» »

HOT - Hofer Telekom

HOT - Hofer Telekom

Temo vidijo: vsi
««
11 / 76
»»

Utk ::

Resno, kaj ti ni jasno pri 9,99 ali 14,99 za 30 dni tolk in tolk enot? No, razumem, da si sumnjičav, ker si navajen simobila, telemacha in podobnih, ampak tu pač je tako kot piše. Toliko plačaš in lahko porabiš toliko enot v 30 dneh.

RejZoR ::

Ker drugi imajo pa samo za 21 dni? Sorry, sam je napisano dvoumno. Sploh ker je novo in daje vtis, da je to promocijska cena za "30 dni". Itaq je vedno tarifa za mesec, obstaja mogoče kakšna druga? To mi "ni jasno".
Ja, mogoče razmišljam tko, ker sem videl že vse mogoče budalaštine pri oglaševanju...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Modri dirkač ::

HoT ni naročnina. Ti naložiš dobroimetje, vklopiš željeno tarifo in ta velja 30 dni.
Bolj nedvoumno ne bi moralo biti.
Everybody lies!

RejZoR ::

Ok, pol je po sistemu IZI-ja. V osnovi je predplačniško ampak lahko si daš direktno bremenitev s trajnikom in vbistvu funkcionira kot naročnina. Ok, zdej pa štekam.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Utk ::

Ker drugi imajo pa samo za 21 dni?

V bistvu da, če si vklopiš sred obračunskega obdobja.

Itaq je vedno tarifa za mesec, obstaja mogoče kakšna druga? To mi "ni jasno".

Tarifa ni za "en mesec", ampak za 30 dni, točno dobesedno tako kot piše. Da ne bo potem spet kakšnega čudenja.

IhateJuice ::

@aletered ego Hvala. Lahko poves se prosim kje na telefonu naajdem apn type, ker nimam nobene opcije s tem imenom.

IhateJuice ::

Oz zdej semi pogruntal..jezik v ang spremenit:) naslednja tezava je da v navodilih state dva APN typa, v nastavitvah mam pa sam enega. Kaj zdaj:)?

RejZoR ::

Upam, da bo tole mal podrezalo konkurenco, da povečajo prenose podatkov. Ker večinoma ponujajo tako žalost za dvojne cene tega kar je zdej dal ven HoT.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

tikitoki ::

strom_15 je izjavil:

tikitoki je izjavil:

strom_15 je izjavil:

JebatGa je izjavil:

miko22 je izjavil:

Večina katere poznam pa so pri Telemachu obžalujejo dan, ko so podpisali pogodbo.Jaz ne bi vzel, pa če mi dajo za pol cene


Moja sestra in njena cela družina so na Telemachu, prav tako brat in njegova punca, tudi mati je na Telemachu. Vsi so navdušeni. Se sprašuejm nad čem se ljudje pritožujejo? Jaz pa na A1 z 2GB prenosa in se smilim sam sebi. Še 2 meseca pa grem stran.

Resno sprašujem, kaj je narobe z Telemachom da so take pritožbe?


Ko boš šel v tujino (ne Evropo) boš videl, kaj pomeni, če tvoj domači operater nima podpisane roaming pogodbe z velikim številom operaterjev v tujih državah (izven Evrope). Tu Telekom in A1 nedvomno prevladujeta.


Kar je popolnoma nepomembno za vecino ljudi. Zaradi oderuskih cen bos v vsakem primeru kupil in uporabljal lokalno SIM kartico.
Ce ti je pomembna dosegljivost, pa imas lahko tudi predplacnisko stevilko pri A1 in jo posredujes tistim, ki bi te v tem casu nujno morali kontaktirati.

BTW, kvaliteta storitev A1 v svetu je porazna. Salb zvok, prekinjanje ali celo izguba povezave.


BTW storitev v tujini ni odvisna od domačega operaterja ampak od lokalnega operaterja ( storitve bodo delovale enako tako naročnikoma Telekoma, A1 in Telemacha, če imajo podpisano roaming pogodbo). Izgleda da ne razumeš kako deluje roaming. Ker operater ne more biti odgovoren za raven in kakovost storitev v tujini in naročnikom le nudi, da se prijavijo v tuje omrežje in opravlja storitve (katere tuji operater nudi tudi gostujočim uporabnikom), operaterju s katerimi imajo podpisano roaming pogodbo. Če pa prekinja ali je slab zvok pomeni, da ima težavo lokalni operater in to nima veze z domačim operaterje.


