Forum » Loža » Kam po manjše posojilo, kredit...
Kam po manjše posojilo, kredit...
bambam20 ::
evo poceni raketa ki jo lahko kupis danes in mas se 900e lufta za popravila/predelave
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=...
z malo truda bo stegno tistega kliota k za keks
Ti nisi resen, ko daješ nasvete za tak krš od avta, ki je očitno svoja najboljša leta dal skozi pred 10-imi leti.
facepalm ::
http://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=...
mogoce ta bi se bil ok. dolgorocno sigurno cenejsi od tistega cliota rs;)
mogoce ta bi se bil ok. dolgorocno sigurno cenejsi od tistega cliota rs;)
mtosev ::
8k eur? lol
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
facepalm ::
ce opis 100% drzi, je vreden recimo 6.5k. Tak avto lahko cez 5 let prodas za 4k. Ce ostane v brezhibnem stanju seveda:)
Er333 ::
Clio RS za 2000€ je super avto - za mehanika. Ker mehanik zna dobiti poceni dele in zna sam popravit. RSa noben ne kupi, da ga bo šparal. Ti avti so vsi zgonjeni...
jtothek ::
Kaj pa če je tega imela ena stara babica, ki je z njim samo ob nedeljah k maši in nazaj domov driftala?
kingsix ::
meni ni jasno kaj je z folkom.
Kupuješ avto za 2k, katerih nimaš. Polek tega pa ima avto 170km, kar seveda pomeni višje stroške.
Dajte začnite malo razmišljat.
Kupuješ avto za 2k, katerih nimaš. Polek tega pa ima avto 170km, kar seveda pomeni višje stroške.
Dajte začnite malo razmišljat.
loveJDM ::
OP,če je tisti Clio,ki ga je linkal hojnik,potem ti še jaz malo primaknem k nakupu...Ta sedež,ki je noter je kurc ker ni homologiran,orginal ti bo tak dal zraven pa ti menjaj,tega pa jaz odkupim :)
Avto je kak pač je,vreden/ne vreden to pač vsakemu svoje,sej veš da ljudje drugače razmišljajo,samo to jurja rabiš 100% še zraven...daj teh 50€ al kolko je pa peljita nekam na uraden pregled,da vidiš kolk je še treba porihtat pa boš potem videl ali je za kupit ali ne.
Avto je kak pač je,vreden/ne vreden to pač vsakemu svoje,sej veš da ljudje drugače razmišljajo,samo to jurja rabiš 100% še zraven...daj teh 50€ al kolko je pa peljita nekam na uraden pregled,da vidiš kolk je še treba porihtat pa boš potem videl ali je za kupit ali ne.
aycabron ::
jnovak ::
OP, raje tistih 500 € al pa jurja porabi za izlet v tujino, do enega dirkalisca, tam si sposodi pravi sportni avto in oddirkaj svoje.
Verjamem, da ti je omenjeni Clio vsec, a ...
1) dirkat po cestah se itak ne sme - ni smiselno, da koncas kot del statistike v crni kroniki, ali pa se huje, koga drugega tja spravis;
2) za navdusevanje zensk tezko verjamem, da kupujes pravi avto;
3) za hobi pa zgleda v tem trenutku bolj pristoji kaka druga opcije, ki ni avto :)
Koliko drugi (kot npr tvoj kolega) vrednotijo svoj avto, nima veze. Poglej si oglase na avto.net & hitro bos ugotovil, da 90 % Slovencev ceni svoje avte precej nad realno ceni. Zato nekateri "prodajajo" po vec mesecev.
Verjamem, da ti je omenjeni Clio vsec, a ...
1) dirkat po cestah se itak ne sme - ni smiselno, da koncas kot del statistike v crni kroniki, ali pa se huje, koga drugega tja spravis;
2) za navdusevanje zensk tezko verjamem, da kupujes pravi avto;
3) za hobi pa zgleda v tem trenutku bolj pristoji kaka druga opcije, ki ni avto :)
Koliko drugi (kot npr tvoj kolega) vrednotijo svoj avto, nima veze. Poglej si oglase na avto.net & hitro bos ugotovil, da 90 % Slovencev ceni svoje avte precej nad realno ceni. Zato nekateri "prodajajo" po vec mesecev.
zk_eu ::
A je kdo mogoče naredil kakšno analizo oziroma se zanimal kje je najbolj ugoden srednjeročni gotovinski kredit?
Kolikor malo gledam, imajo vse banke EOM okoli 5.5% (malo gor ali dol) pri srednjeročnih.
Kolikor malo gledam, imajo vse banke EOM okoli 5.5% (malo gor ali dol) pri srednjeročnih.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fiat Bravo l.2007-2008 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 21536 (16313) | zobnik |
» | Skrivanje skritih napak pri prodaji vozila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 6756 (4473) | jeropero |
» | Avto za 1000€ (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 31721 (26948) | Heavy |
» | Najugodnejši avto kreditOddelek: Na cesti | 12513 (10929) | fosil |
» | Kateri avto do 2500€ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 95068 (79211) | AapocalypseE |