Forum » Loža » podjetja, ki se ukvarjajo z mobilnimi igrami
podjetja, ki se ukvarjajo z mobilnimi igrami
Phantomeye ::
Nisem vedel, kam dat tole temo, da bi ustrezala ...
Skratka, zanima me, če mi lahko priporočite kakšno slovensko podjetje (lahko tudi iz osebnih poznanstev), ki se ukvarja z izdelavo (mobilnih) iger. Nekaj sem že gledal, pa to področje v sloveniji ni ravno zasičeno.
hvala
Skratka, zanima me, če mi lahko priporočite kakšno slovensko podjetje (lahko tudi iz osebnih poznanstev), ki se ukvarja z izdelavo (mobilnih) iger. Nekaj sem že gledal, pa to področje v sloveniji ni ravno zasičeno.
hvala
SimplyMiha ::
Tam na levi imaš zaposlitve, pa bodi pozoren na tiste, ki iščejo Android/iOS razvijalce. So pa večinoma za aplikacije, ne nujno igre.
Phantomeye ::
SimplyMiha je izjavil:
Tam na levi imaš zaposlitve, pa bodi pozoren na tiste, ki iščejo Android/iOS razvijalce. So pa večinoma za aplikacije, ne nujno igre.
Bom tudi preveril to, hvala.
Sicer pa sem opazil, da se pozna, če podjetje kot tako nima izkušenj z igrami. Predvsem pri oceni stroškov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XamarinOddelek: Programiranje | 2105 (1652) | David Karlas |
» | Prve Tizen naprave morda že letosOddelek: Novice / RIM BlackBerry | 6702 (5066) | shubell |
» | Nokia z zmerno izgubo, Lumia raste (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 21364 (18366) | boolsheat |
» | Microsoft Nokii plačal milijardo dolarjev za odločitev za Windows Phone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 19559 (17460) | jkreuztzfeld |
» | Nokiini zaposleni stavkajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 24487 (22144) | amacar |