» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
568 / 569
»»

fikus_ ::

Brajdo, vedi da je Andrej prodajalec za Philips, temu primerno jemlji njegova priporočila.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

mancslo ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mancslo ()

Baltazar: ::

mancslo je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Ganon je izjavil:

Andrej, na tej točki prepričuješ sam sebe, vsi ostali, ki so tukaj dlje časa, so te že pogruntali. V čisto vsakem svojem "priporočilu" ljudem pred nos porivaš philipse. Tudi, ko zraven namerno dodaš druge znamke, da (v svojih očeh) izpadeš kredibilno, preferiraš philipsa. Enostavno ne moreš iz svoje kože. In to počneš tudi preko zasebnih sporočil. Prodajalec si, vemo.

Ka pa recimo uporabnik @fpbs, ki priporoča v glavnem samo Lg.8-O Drugi priporočajo povsem tretji brend itd.. Jaz priporočam televizorje za katere mislim, da so vredni svojega denarja kot recimo Philips.

Jaz ne gledam pri televizorju samo kvaliteto slike, ki je seveda izmed pomembenjših zadev pri televizorju, temveč gledam televizor nekoliko širše:)) Od same izdelave, Softwerja, Hardwerja itd..

Saj bi priporočil tudi Sonya ali Panasonica, pa so za večino nekoliko predragi. Nikoli pa v glavnem ne bom priporočil TCL ali Hisense televizorjev, ker me ne prepričajo..! Pa tudi Lg-ja ne razen OLED modelov.

Sicer pa sem že nekajkrat napisal, da lahko vsak priporoči tisto za kar misli, da je kvalitetno, če seveda ima kakšne osebne izkušnje z določenimi televizorji:) Ne pa da samo kritizirate kaj jaz napišem.

No, lg tudi jaz nebi vzel.
Je pa tv glede na to, da ima večina boxe od ponudnikov, samo prikazovalnik slike in me njegov SW, pa kakšen ima daljinec, niti ne zanima.

+1

fpbs je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Ka pa recimo uporabnik @fpbs, ki priporoča v glavnem samo Lg.

Andrej, razlika med mano in tabo je, da ti prodajaš slabo robo, jaz pa dajem nasvet za dober nakup.

Daj @fpbs bpfc...nehaj se brukat! Si še 10x slabši kot andrej. ;)
LGja si pa lahko vtakneš veš kam.

Nesta ::

Oldočam se za nakup 65 do 75 inch TV do 1500€

Zanimiv mi je model TCL C81K, C805K ali C7K

Je kakšna velika razlika med njimi?

Hvala

Ransom ::

Jaz bi tole iz spodnjega linka vzel, sicer pa lahko počakaš, da ti naš Andrej priporoča kakšnega "odličnega" filips ;)

https://www.electronic4you.si/tcl-65q7c...

andrej69 ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: andrej69 ()

Super hvala za linke.

Phillips v vsakem primeru odpade ker nima google tv :)

Nesta je izjavil:

Super hvala za linke.

OLED model 819 ima Google. Sicer pa se da Google brez kakšnih težav nadomestit, s kakšnim Android stickom ali kaj podobnega... Še vedno mislim, da je pri televizorju najvažnejša kvaliteta slike, zvok, samo delovanje televizorja itd..

Djole ::

andrej69 je izjavil:

Nesta je izjavil:

Super hvala za linke.

OLED model 819 ima Google. Sicer pa se da Google brez kakšnih težav nadomestit, s kakšnim Android stickom ali kaj podobnega... Še vedno mislim, da je pri televizorju najvažnejša kvaliteta slike, zvok, samo delovanje televizorja itd..

Torej mu predlagas lg 65 c5 za 1500€ pri makspro in kak stick? :)

fpbs ::

Djole je izjavil:

andrej69 je izjavil:

Nesta je izjavil:

Super hvala za linke.

