Forum » Mobilne tehnologije » HOT - Hofer Telekom
HOT - Hofer Telekom
Temo vidijo: vsi
lebang1 ::
Mati je pred kratkim prešaltala na HOT, za čist navadno brskanje po netu (brez gledanja videov ali poslušanja avdio vsebin) pokuri 10 evrsko vrednotnico v cca. 14 dni. A je to normalno? Ker ob prebiranju kako je ta paket ugoden se meni sploh ne zdi. A je možno, da dela kaj narobe, nima kaj pravilno nastavljeno ali kaj takega?
Zakaj nima paket, vsaj hotMini? , Drguače je € 0,039 MB oz 39€/ Gb.
xseki ::
Mati je pred kratkim prešaltala na HOT, za čist navadno brskanje po netu (brez gledanja videov ali poslušanja avdio vsebin) pokuri 10 evrsko vrednotnico v cca. 14 dni. A je to normalno? Ker ob prebiranju kako je ta paket ugoden se meni sploh ne zdi. A je možno, da dela kaj narobe, nima kaj pravilno nastavljeno ali kaj takega?
HOT Maxi? Če porabi 80GB v cca. 14. dneh potem je to veliko. Brez gledanja video vsebin. Jaz sem porabil nekje 250GB na mesec kadar sem imel HOT Giga. Brskanje, video, streami itd...
cias ::
Kater paket? 80 giga novic v 14 dneh? Nemogoče.
Hypathia ::
Možno, da ni vzela paketa in plačuje po porabi, pa je zato tako drago. Kako se pa zrihta paket, je dobro razloženo na njihovi strani? Ker verjetno bom ji jaz morala to uredit, pa katerega se najbolj splača vzet?
lebang1 ::
MIHAc27 ::
na www.hot.si naj se logira z svojo telefonsko, pa prec vidiš kateri paket ima. Verjetno HOT Start. Ta je super za pogovore za podatke je pa grozen.
Lahko proba HOT Mini (6Gb podatkov, 7€) ali pa HOT MAxi (80Gb za 10€).
Nemogoče, da 6 ali celo 80Gb porabi samo za novice v 14 dneh.
Ko smo bili doma 1 mesec brez interneta smo na HOT Giga (takrat še 200GB paket, sedaj 300Gb) viseli vsi v družini.. torej 4 telefoniin tablica, ogromno na youtubu pa je bilo dovolj.
Lahko proba HOT Mini (6Gb podatkov, 7€) ali pa HOT MAxi (80Gb za 10€).
Nemogoče, da 6 ali celo 80Gb porabi samo za novice v 14 dneh.
Ko smo bili doma 1 mesec brez interneta smo na HOT Giga (takrat še 200GB paket, sedaj 300Gb) viseli vsi v družini.. torej 4 telefoniin tablica, ogromno na youtubu pa je bilo dovolj.
A so kaj spreminjali hitrosti za LTE? Brez da bi imel doplačano hitro LTE (oziroma je sedaj samo 5g opcija za doplačat), mi vleče 9MBs?
Nekaj downloadam, pa mi telefon trokira in vidim da mi kaže čez 8MBs.
Kateri paket imaš?
Na paketu HoT GIGA je prej bila hitrost do 20/5 Mbit/s, zdaj je do 50/10 Mbit/s.
Na paketu HoT GIGA je prej bila hitrost do 20/5 Mbit/s, zdaj je do 50/10 Mbit/s.
Mam paket z 80GB, potem so odprli pipice.
Groza da naredijo kaj takega, sedaj mi pa telefon trokira ko tolk vleče
Groza da naredijo kaj takega, sedaj mi pa telefon trokira ko tolk vleče
sbawe64 ::
A so kaj spreminjali hitrosti za LTE? Brez da bi imel doplačano hitro LTE (oziroma je sedaj samo 5g opcija za doplačat), mi vleče 9MBs?
Nisi edini.
Testirano na dveh lokacijah včeraj in danes popoldan (ena vas, druga mesto), dela hot z max 4 mbit/s (raje 1-2) (4g omrežje, paket hot maxi) -> neuporabno v praksi.
Telekom dela tam 20 mbit/s.
Ker sem mislil, da je telefon cokla sem prestavil kartico v enega bolj spodobnega, iste številke dobivam.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
V-i-p ::
Uporabljam Hot maxi, router Huawei B535, testirano na dveh lokacijah v Lj, podnevi in ponoči ob nemogočih urah pa še nisem videl več kot 20/15 Mbit/s :]. Na A51 in A72 praktično isti šmorn. Ping 40ms. Dočim IZI 50/10, ping 20ms.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Nisi edini.
