Forum » Zvok in slika » Kateri 55" in večji LCD televizor?
Kateri 55" in večji LCD televizor?
Temo vidijo: vsi

Pinturicchio ::
Pa še nekaj, sem kupil v zadnjih letih sedaj še tretji led tv (sedaj celo 55" mini led) in slika na tv kanalih je še kr obupna. Še vedno sem prepričan da za lepo sliko je pomemben izvor signala, ki pa je pri naših ponudnikih katastrofa. Z večanjem ekrana je to še vse bolj vidno. Ko pa preklopim na Youtube, poiščem 4k video je pa to milina za oči. Zato še vedno pravim da so današnji tv-ji velik nateg, saj operaterji še ne prebavljajo 4k. Druga stvar je za tiste ki gledajo samo Netflix in podobno. Pa moj stari Full Hd je lepše prikazoval sliko od tega zdaj. Zato pravim da je vse to podoben šrot, kar se tiče gledanja kanalov. Kako je pa z OLED pa ne vem.

aborko ::
Vse kar si napisal tudi sam opažam. Jst itak ne gledam TV kanalov, ampak pri starših vidim da nima nekega smisla nek kupiti velik hud TV, če pa 99% gledata naše tv kanale s zelo povprečno kvaliteto. Upam da se situacija (slika) pri operaterjih izboljša v naslednjih letih.

freesty ::
Imam sony a8g oled in je slika na eon za moje pojme super. Mislim, da niso sony-i za bv drazji :)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

aborko ::
Ne vem če je ravno v TVju tukaj razlika. Že eon je omejen na 4Mbps, pa zelo je odvisno kaj se suče, dnevnik recimo je zelo bogi, pa je lahko ne vem kaki oled. Ali pa že slabše vidiš :) Mojim tastarim je tudi vse super na 3m, jst pa grem 7m stran, pa mi je tudi super slika.