Forum » Mobilne tehnologije » Simobil 50% nižja mesečna naročnina
Simobil 50% nižja mesečna naročnina
legokocka ::
Pozdravljeni,
do konca meseca lahko izkoristim kodo, s katero dobiva jaz in tisti nekdo, ki bi rad prestopil k operaterju Simobil, polovično mesečno naročnino za obdobje dveh let (tudi brez vezave).
Uporabi se jo v poslovalnici, kjer jo predaš svetovalcu, izbereš pa lahko med paketi orto tripster + in pa svobodni M, oz. svobodni L. V kolikor zraven ne vzameš novega aparata, imaš mesečno naročnino največ deset evrov z neomejenimi klici v vsa omrežja, sms-i, 8GB podatkov, 1GB prenosa v tujini, 4LTE omrežjem ipd.
Torej... Če kdo želi koristiti Simobil ugodnosti, mi naj piše, najbolje kar na email: legokockaxbox@gmail.com
Dodatek: Kodi imam dve.
do konca meseca lahko izkoristim kodo, s katero dobiva jaz in tisti nekdo, ki bi rad prestopil k operaterju Simobil, polovično mesečno naročnino za obdobje dveh let (tudi brez vezave).
Uporabi se jo v poslovalnici, kjer jo predaš svetovalcu, izbereš pa lahko med paketi orto tripster + in pa svobodni M, oz. svobodni L. V kolikor zraven ne vzameš novega aparata, imaš mesečno naročnino največ deset evrov z neomejenimi klici v vsa omrežja, sms-i, 8GB podatkov, 1GB prenosa v tujini, 4LTE omrežjem ipd.
Torej... Če kdo želi koristiti Simobil ugodnosti, mi naj piše, najbolje kar na email: legokockaxbox@gmail.com
Dodatek: Kodi imam dve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18364 (9173) | dk02 |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30212 (19834) | Sami |
» | Simobil in Orto u nulu - nateg?Oddelek: Loža | 5095 (3204) | feryz |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2810 (2231) | Zeberdee |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4880 (4213) | CaqKa |