Si samo dokazal ,da ti ne razumes kako stvari delujejo. Ocitno ne ves, da ne obsstaja ena sama resitev, tvoj operater se lahko v imenu nizanja stroskov odloci za VoIP namesto klasicne telefonije. v iskanju nizje cene in vecjega dobicka se lahko odloci za partnerja, ki nudi slabse storitve,....
Seveda pa ni tvoj operater v nobenem pogledu odgovoren za slabo izbiro, a ne? Kako naivna izjava:).

Sploh pa ne dojemas, da se izjava navezuje na trditev, da je roaming pri A1 in Telekomu nekaj dobrega in pomembnega in KVALITETNEGA.

Ce bi uporabljal storitve, ki jih komentiras, kar ocitno ne. Bi vedel, da velikorkat lokalni ponudnik omogoci bistveno vecjo kakovost storitev, kot ti jih omogoci nas operater preko roaminga. Preverjeno na A1.
Telefonski pogovori prejeti preko A1 so bili porazne kvalitete. Preko lokalnega ponudnika pa je bila kakovost zadovoljiva. Opravljenih pa je bilo dovolj klicev, da ni slo za enkratno napako, temvec ocitno slabo kakovost storite, ki jih je
Da sploh ne omenjamo cene.

MArkusPrimus ::

RejZoR je izjavil:

Kaj je mišljeno s tistim "Za 30 dni" pri oglaševanih cenah? Da ponujajo po tej ceni za samo 30 dni al imaš 30 dni tako tarifo, pol pa preklopi na neko višjo, ko se promocija konča? Mal dvoumno napisan al pa jezst razberem iz napisanega več kot je napisano...

Dobre cene moram rečt. 50GB za 15€. Za kaj takega lahko sam sanjaš pri vseh ostalih ponudnikih (Telemach sicer ima data shock ampak mi preklapljanje na počasen Telekom nikol ni dišal)... Pa app je vidit fajn. Ti jasno in brez neumnosti prikazuje kolk še imaš česa.


Pr tarifah lahko menjaš tarifo, če želiš vsakih 30dni, lahko greš na nižjo, ali višjo, al pa ohraniš kar si imel do sedaj. Lahko si pa tut naštimaš avtomatska podaljšanja za to kr maš. Nč brez tvoje vednosti.
Garancija, pa kokr pravjo je na to, da se ne bodo cene spreminjale...bomo vidl.

HOT FAN CLUB ::

Takole je. HoT je zaenkrat tako v ponudbi kot v fleksibilnosti sklepanja, urejanja naročniškega razmerja in tufi signala z omrežjem A1 pred vsemi. Telemach ima mnogo težav z odnosom do uporabnika, klicni center, signal so malo porihtali ampak še vwdno zaostajajo. Unifi jim ne pride v postev, saj je date v paketih več kot preveč. Za 9.99eur pri Hotu dobiš 3000 min, 3000 sms in kar 20 GB date. Ne rabiš nobenega wifija. Wifi samo še kuri bateriji:(

imagodei ::

Hehe, BOB strikes back...
- Hoc est qui sumus -

3p ::

imagodei je izjavil:

Hehe, BOB strikes back...


Misliš z dodatnimi GB pravkar? So se vstrašili, da jim bojo vsi uporabniki do nove akcije naslednji mesec ušli. :D

beta1 ::

brzino so dvignili na 40/5

superbobou pa na 100/50

+5gb podatkov.

klukc37 ::

HOT sem nabavil 2 tedna nazaj. Zaenkrat načeloma zadovoljen, imam pa tudi nekaj "težav". Če sem zaseden z drugim klicem potem klicatelji dobijo odgovor "storitev za vašo telefonsko številko ni na voljo" oz. "klicana številka ni dosegljiva" namesto, da bi dobili signal za zasedenost...