Testirano na dveh lokacijah včeraj in danes popoldan (ena vas, druga mesto), dela hot z max 4 mbit/s (raje 1-2) (4g omrežje, paket hot maxi) -> neuporabno v praksi.
Telekom dela tam 20 mbit/s.
Ker sem mislil, da je telefon cokla sem prestavil kartico v enega bolj spodobnega, iste številke dobivam.
Govorim o Mega Bajtih ne bitih!
CyberPunk ::
Kaksne defaulte preusmeritev (ko si nedosegljiv ipd.) ima zdaj HoT? Na zacetku delovanja vem, da so imeli tudi telefonski predal vklopljen, pa sem imel takrat cele kolobocije, ker sem hotel oz. rabil samo sms zgreseni klic.
zobnik ::
A je že kdo skuril pri hot maxi 80GB v roku 25 dneh (paket velja 30 dni), kaj se zgodi s paketom?
Če odpreš Hot aplikacijo in nafilaš 10 evrov se ti aktivira za naslendnjih 30 dni
Če odpreš Hot aplikacijo in nafilaš 10 evrov se ti aktivira za naslendnjih 30 dni
m3k ::
@zobnik
https://www.hot.si/vprasanja-in-odgovor...
Lahko aktiviram paket predčasno (pred potekom 30 dni)?
Pred iztekom 30 dni paketov HoT ni možno podaljšati.
Ker vsak primer obravnavamo individualno, vam svetujemo, da se s svojo željo obrnete na HoT Center za pomoč uporabnikom na številko 069 699 699 ali nam pišete na e-naslov info@hot.si.
Izjema so paketi Hot GIGA, HoT GIGA+ in HoT GIGA mini. Za predčasno podaljšanje omenjenih paketov samo poskrbite za zadostno stanje na vašem HoT računu in paket se bo aktiviral samodejno.
https://www.hot.si/vprasanja-in-odgovor...
Mirko tipka na radirko ////
Hot ponuja samo mobilno telefonijo in internet. Delujejo pa pretočne storitve kot so Telemach EON, A1 Xplore in tv2go v omrežju Hot brez problema. Potrebuješ pa seveda dostop do le teh. Na Shoppsterju, petrolu ali Big Bang si nabavi predplačniški EON Telemach in namesti aplikacijo na telefon.
buttcrack ::
Zdej sem par dni na hotu in mi ne delajo podatki v tujini. Doma funkcionira BP.
A je kakšn posebna nastavitev? Pod APN imam samo "internet.t-mobile.at", za MMS sploh ni nič.
Je tukaj kaj narobe?
A je kakšn posebna nastavitev? Pod APN imam samo "internet.t-mobile.at", za MMS sploh ni nič.
Je tukaj kaj narobe?
Recordman ::
ali3n ::
Če se prav spomnim tujina dela samo če je telefonska registirana (ni "anonimna"); torej račun na hot.si itd...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
BiHix ::
Če se prav spomnim tujina dela samo če je telefonska registirana (ni "anonimna"); torej račun na hot.si itd...
Ne drži. Podatki v tujini delajo normalno tudi za naregistrirane številke.
Nazadnje sprobano januarja na Madžarskem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BiHix ()
simnov ::
A1 je še vedno.
Čas testa: 20. feb. 2023 17:03:43
Ime ponudnika omrežja: A1SI-AS A1 Slovenija.
Javni naslov IP: 46.123.253.39
Čas testa: 20. feb. 2023 17:03:43
Ime ponudnika omrežja: A1SI-AS A1 Slovenija.
Javni naslov IP: 46.123.253.39
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
dev ::
Prejemanje deluje, pošiljanje ne deluje.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
barakus ::
DarwiN ::
Ja, napolni za 5EUR in si good to go.
Sva imela podobno debato s Hojnikom nekaj strani nazaj.. Neki skriti pogoji so, da sploh ne dobiš tega maila.
Če bi rad fural čim manjše stroške, moraš po mojih ugotovitvah (ki niso 100% potrjene) imet na računu 15+ evrov in telefon moraš uporabit vsaj 1x na mesec (vsaj 1 klic ali SMS).. V tem primeru ne rabiš nikoli polnit računa in te ne zablokirajo.
Sva imela podobno debato s Hojnikom nekaj strani nazaj.. Neki skriti pogoji so, da sploh ne dobiš tega maila.
