Forum » Strojna oprema » Montaza laserskih diod?
Montaza laserskih diod?
ordan ::
zanima me kako naj montiram laserske led diode v comp. kako to sploh zgleda in kaksne izkusnje imate s tem.
Lp
Lp
ja p***da vidu sm na sliki tam kr fajn zgleda. Mi poves prosim kje naj dobim neonko pripravljeno za montazo v PC. mislu sm kak zgleda v compu.
overman ::
Mislim da neonke dobis tukaj, tukaj ali pa se zateces k bolj poceni varjanti, ki je tudi uncikovita in si preberes ta zanimiv clanek veliko srece pri modu
Früher oder später wird jeder Geometer :p
ja tole, ce jo jst narocim v kompletu, tole pol jo sam dam notr, pritrdim power vklopim in dela?
Tocno tako! Mislim da stvar priklopis kar na moltex konektor-vsaj v vecini primerov je tako.Pa glej da vzames tiste hladne katodne cevi, drugac ti bo samo segrevalo kistico Kje bos pa narocu? A si nasu kaksno bolj ugodno varjanto? Saj jaz ze mam eno zeleno neonko not, ampak bi rabu se eno UV. Sicer pa ot sem rekel je stvar v vecini primerov kot za trotle narejena
Modra se mi zdi ze dokaj znucana barva-skoraj vsak ima modro. Rdeca pa je kar dobra izbira, sicer pa ima vsak svoj okus
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Montaza neonk pod racunalnisko mizo z zvocnim efektom.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1913 (1694) | postar_si |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5077 (4088) | C_maniak |
» | Ali obstaja UV LED dioda??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3382 (2837) | Brane2 |
» | Par vprašanj glede pc moddingaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1339 (1249) | Gejmer |
» | Poceni varianta neonk za rac. ohisja...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1261 (980) | MesniBurek |