Kokosvilek ::

pri meni pa je tak, a1 si nimam signala, imam pa a1 austrija, pa kot se iz tega seznama ven spoznam je gostovanje praktično brezplačno v primeru dam mam paket za 10€
https://www.hot.si/tujina.html
Ali se tukaj motim?
TEr je kakšna razlika že iz avstrijskega signala kličem nekoga z avstrijskim signalom ali nekoga z slovenskim signalom če imam hot?
Koliko so torej odhodni id dohodni klici ter odhodni in dohodni smsi, če imam avstrijski signal na hotu, pogovarjam se pa z nekom ima slovenski sgnal?

RejZoR ::

Hvala Hofer za pošteno konkurenco :) Tole je kar fino predramilo ostale firme. Me je že imelo, da bi šel na Hot, ker men je od vsega data plan najbolj pomemben. Pa mi Bob pošlje SMS, da so za 5GB povečal paket in brezplačno upgrejdal na LTE. I'm fine with that za ceno, ki jo plačujem. Naprej bom pa še videl. Sej nisem na nič vezan.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

altered_ego ::

IhateJuice je izjavil:

Oz zdej semi pogruntal..jezik v ang spremenit:) naslednja tezava je da v navodilih state dva APN typa, v nastavitvah mam pa sam enega. Kaj zdaj:)?

Pri nastavitvah za MMS je res dvakrat naveden APN Type. Prvi bi moral biti verjetno Authentication Type. :) Torej:

Authentication Type: none
APN Type: mms

HOT FAN CLUB ::

RejZoR je izjavil:

Hvala Hofer za pošteno konkurenco :) Tole je kar fino predramilo ostale firme. Me je že imelo, da bi šel na Hot, ker men je od vsega data plan najbolj pomemben. Pa mi Bob pošlje SMS, da so za 5GB povečal paket in brezplačno upgrejdal na LTE. I'm fine with that za ceno, ki jo plačujem. Naprej bom pa še videl. Sej nisem na nič vezan.


@RejZor, HoT jih je malo zbudil. Kljub temu mislim, da je ponudba Hota za 9,99€ TOP.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: SaXsIm ()

imagodei ::

Zakaj pa tako misliš? Ker si plačan, da tako misliš, ali imaš kakšne tehtne argumente?
- Hoc est qui sumus -

RejZoR ::

Definitivno je Hot ponudba vrhunska kar se tiče cene in ponujene kapacitete. Mislim, 20GB za 10€. Pri Telekomu sem plačeval za desetino tega 2x več (vbistvu celo mal več ampak ajde). Tisto, da imaš na voljo neomejeno pri nižji hitrosti je tko bedno, da si itaq nimaš kaj pomagat. 64/64 kbit hitrost je na nivoju cvilečega modema izpred dveh desetletij. Sem enkrat zanalašč presegel, da sem videl kako uporabno je in sem videl, da stvari komaj sploh delujejo. Če bi bilo potem omejeno na 1/1 Mbit v obe smeri bi bilo nekako zanimivo. Tko pa nikakor. Vbistvu me prav zanima kako bo pa Telekom reagiral. Oz Simobil. Razen subvencioniranja aparatov ne ponujajo popolnoma ničesar, kar bi me prepričalo v vezavo na tiste absurdno drage pakete z naravnost smešnimi količinami prenosov podatkov. Že Bob jih je peljal scat, tole od Hot pa na celi črti.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

IQ Veverica ::

Se strinjam z vsem napisanim. Edinega asa, ki ga imata A1 in Telekom v rokah je ... svoje omrežje. In verjemi da ne bojo šli v minus. Sicer tudi mene zanima kako bosta reagirala oba operaterja na tole, ker mi kot potrošniki itak gledamo kje bomo dobili največ za čim manj.
Veveričev kotiček blaznih slotehovih idej:
https://www.facebook.com/So%C4%8Dne-slotehove-izjave-186246118552373/

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Že res, ampak očitno je Hofer dal A1 ponudbo, ki je niso mogli zavrnit. Lahko bi rekl "HAHA, FUCK NO". Zdej, al so se bal, da bi šel Hofer k Telekomu in bi ostal še brez tega al pa je bilo v igri kaj drugega...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

IQ Veverica ::

Verjetno. Tega pač ne bomo vedeli.