Torej mu predlagas lg 65 c5 za 1500€ pri makspro in kak stick? :)

Philips OLED 819 je lanski model, in se lahko primerja z LG C4, ki je skoraj 200€ cenejši: https://www.makspro.si/avdio-in-video/t...
Pa tudi letošnji LG C5 je nekaj cenejši od Philipsa 819: https://www.makspro.si/avdio-in-video/t...

Baltazar: je izjavil:

Kar ti si ga vtakni. Moj C8 ima še vedno sliko, kot nov.Ti pa vprašanje, kaj si počel s tvojim C9. Verjetno si imel svetilnost nastavljeno na maximum, mogoče slab signal, pa ti je med spanjem slika za celo noč zaštekala,.....v normalnih okoliščinah bi se ti ta burn-in težko pojavil.

V tem primeru je no-brainer LG C5 65" za 1500€, nisem niti vedel, da je že tako padla cena ;)

fpbs je izjavil:

Kar ti si ga vtakni. Moj C8 ima še vedno sliko, kot nov.Ti pa vprašanje, kaj si počel s tvojim C9. Verjetno si imel svetilnost nastavljeno na maximum, mogoče slab signal, pa ti je med spanjem slika za celo noč zaštekala,.....v normalnih okoliščinah bi se ti ta burn-in težko pojavil.

Ja ja:)) Kakšna svetilnost:| med spanjem slika zaštekala ajoj:)) Nič od tega. Pa če tudi bi bilo kaj od tega se to ne bi smelo zgodit!
Ti lahko s takimi forami nateguješ andreja ali pa ostale uporabnike, ki nimajo pojma, mene ne moreš.

Meni je tudi crknil panel na 3,5 let starem C1 pa sem vseeno ponovno vzel Lg-ja (C4), ker mi je slika odlicna za kar rabim, sicer sem gledal za G4, vendar tv-ja ne uporabljam toliko da bi se mi splacalo odkartati toliko vec...

Djole ::

Meni po skoraj 5 letih zaenkrat se ni crknil lg cx, pri bratu po 10letih samsung tudi ne, mi je pa pred samsungom crknil philips po enem letu ali dveh :) pa kaj cmo zdaj.

Ja ja:)) Kakšna svetilnost:

Ali veš, na koliko si imel nastavljeno svetilnost?

Buggy ::

Buggy je izjavil:

...tkole zgleda pa YT bela barva in zatemnjeni deli na umirajocem 58PUS8505. Se da to kej postimat? Probal ze vse razlicne nastavitve slike pa ni bistvene razlike. Bi factory reset TV-ja pomagal?
Za v man's cave in ambilightom ter YT musko bo najdu sicer novo zivljenje a vseeno bi to saniral, ce se da.

...tole je sedaj v session roomu dokoncno crknilo in sicer do stanja da se TV sploh prizgal ni vec. Ko sem posvetil s svetilko pri prizganem se je tekst videl kar nakatuje na to da je crknil backligt. Sicer sem ga cez noc pustil brez stroma in je nekako spet prisel k zivljenju a ne bo dolgo.

Zdej pa vprasanje. Je to ze kdo menjal sam in ali je mozno v tem stanju narediti tudi kaksen "upgrade" (od boljsega modela) ali moras iti v iste backlight strips?

https://www.aliexpress.com/item/1005005...

Koliko je cena takega popravila pri serviserju in ce se kakega na obmocju osrednje Slovenije priporoca?

fikus_ ::

Pred nekaj leti sem menjal na enem 40 colskem TV. Imeti moraš dovolj prostora na mizi, vsaj 2x velikost TV, na YT boš verjetno našel kako se razstavi, delaš lepo po vrsti, dobro je da imaš kakšne lateks rokavice.
Na servisu material okrog 100€ in delo 150-200€, seveda jim povej kaj je narobe, da ti diagnostike ne računajo posebej. Sicer pa vprašaš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

fpbs je izjavil:

Na toliko, da boš ti lahko rekel, da je bilo to to;)

zigecmigec ::

Živjo.

