Forum » Pomoč in nasveti » Event viever - errorji
Event viever - errorji
milosm ::
Mene pa zanima, če bi mi kdo znal pojasnit tele errorje, ki so zapisani v event vieverju v winXP-jih. Do errorjev pride ob zagonu windowsov...
...in pa...
Najlepša hvala.
The Network Address Translator (NAT) was unable to request an operation of the kernel-mode translation module. This may indicate misconfiguration, insufficient resources, or an internal error. The data is the error code.
...in pa...
AMLI: ACPI BIOS is attempting to read from an illegal IO port address (0x71), which lies in the 0x70 - 0x71 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance.
Najlepša hvala.
M@re ::
Predlagam ti, da kompletno sporocilo ki ti ga javi event viewer vpises v googla, pa te vrze al na mikrosoftovo nolič_bazo al pa na kakšen forum, kjer je problem že rešen.
jaz sem tko že kr precej alertov v event viewerju odpravil
lp
aja, tud za tvoja dva primera, dobiš kar nekaj hintov
lp
ok.... Ti mal pomagam
jaz sem tko že kr precej alertov v event viewerju odpravil
lp
aja, tud za tvoja dva primera, dobiš kar nekaj hintov
lp
ok.... Ti mal pomagam
..:Do, or do not. There is no try:..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M@re ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Random freeze računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1604 (1343) | Venoox |
» | HP Pavilion dv7 reboot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2152 (2085) | Yacked2 |
» | prosim za pomoč- kako odpraviti tole napako...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3944 (3453) | Mavrik |
» | Runtime error pri igrah.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1025) | Dead_Eye |
» | Mreža, master browser in problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (1503) | lojze_car |