Ampak še vedno, je lahko A1 v to privolil v vednosti, da bo HoT strankam ponudil slabšo kakovost omrežja oz. kakor je že bilo omenjeno velikokrat v tej temi - QoS. Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...
Veveričev kotiček blaznih slotehovih idej:
https://www.facebook.com/So%C4%8Dne-slotehove-izjave-186246118552373/

CyberPunk ::

IQ Veverica je izjavil:

Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...

Lahko pa dobi vtis, da je Simobilovo (pardon, A1) omrežje zanič, in se posledično izogiba tako HoT kot A1 in Boba, torej vseh njegovih providerjev. ;)
In nasprotno - HoT dela dobro, pa potem sklepaš, da vsi providerji v tem omrežju delajo dobro...

IQ Veverica ::

Damn, you are right!
Veveričev kotiček blaznih slotehovih idej:
https://www.facebook.com/So%C4%8Dne-slotehove-izjave-186246118552373/

Arey ::

HOT FAN CLUB je izjavil:

Wifi samo še kuri bateriji:(

Wifi porabi manj baterije kot prenos podatkov prek mobilnega omrežja.

Joseph033 ::

Arey je izjavil:

HOT FAN CLUB je izjavil:

Wifi samo še kuri bateriji:(

Wifi porabi manj baterije kot prenos podatkov prek mobilnega omrežja.

Tukaj bi jst samo dodal,da je vse odvisno od telefona in kapacitete Baterije v njem.

Arey ::

Joseph033 je izjavil:

Arey je izjavil:

HOT FAN CLUB je izjavil:

Wifi samo še kuri bateriji:(

Wifi porabi manj baterije kot prenos podatkov prek mobilnega omrežja.

Tukaj bi jst samo dodal,da je vse odvisno od telefona in kapacitete Baterije v njem.

Kako je poraba električne energije odvisna od kapacitete baterije? 4G tehnologija porabi več energije ko wifi, zelo enostavno. Je pa res, da če imaš 4Ah baterijo ti je bolj vseeno kot če imaš pol manjšo, ampak poraba je še vedno enako različna.

RejZoR ::

Arey je izjavil:

HOT FAN CLUB je izjavil:

Wifi samo še kuri bateriji:(

Wifi porabi manj baterije kot prenos podatkov prek mobilnega omrežja.


Ja, ampak ti potem laufata vzporedno dve brezžični omrežji, 3G in WiFi. Je poraba potem res nižja kot če ti laufa samo npr H+ ?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

N0t0ri0us ::

prvič slišim, da bi lavfalo 3g in wifi skupaj.. je sicer ena opcija zadnje čase bila kot pospeševalnik prenosov, ampak niti ne vem zakaj bi kdo to rabil.. Če je telefon na wifiju ti mobilnih podatkov ne bo kuril.

Modri dirkač ::

Tam, kjer rabim (vukojebina) mi HoT vleče stabilnih 12/1.
Zelo zadovoljen, baker pri sosedih zmore max 5/0,5-1.
Everybody lies!

RejZoR ::

N0t0ri0us je izjavil:

prvič slišim, da bi lavfalo 3g in wifi skupaj.. je sicer ena opcija zadnje čase bila kot pospeševalnik prenosov, ampak niti ne vem zakaj bi kdo to rabil.. Če je telefon na wifiju ti mobilnih podatkov ne bo kuril.


Ne govorim o istočasnih prenosih, govorim o tem, da sta aktivna dva modula za brezžični signal.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

blink ::

Ali 50GB prenosa na mesec pomeni, da je toliko na voljo kot vsota prometa od in k uporabniku? Npr. X GB download + Y GB upload = 50GB ?

RejZoR ::

Vedno se šteje oboje skupaj.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Qcube ::

Ve kdo mogoče kako je s tem da menjaš paket na 50GB samo za 1 mesec in povrneš nazaj na 20 naslednji mesec? Je treba kaj dodatno plačat? Bi rabil nek dogodek live streamat na youtube iz oddaljene lokacije pa bi samo začasno povečal paket.