Kateri 75" TV bi priporočali? Gledam za ceno okoli 1000€. Najraje bi Philipsa zaradi ambilight.

Hvala.

Pinturicchio ::

Potem si si že sam odgovoril.

zigecmigec je izjavil:

Živjo.

Kateri 75" TV bi priporočali? Gledam za ceno okoli 1000€. Najraje bi Philipsa zaradi ambilight.

Hvala.

Tukaj imaš zelo dober model.

https://www.mimovrste.com/televizorji-p...

Ali pa ta še kvalitetnejši MINI LED model za nekaj več denarja.

https://www.bigbang.si/75mled920-12-phi...

fpbs je izjavil:

Iz tega lahko sklepam, da ne veš kako si imel nastavljeno, da svetilnosti nisi nikdar nastavljal, in kar je zelo verjetno, da se ti je zaradi previsoke svetilnosti zgodil burn-in. Ko sem jaz dobil mojega C8, je bila prva nastavitev svetilnosti. Najprej sem jo na skali 0-100, zmanjšal na 55, pa mi je bila slika še presvetla, in sem jo potem nastavil na 45.

easyrider3 ::

Preveč svetilnosti ima vsak TV kateri se gleda zvečer SDR vsebine in sploh ni nikakršne potrebe po kakšnem Miniled.......Pri meni je zvečer na 30 nastavljena svetilnost,čez dan pa ne pride tudi na 40 ne pa se normalno gleda. Miniled v primerjavi s klasičnem Led TV ima prednost samo ,ker ima več dimming con pa nič drugega.
Celo na prenosniku imam sedaj na 40 svetilnost in nikoli več pa mi za hrbtom je zadaj okno res pa,da to imam samo kadar sem na spletu,a takrat,ko pa gledam kakšno video vsebino (šport,serija,film.....) takrat pa navijem svetilnost do konca.
Oči trpijo ,ko imaš visoko svetilnost in svetlo ozadje vsaj pri meni je tako in to sploh velja za prenosnik ali monitor.
Tudi mobiteli so ponoči ekstremno premočni s svetilnostjo a podnevi zunaj sploh na soncu so pa čisto vsi premalo svetli.

lg pa filips prodajalca tle gor pač morata nekaj gonit, zadnje 4 strani je to svetilnost. Zna priti na vrsto kmalu kaj drugega...

fpbs je izjavil:

fpbs je izjavil:

Iz tega lahko sklepam, da ne veš kako si imel nastavljeno, da svetilnosti nisi nikdar nastavljal, in kar je zelo verjetno, da se ti je zaradi previsoke svetilnosti zgodil burn-in. Ko sem jaz dobil mojega C8, je bila prva nastavitev svetilnosti. Najprej sem jo na skali 0-100, zmanjšal na 55, pa mi je bila slika še presvetla, in sem jo potem nastavil na 45.

Kot prvo, prve težave sploh ni bil burn in, kasneje tudi to ja. Ti pa lahko sklepaš kar hočeš. Itak vedno sklepaš po svoje. Take izgovore imate samo fanatiki določene firme.
Zato ti tudi nisem napisal koliko je bilo, ker bi vedno našel en izgovor. No sedaj si izmislil drugo stvar:))
Jaz dobro vem koliko sem imel oziroma koliko imam. Vedno ko je nov tv greš skozi nastavitve in nastaviš po svoje. In kot sem že enkat, (dvakrat..., ker očitno si bolj počasen je to treba ponavljat določene stvari v nedogled) povedal, pa če tudi bi imel do tega ne bi smelo prit pa ni važno na koliko je nastavljena svetilnost oziroma druge nastavitve, še posebej, če je to tovarniška nastavitev.
Kot rečeno si isti oziroma še slabši kot andrej, ker če ne, se ne bi tolk ukvarjal in kregal z njim. Zje-al te je v nulo.
Ti se lahko tolažiš in mi nabijaš kar koli hočeš jaz vem, da nikoli več LGja. Vsakemu svoje. Vas bo že izučilo. Mene taki kot si ti samo odvračate od nakupa.