Če bi rad fural čim manjše stroške, moraš po mojih ugotovitvah (ki niso 100% potrjene) imet na računu 15+ evrov in telefon moraš uporabit vsaj 1x na mesec (vsaj 1 klic ali SMS).. V tem primeru ne rabiš nikoli polnit računa in te ne zablokirajo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
Vse predplacniske pri nas moras filati vsaj enkrat na 90 dni, da ne "potecejo". Po tem imas sicer se dodatnih 270 dni casa, vendar mislim, da v tem obdobju stevilka tudi za vhodne klice ni vec dostopna.
Skyfall ::
Po novem:
-hot MAXI podatki iz 80gb mesečno na 100gb mesečno
-hot EXTRA pa iz 150gb na 200gb in 1€ manjsa cena(13.99€)
Do 1.7 pa akcija za hot GIGA na neomejeno podatkov, torej za tiste, ki uporabljajo mobilni modem
-hot MAXI podatki iz 80gb mesečno na 100gb mesečno
-hot EXTRA pa iz 150gb na 200gb in 1€ manjsa cena(13.99€)
Do 1.7 pa akcija za hot GIGA na neomejeno podatkov, torej za tiste, ki uporabljajo mobilni modem
Skyfall: uff, hvala za tole. Do sedaj mi je bil hot maxi ravno tam tam. V aplikaciji ni še nič novega, še vedno kaže "stare" podatke (80gb). Tudi za hot giga (cena in količina gb).
Thx. Jaz pa čez 12 dni :). Se pravi hot giga bo pa neomejeno naprej, če aktiviraš do 1.7 ali kako?
SambaShare ::
tin01 ::
SambaShare je izjavil:
Thx. Jaz pa čez 12 dni :). Se pravi hot giga bo pa neomejeno naprej, če aktiviraš do 1.7 ali kako?
Meni se bolj bere da bo 1 mesec neomejeno, oz. odvisno kdaj se ti ponovno aktivira paket. Meni se je tri dni nazaj pa imam še vedno 300GB.
Po mojem bo to nov paket. Ostal bo Hot Giga s 300Gb, zraven pa bo novi Hot Giga Neomejeno.
SambaShare je izjavil:
Meni se bolj bere da bo 1 mesec neomejeno, oz. odvisno kdaj se ti ponovno aktivira paket. Meni se je tri dni nazaj pa imam še vedno 300GB.
Po mojem bo to nov paket. Ostal bo Hot Giga s 300Gb, zraven pa bo novi Hot Giga Neomejeno.
Prišlo danes v letaku, prav si imel. 17.99€ mesečno za "neomejeni" (najbrž bo vseeno kakšen fair use). Bravo Hofer, odškrtnem z veseljem še tiste tri dodatne evre.
svecka ::
18€ je v bistvu najcenejši internet v Slo od vseh ponudnikov, če hočeš samo internet. Pa še mobilen je in ga lahko kamorkoli po Slo neseš sabo. ni slabo.
Na spletni strani imajo tako navedeno:
https://www.hot.si/ponudba/internet.html
oz.
https://www.hot.si/ponudba/paketi.html
Mozno pa je, da hendlajo tako, da se to vklaplja glede na obremenjenost posameznih lokacij.
https://www.hot.si/ponudba/internet.html
oz.
https://www.hot.si/ponudba/paketi.html
Mozno pa je, da hendlajo tako, da se to vklaplja glede na obremenjenost posameznih lokacij.
d4vid ::
Končno neomejen net za odlično ceno. V kombinaciji s eon prepaid te pride 23€/mesec. Odlična budget opcija.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD
sbawe64 ::
kaksno hitrost pa ima ta neomejen paket?
Odvisno od lokacije.
Nekje dela 4mbit, drugje 50.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Kurzweil ::
ZveeZ ::
Končno neomejen net za odlično ceno. V kombinaciji s eon prepaid te pride 23€/mesec. Odlična budget opcija.
Za na vikend bi bilo super... tale EON prepaid predvidevam, da je nek paket TV programov? Pa lahko Hofer Telekom sploh zagotovi dovolj dober prenos, da dela nek HD normalno?
Odvisno od A1 oddajnika na lokaciji.
Kjer je dobra 5G pokritost npr, komot dosezes capped hitrost 150mbit/s
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158526 (23247) | Steinkauz |
» | HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10489 (6073) | zobnik |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 53930 (16258) | V-i-p |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 43799 (20145) | VrtniPalcek |
» | Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37447 (25756) | AštiriL |