boš imel eth full power, SC pa kar ostane.
Ti imaš pa sedajle nabito oboje na polno.
voltažo nastavi v Wattmanu

m0LN4r je izjavil:

No pa mi svetujte kako naj izbolsam situacijo:

-cvddc 850,850,850,850 -mvddc 950,950,900,900 -cclock 1150,1150,1150,1150 -mclock 2150,2150,2000,2000
Torej 170W na GPU.

Voltage unlock v MSIAB ne dela, rad bi se uni dve spravil na 900mV pa nikakor ne gre.
Driverji so novi nastavljeni na Compute, prej so bli gor Blockchain Beta driverji in je blo se slabse.

Iz zida vlece sistem 740-750W po Voltacraft merilcu, Solo ETH vlece 600W, torej 130W per gpu.

LP

prva je 140W na gpu
druga je 110W na gpu

Ce racunas 90% eff. ter 170W je samo za gpuje 755W.

140 ni ker system v idle vlece sam 65w z ventilatorji na grafah vred.
Tam 155w pa res.

Mam pa en drug problem zdaj, vceri sn zadevo restartal in zdaj mi je poraba v solo narasla na 650w pa voltaze so se dvignile.

Karkoli nastavim nic ne prime. Vedno kaze isto 0.975....

Vcas se tut zgodi da se restarta miner/komp pa so kuj neke frekvence in voltaze, ko drugic zalaufam zadevo pa je spet tak kot prej, torej 640w solo po novem.

Vsepovsod bios in claymore mam nstavljeno vse isto, frkvence prime, vcasih se zgodi da ne, voltaze pa ne.

Za test sem sprobal tudi dva biosa kjer je voltaza za core nastavljena na 0,860 pa zdej mam kr naenkrat visjo porabo pa negre vec pod zgoraj napisano vrednost

bobby je izjavil:

dodaj sintakso -dcri 17 pa boš imel eth full power, SC pa kar ostane.
Ti imaš pa sedajle nabito oboje na polno.
voltažo nastavi v Wattmanu

V wattmanu lahko nastavim kaj cem pa manj kot 0.975 sploh ne prime oz. Ne povozi tega

Ce dovolj dolgo restartam zadevo pa cel rig potem vcasih prime 0.890 kar je idealno
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()
««
34 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ETN electroneum (strani: 1 2 3 4 )