fpbs je izjavil:

fpbs je izjavil:

Kot prvo, prve težave sploh ni bil burn in, kasneje tudi to ja. Ti pa lahko sklepaš kar hočeš. Itak vedno sklepaš po svoje. Take izgovore imate samo fanatiki določene firme.
Zato ti tudi nisem napisal koliko je bilo, ker bi vedno našel en izgovor. No sedaj si izmislil drugo stvar:))
Jaz dobro vem koliko sem imel oziroma koliko imam. Vedno ko je nov tv greš skozi nastavitve in nastaviš po svoje. In kot sem že enkat, (dvakrat..., ker očitno si bolj počasen je to treba ponavljat določene stvari v nedogled) povedal, pa če tudi bi imel do tega ne bi smelo prit pa ni važno na koliko je nastavljena svetilnost oziroma druge nastavitve, še posebej, če je to tovarniška nastavitev.
Kot rečeno si isti oziroma še slabši kot andrej, ker če ne, se ne bi tolk ukvarjal in kregal z njim. Zje-al te je v nulo.
Ti se lahko tolažiš in mi nabijaš kar koli hočeš jaz vem, da nikoli več LGja. Vsakemu svoje. Vas bo že izučilo. Mene taki kot si ti samo odvračate od nakupa.

Ogromno,ogromno ljudi ima OLED monitorje in TV priklopljene na računalnik in svetilnost pa vse živo nastavljeno kakor njim odgovarja tudi na ful pa večinoma njim se ni vžgala slika. Saj TV imajo vse možne varnostne stvari katere preprečujejo,da se bi slika vžgala in morda kaj pravilno od tega ne deluje in potem pa se lahko slika res zapeče.
To,da kupiš pa TV in potem,da bi moral gledati in imeti nisko svetilnost na TV pa je neumnost bolje,da ne delajo takih TV,če je to res.

MrStein ::

easyrider3 je izjavil:

Miniled v primerjavi s klasičnem Led TV ima prednost samo ,ker ima več dimming con pa nič drugega.

A je kje kdo trdil kaj drugega?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MrStein je izjavil:

easyrider3 je izjavil:

Miniled v primerjavi s klasičnem Led TV ima prednost samo ,ker ima več dimming con pa nič drugega.

A je kje kdo trdil kaj drugega?

Ja večjo svetilnost imajo Miniled saj to veš čas nabijajo a kar za določeno gledano vsebino sploh ni pomembna.

easyrider3 je izjavil:

To,da kupiš pa TV in potem,da bi moral gledati in imeti nisko svetilnost na TV pa je neumnost bolje,da ne delajo takih TV,če je to res.

Točno to.

Glede na vseh nakupe in teste, ki sem jih dal skozi je dejansko nakup karkoli nima Google TV sam suffer...
Nikoli več nič kar ima svoj OS, ker imaš slej ali prej težave glede aplikacij in potem obupaš in kupis TV stick.... Kar pa je... smešno.

Osnova za en normalen nakup je vsaj native 120 HS osveževanje, Google Tv, Mini-led.

Ali je še kaj kar drastično lahko vpliva na uporabnost in kvaliteto?

damirj79 ::

Buggy je izjavil:

Buggy je izjavil:

...tkole zgleda pa YT bela barva in zatemnjeni deli na umirajocem 58PUS8505. Se da to kej postimat? Probal ze vse razlicne nastavitve slike pa ni bistvene razlike. Bi factory reset TV-ja pomagal?
Za v man's cave in ambilightom ter YT musko bo najdu sicer novo zivljenje a vseeno bi to saniral, ce se da.

...tole je sedaj v session roomu dokoncno crknilo in sicer do stanja da se TV sploh prizgal ni vec. Ko sem posvetil s svetilko pri prizganem se je tekst videl kar nakatuje na to da je crknil backligt. Sicer sem ga cez noc pustil brez stroma in je nekako spet prisel k zivljenju a ne bo dolgo.