RejZoR ::

Baje da lahko menjaš vsak mesec po potrebi, ker ni dejanska naročnina, pač samo zakupiš kapaciteto za 1 mesec.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

thramos ::

imagodei je izjavil:

Zakaj pa tako misliš? Ker si plačan, da tako misliš, ali imaš kakšne tehtne argumente?


A obstaja kakšna boljša ponudba trenutno na trgu?

CrustyDOD ::

mirkuma je izjavil:

CrustyDOD je izjavil:

Je že kateremu uspelo nastavit MMS nastavitve za windows phone 8.1, ativ s telefon. Poskusil z nastavitvami z sim kartice, no go, probal po navodilih na hot strani, kjer so screenshoti novejsega windows sistema ampak vseeno, no go.. probal po splosnih navodilih, no go..

Če kermu dela bi prosil za screenshot nastavitev..

Meni je nagajalo, potem pa so mi preko help cenntra poslali nastavitve na WP8.1 in je delovalo ok.
Če se da vnesi HoT nastavitve in izbriši Simobilove nastavitve, ter ponovno zaženi telefon. Čene pomaga prosi da ti pošljejo nastavitve.

Če ti delajo, prilepiš screenshot? Ali vsaj napišeš kaj je v katerem polju? Probal že vse kar mi na pamet pade pa očitno se nekje zatipkam. Poslali mi pa še niso nič.

MArkusPrimus ::

IQ Veverica je izjavil:

Verjetno. Tega pač ne bomo vedeli.

Ampak še vedno, je lahko A1 v to privolil v vednosti, da bo HoT strankam ponudil slabšo kakovost omrežja oz. kakor je že bilo omenjeno velikokrat v tej temi - QoS. Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...


Msilim, da sta se tukaj dogovorila, tako da ima in in A1 in Ventokom korist od tega. Ne vem, če glih nateguješ partnerja, kui ti prinaša denar. Migracije pa so iz vseh operaterjev in s tem je A1 na boljšem, saj bo več ljudi uporabljalo njegovo omrežje, katerega kapacitete so relativno neizkoriščene. Realno gledano se je A1 uspelo prišlepat na dobro zgodbo, od katere bo imel profit.

-valvoline- ::

MArkusPrimus je izjavil:

IQ Veverica je izjavil:

Verjetno. Tega pač ne bomo vedeli.

Ampak še vedno, je lahko A1 v to privolil v vednosti, da bo HoT strankam ponudil slabšo kakovost omrežja oz. kakor je že bilo omenjeno velikokrat v tej temi - QoS. Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...


Msilim, da sta se tukaj dogovorila, tako da ima in in A1 in Ventokom korist od tega. Ne vem, če glih nateguješ partnerja, kui ti prinaša denar. Migracije pa so iz vseh operaterjev in s tem je A1 na boljšem, saj bo več ljudi uporabljalo njegovo omrežje, katerega kapacitete so relativno neizkoriščene. Realno gledano se je A1 uspelo prišlepat na dobro zgodbo, od katere bo imel profit.

In zakaj potem a1 ne ponudi neki podobnega?

Zgodovina sprememb…

MArkusPrimus ::

-valvoline- je izjavil:

MArkusPrimus je izjavil:

IQ Veverica je izjavil:

Verjetno. Tega pač ne bomo vedeli.

Ampak še vedno, je lahko A1 v to privolil v vednosti, da bo HoT strankam ponudil slabšo kakovost omrežja oz. kakor je že bilo omenjeno velikokrat v tej temi - QoS. Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...


Msilim, da sta se tukaj dogovorila, tako da ima in in A1 in Ventokom korist od tega. Ne vem, če glih nateguješ partnerja, kui ti prinaša denar. Migracije pa so iz vseh operaterjev in s tem je A1 na boljšem, saj bo več ljudi uporabljalo njegovo omrežje, katerega kapacitete so relativno neizkoriščene. Realno gledano se je A1 uspelo prišlepat na dobro zgodbo, od katere bo imel profit.

In zakaj potem a1 ne ponudi neki podobnega?