Zdej pa vprasanje. Je to ze kdo menjal sam in ali je mozno v tem stanju narediti tudi kaksen "upgrade" (od boljsega modela) ali moras iti v iste backlight strips?

https://www.aliexpress.com/item/1005005...

Koliko je cena takega popravila pri serviserju in ce se kakega na obmocju osrednje Slovenije priporoca?

Jaz sem menjal na Sony 55" XE 7005. Ta je imel še stransko osvetlitev in je po mojem mnenju precej zahtevnejše menjat. Serviser je naračunal okoli 300€. Na koncu sem menjal sam, ni pretirano zahtevno, le dobro je početi v nekem prostoru kjer ni veliko prahu. V tvojem primeru je po mojem mnenju lažje, ker je osvetlitev na zadnji strani LCDja, niti ne potrebuješ kaj veliko razdiranja. Je pa videti precej čudno simetrično črnina, lahko niti niso problem LEDice.

Nesta je izjavil:

Glede na vseh nakupe in teste, ki sem jih dal skozi je dejansko nakup karkoli nima Google TV sam suffer...Nikoli več nič kar ima svoj OS, ker imaš slej ali prej težave glede aplikacij in potem obupaš in kupis TV stick.... Kar pa je... smešno.Osnova za en normalen nakup je vsaj native 120 HS osveževanje, Google Tv, Mini-led.Ali je še kaj kar drastično lahko vpliva na uporabnost in kvaliteto?

Google TV vgrajujejo v svoje TVeje tisti proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razvit svojega OSa. Kakšno aplikacijo pa uporabljaš, da je drugi OSi ne podpirajo? MiniLED je samo izboljšana verzija LEDa, in ne omogoča tako kvalitetne slike kot OLED.

fpbs je izjavil:

Nesta je izjavil:

Glede na vseh nakupe in teste, ki sem jih dal skozi je dejansko nakup karkoli nima Google TV sam suffer...Nikoli več nič kar ima svoj OS, ker imaš slej ali prej težave glede aplikacij in potem obupaš in kupis TV stick.... Kar pa je... smešno.Osnova za en normalen nakup je vsaj native 120 HS osveževanje, Google Tv, Mini-led.Ali je še kaj kar drastično lahko vpliva na uporabnost in kvaliteto?

Google TV vgrajujejo v svoje TVeje tisti proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razvit svojega OSa. Kakšno aplikacijo pa uporabljaš, da je drugi OSi ne podpirajo? MiniLED je samo izboljšana verzija LEDa, in ne omogoča tako kvalitetne slike kot OLED.

Google TV vgrajujejo v svoje TVeje tisti proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razvit svojega OSa.:)):)):))
Tole pa sigurno ne bo držalo,da ne bi znali razviti svoj sistem in zakaj ga bi ,če lahko veliko ceneje imajo nekako sistem kateri je veliko ljudem bolj všečen in koristen vsaj tako pravi veliko ljudi. So ljudje kateri hočejo samo Google sistem potem imaš tiste kateri hočejo Philips ,ker ima Ambilight itd..... a kaj boš potem tem ljudem nekaj drugega svetoval jih hotel prepričati za kaj drugega kar se njim ne dopade in nočejo????
Naj si izbere in ima vsak kar si želi zakaj je potrebno nekoga prepričevati za nekaj drugega,ko ti že v štartu pove,da hoče Google sistem,Tizen ali Webos.

A ja tisto glavno vprašanje za FPBS a res ti misliš,da ni Sony ali TCL in še kdo sposoben razviti svoj sistem???? Sigurno so sposobni razviti svoj sistem ampak zakaj ne??? Povprašaj njih zakaj ne in sporoči nam tukaj saj meni in še komu je vseeno zakaj ga nimajo saj drugače bi že jaz njih povprašal 8-)

krop ::

Sem enakega mnenja

easyrider3 je izjavil:

Google TV vgrajujejo v svoje TVeje tisti proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razvit svojega OSa.
Tole pa sigurno ne bo držalo,da ne bi znali razviti svoj sistem in zakaj ga bi ,če lahko veliko ceneje imajo nekako sistem kateri je veliko ljudem bolj všečen in koristen vsaj tako pravi veliko ljudi. So ljudje kateri hočejo samo Google sistem potem imaš tiste kateri hočejo Philips ,ker ima Ambilight itd..... a kaj boš potem tem ljudem nekaj drugega svetoval jih hotel prepričati za kaj drugega kar se njim ne dopade in nočejo????
Naj si izbere in ima vsak kar si želi zakaj je potrebno nekoga prepričevati za nekaj drugega,ko ti že v štartu pove,da hoče Google sistem,Tizen ali Webos.
A ja tisto glavno vprašanje za FPBS a res ti misliš,da ni Sony ali TCL in še kdo sposoben razviti svoj sistem???? Sigurno so sposobni razviti svoj sistem ampak zakaj ne??? Povprašaj njih zakaj ne in sporoči nam tukaj saj meni in še komu je vseeno zakaj ga nimajo saj drugače bi že jaz njih povprašal

Mogoče sem se malo nepravilno izrazil. Zagotovo bi Sony znal razviti svoj OS. Samo proizvodnja Sonyja je premajhna, da bi se to splačalo. Poleg tega traja vsaj še 10 let, da je tak nov sistem do dobra preizkušen. Ob prehodu Androida na Google, je prišlo zaradi novih pogojev, tudi cene, do kar precejšnjega odpora, tako, da so se nekateri manjši proizvajalci odločili za Tizen in Webos. Philips se je lotil nove oživitve Saphija, ga posodobil in preimenoval v Titana, in ga danes vgrajuje v večino svojih modelov.

fpbs je izjavil:

easyrider3 je izjavil:

Google TV vgrajujejo v svoje TVeje tisti proizvajalci TVejev, ki niso sposobni razvit svojega OSa.
A ja tisto glavno vprašanje za FPBS a res ti misliš,da ni Sony ali TCL in še kdo sposoben razviti svoj sistem???? Sigurno so sposobni razviti svoj sistem ampak zakaj ne??? Povprašaj njih zakaj ne in sporoči nam tukaj saj meni in še komu je vseeno zakaj ga nimajo saj drugače bi že jaz njih povprašal

Mogoče sem se malo nepravilno izrazil. Zagotovo bi Sony znal razviti svoj OS. Samo proizvodnja Sonyja je premajhna, da bi se to splačalo. Poleg tega traja vsaj še 10 let, da je tak nov sistem do dobra preizkušen. Ob prehodu Androida na Google, je prišlo zaradi novih pogojev, tudi cene, do kar precejšnjega odpora, tako, da so se nekateri manjši proizvajalci odločili za Tizen in Webos. Philips se je lotil nove oživitve Saphija, ga posodobil in preimenoval v Titana, in ga danes vgrajuje v večino svojih modelov.

Titan OS nima nič skupnega s Saphi sistemom.. Gre za povsem nov OS.

vinkop ::

ko smo ravno pri OS televizorjev, tudi sam bom verjetno enkrat v bližnji prihodnosti spet kupoval teve. Moj trenutni philips je android OS iz leta 2017/2018, ne spomnim se točno. Na tem teveju, ki ga imam sedaj furam gor tivimate in plex aplikaciji. A je po novem sedaj google tv oz. google OS nadomestil android ? Ker plex in tivimate aplikaciji uporabljam vsak dan in to mora biti prioriteta bodočega teveja bilokatere znamke ?

polde66 ::

vinkop je izjavil:

ko smo ravno pri OS televizorjev, tudi sam bom verjetno enkrat v bližnji prihodnosti spet kupoval teve. Moj trenutni philips je android OS iz leta 2017/2018, ne spomnim se točno. Na tem teveju, ki ga imam sedaj furam gor tivimate in plex aplikaciji. A je po novem sedaj google tv oz. google OS nadomestil android ? Ker plex in tivimate aplikaciji uporabljam vsak dan in to mora biti prioriteta bodočega teveja bilokatere znamke ?