Verjetno se tak model ne ujema z njihovo poslovno politiko. Plus, verjetno jim do sedaj ponudbe ni bilo potrebno nićati, saj so bili konkurenčni in si ob tem odrazali že ogromen kos pogače. Kako se bo pa odzvala njihova konkurenca pa bomo videli. Oni so po mojem menenju zadeli terno s sodelovanjem s HoT.

thramos ::

Njihov poslovni model je drugačen kot Hoferjev, pri katerem je telefonija verjetno zgolj podpora primarnemu - trgovini. Ravno zato je bolj malo verjetno, da bi se Hofer spuščal v posel, ki je namenjen ravno oglaševanju tako, da bi obstajala možnost za slabo reklamo.

rook912 ::

A1 v tem segmentu ponuja bob.

thramos ::

In ga kot kaže ne prodaja in ne zna prodajat dovolj dobro, da bi izkoristil svoje kapacitete.

zila90 ::

Nasplošno se mi zdi, da je A1 napram drugima največjima ponudnikoma mobilne tehnologije zadaj - vsaj kar se tiče prodaje.

imagodei ::

thramos je izjavil:

imagodei je izjavil:

Zakaj pa tako misliš? Ker si plačan, da tako misliš, ali imaš kakšne tehtne argumente?


A obstaja kakšna boljša ponudba trenutno na trgu?

A ne bereš postov v tej temi? IQ Veverica ima par specifičnih problemov. Konkretno zanj, recimo, seveda obstaja boljša ponudba.

Če gledaš samo količino je to tako, kot da bi picerijo ocenjeval (samo) po tem, kako veliko pico ti naredijo.
- Hoc est qui sumus -

HOT FAN CLUB ::

MArkusPrimus je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

MArkusPrimus je izjavil:

IQ Veverica je izjavil:

Verjetno. Tega pač ne bomo vedeli.

Ampak še vedno, je lahko A1 v to privolil v vednosti, da bo HoT strankam ponudil slabšo kakovost omrežja oz. kakor je že bilo omenjeno velikokrat v tej temi - QoS. Določen % ljudi lahko potem "benti" nad HoT omrežjem in migrira nazaj na A1, Bob (ki je ravno tako v lasti A1)...


Msilim, da sta se tukaj dogovorila, tako da ima in in A1 in Ventokom korist od tega. Ne vem, če glih nateguješ partnerja, kui ti prinaša denar. Migracije pa so iz vseh operaterjev in s tem je A1 na boljšem, saj bo več ljudi uporabljalo njegovo omrežje, katerega kapacitete so relativno neizkoriščene. Realno gledano se je A1 uspelo prišlepat na dobro zgodbo, od katere bo imel profit.

In zakaj potem a1 ne ponudi neki podobnega?


Verjetno se tak model ne ujema z njihovo poslovno politiko. Plus, verjetno jim do sedaj ponudbe ni bilo potrebno nićati, saj so bili konkurenčni in si ob tem odrazali že ogromen kos pogače. Kako se bo pa odzvala njihova konkurenca pa bomo videli. Oni so po mojem menenju zadeli terno s sodelovanjem s HoT.


Mislim, da prioritizacije prometa na mobilni postaji ne bo. Torej, tako a1 user kot Hot uaser sta izenačena. Ponudba od HoTa hje boljša. BOB in A1 imata že ustvarjene prihodke iz preteklosti, vsdakoletna rast in lastniki seveda ne želijo, da zadeva zaradi migracij na boljši in cenejši paket pada. Tukaj je v prednosti HoT.

thramos ::

In, če jih ima? Če bereš poste v temi, jih večina ostalih nima. Pa še primerjava ponudb, kjer upoštevaš "specifične probleme" vsakega posameznika, je nemogoča.

Prej bi se vprašal o tebi, glede na namigovanja o slabem QoS, če nisi plačan s strani konkurence. :))

imagodei ::

thramos,

debatiraš z uporabnikom, ki se je registriral 9.5.2017 in ima zelo zgovorno ime. Naključje?
- Hoc est qui sumus -
««
11 / 76
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HoT, bob, Izi? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
578988 (4572) zobnik
»

Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15649939 (12267) V-i-p
»

Vzamemo Bob ali Hot Telekom ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6116184 (10145) Lonsarg
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15440908 (17254) VrtniPalcek
»

Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9035641 (23950) AštiriL

Več podobnih tem