GoogleTV je android. AndroidTV in googleTV uporabljata iste aplikacije. Le luoncher je drugačen. AndroidTV je bolj avtonomen, googleTV pa malo manj.
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

o0o0o0o0o0 ::

fpbs je izjavil:

fpbs je izjavil:

Tudi moj LG je fasal burn in po enem letu. Mi je smešno, ker tukaj eden odsvetuje nakup Samsungovega OLEDa, ker ni preverjena roba, ampak se pa priporoča neuničljivega LGja. Potem ko fašeš burn in je pa kriv kupec, ker ne zmanjša svetilnosti na nulo.

Da ne začnem o tem, kako mora biti vsak tv obvezno OLED, da ti ne skuri oči. Res neverjetno.

o0o0o0o0o0 je izjavil:

fpbs je izjavil:

fpbs je izjavil:

Tudi moj LG je fasal burn in po enem letu. Mi je smešno, ker tukaj eden odsvetuje nakup Samsungovega OLEDa, ker ni preverjena roba, ampak se pa priporoča neuničljivega LGja. Potem ko fašeš burn in je pa kriv kupec, ker ne zmanjša svetilnosti na nulo.

Da ne začnem o tem, kako mora biti vsak tv obvezno OLED, da ti ne skuri oči. Res neverjetno.

Ja lej, trgovec kt trgovec. Ker mora bi tudi drek priporočal...

Uporabnik @fpbs ni trgovec, temveč je že starejši možakar,ki je že v pokoju.. Saj tako je meni enkrat zatrjeval.

Tako, da je zgleda samo velik fanboy Lg-ja.

More bit kr velik, ker zagovarja zadeve kot, da jih sam proizvaja

@fpbs ali (bpfc na Alterju) je bil ali je še, kao neki kvazi šalabajzerski serviser TVjev. Po vseh slo forumih ga je polno nakladanja o LG TVjih, da so oh in sploh. Ja, tudi "andrejevo" posiljevanje mi ni všeč toda fpbs-bpfc pa je še slabši, ker je dokazal na kakšen nizek nivo se lahko spusti samo da bi dokazal svoj fanatizem. Največji problem pa je ker ne prenese "andreja" in tu je "andrej" zmagal na polni črti.
Philips ali LG eno in isto sranje samo drugo pakovanje, še Hisense jih prehiteva in po levi in po desni.

DirkDiggler ::

Lep pozdrav,

kateri TV je za price/performance najboljši?

Pogoji:
Okvirna cena 450eur. 50'' ali 55''. Frekvenca osveževanja vsaj 120Hz, 4K.

Nekako sem imel nagledan Hisense 55E7Q PRO QLED. Je kaj v tem rangu boljšega ?

Hvala.

hodu63 ::

Če ciljaš na Hisense mogoče kak miniled npr. kaj takšnega

Jz bi se na tvojem mestu izogibal Hisensa zarad operacijskega sistema. Po moje je Tcl best buy za ta denar in ima google os. Pač moje mnenje

Kaj pravite je to vredu cena:

https://www.electronic4you.si/tcl-85q7c...

Hvala

DirkDiggler ::

krop je izjavil:

Jz bi se na tvojem mestu izogibal Hisensa zarad operacijskega sistema. Po moje je Tcl best buy za ta denar in ima google os. Pač moje mnenje

Mogoce potem kaksno priporocilo za TCL?

polde66 ::

Ma dej, hisense ima vse stream aplikacije, če jih potrebuješ. Če potrebuješ kaj več kupiš androidTV box ali stick. Zaradi zastarelega ali neposodobljenega hardvera ali softvera boš to moral storiti tudi na TCL-ju po parih letih.
polde
««
568 / 569
»»