» »

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Kateri 55" in večji LCD televizor?

Temo vidijo: vsi
««
446 / 556
»»

Magic1 ::

Govor je o ponudbi 55", za večje je popolnoma druga stvar. Sploh pa mi ne pade na pamet, da bi se po TV fural. Prevelika je možnost vračanja. 55" mi je bilo muka vrnit 500m stran. Mogoče če imaš kombi.

Dimnik je izjavil:

Magic1 je izjavil:

darck je izjavil:

TCL C835 to je za moj okus boljše kakor PML9507 pa tudi Vincent ga je pohvalil in nekaj nagrad je tudi že pokasiral.

Realnost je takšna, da imaš PML9507 v Harviju za dobro ceno s brezplačno dostavo. TCL C835 pa še ni videt v Sloveniji.

In kaj ti ta realnost pomaga? Pogledas skyformov test in??? jebeš dobro ceno, če za tak denar dobiš boljšega, oz s takimi pomanjklivostmi, ki te ne motijo

A ti nisi nobenega drugega testa gledal?!? Vsi imajo slabosti, DSE, black crush, blooming je prisotno praktično pri večini LCDjih. Eni majo eno več, drugi drugo. DSE je loterija, black crush je bolj prisoten pri Philipsu(pa še to je skyform spravil na sprejemljive nivoje), blooming se pojavlja zaradi local dimminga.
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

Dimnik ::

Magic, saj to sem napisal, da za takšen oz manj, dobiš tv, pri katerem te manj oz ne motijo takšne napake, jebeš kao dobro ceno.

Sam sem pred nekaj časa vzel 70 hisense za hmmm cca 700e, pa sem ga vrnil, ker me je motil svetlejši ekran okrog robov, cca 1cm, je bil direkt okvir okrog, sem vrnil in vzel lanski model samsung 65, ki je bil na ena a v tedenski akciji za okrog 500e. Do sedaj me na njem še nic ne moti. Mi je dopizdilo, da dajam več denarja za tv, ker se gleda občasno v tistem prostoru.

darck ::

Zdaj če se ne gleda sploh nič HDR vsebin kaj potem sploh treba MiniLed in neko ekstra svetilnost

Sploh pa ce se gleda samo šport,oddaje in nič kaj filmov potem ni potrebe po neki svetilnosti

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darck ()

Bravo, ne vzami mini led, vzami nekaj za 700EUR... Nekdo ki je vzel 65" za 700EUR bo sedaj razlagal, kaj je vredno 900EUR. No comment. Kater 55" Tv ima karakteristike podobne PLA9507 za 700EUR, ali kvaliteto slike?
Magic

Zgodovina sprememb…

Ma spet nekaj narobe govoriš pa kdo govori o kakih 700 EUR in 65" velikosti ampak omenil sem,da kdor ima 55" velikost že zdaj bo najbrž kupil večjega. Tudi če bi bil ta Philips 9507 za 600 EUR kaj čez z njim če je premajhen in treba večjega o tem govorim. Seveda je ta 9507 vrhunski televizor samo, če je premajhen je premajhen in tisti kateri ne gledajo HDR vsebin tudi ne rabijo MiniLed televizorja za gledanje športa, poročil,oddaj je lahko že kakšen FALD televizor super. O tem govorim.

Jaz se bolj nanašam na Dimnikove komentarje. Glede velikosti se pa strinjam, da mora vsak sam ocenit (oziroma boljša polovica :D). Jaz sem mnenje od svoje kar pregazil in zdaj 65" štrli ven iz simetrije. Na srečo ni strupen tip ženske in je sprejela brez pizdenja. Na 3,5m sem se na 55" s PS5 kar matral igrat.
Magic

Zgodovina sprememb…

polde66 ::

o0o0o0o0o0 je izjavil:

Jaz pa rajši berem teste navadnih uporabnikov po forumih/redditu, kot pa prof. teste, kjer je v glavni vlogi denar.

Točno tako. Uporabnik uporabniku lažje in nepristransko svetuje. Ampak na podlagi svojih izkušenj ne neke verske prepričanosti kot marsikateri "izkušen" uporabnik tukaj ki tv vidi na youtubu in prilepi tisto kar mu paše. @darck je precej pameten kar se širjenja "svojih" izkušenj tiče
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

Dimnik ::

Magic1 je izjavil:

Bravo, ne vzami mini led, vzami nekaj za 700EUR... Nekdo ki je vzel 65" za 700EUR bo sedaj razlagal, kaj je vredno 900EUR. No comment. Kater 55" Tv ima karakteristike podobne PLA9507 za 700EUR, ali kvaliteto slike?

Glej, jaz sem napisal svoj primer, zakaj bi na mojem mestu vzel npr tega pilipsa, kao po karakteristikah najbolšji za ta denar? Prvič nimam potrebe, drugič kaj mi pomagajo karakteristike, če vidimo kaj za slabosti ima.
A ti misliš, da če imaš ta pilips za 900e, da samo potem lahko komentiraš? Opasan standard, da neboš slučajno prehitel andreja...

MisterR ::

Kaj pa če se vprašamo, kaj kupiti za 700, 800 in 900EUR da bomo letos lahko uživali v najboljši sliki (za prej omenjene zneske) svetovnega nogometnega prvenstva in svetovnega prvenstva v Planici?

Pa da je še vprašanje bolj realno, slika bo od naših ponudnikov (telemach, a1,t2...) na njihovih premium planih (torej hd programi + nekaj 4k).

Pa da ne bo prcanja, vsak naj poda svoje tri top modele, za ta namen seveda.
Dajmo se omejit na 55 in max 65.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MisterR ()

MisterR je izjavil:

Kaj pa če se vprašamo, kaj kupiti za 700, 800 in 900EUR da bomo letos lahko uživali v najboljši sliki (za prej omenjene zneske) svetovnega nogometnega prvenstva in svetovnega prvenstva v Planici?

Pa da je še vprašanje bolj realno, slika bo od naših ponudnikov (telemach, a1,t2...) na njihovih premium planih (torej hd programi + nekaj 4k).

Pa da ne bo prcanja, vsak naj poda svoje tri top modele, za ta namen seveda.
Dajmo se omejit na 55 in max 65.

Ja pa o kakšni velikosti TV je govora na kateri razdalji se bo gledalo

Sem mislil da bo jasno da sem govoril o tipični uporabi TV v slovenski družini. Torej dnevna soba z oknom, zavesami, roletami.
Razdalja 3-5m .

Vedno mi je fascinantno ko je v testih omenjeno "in dark room..." Ja pizda, kaj tv gledate v kleteh, kjer ni oken ali imate vile z man cave?

Zgodovina sprememb…

Na takšni razdalji kot ti omenjaš bi moral pri 5-metrih imeti že kar 75" velikost ampak potem pri 3-metrih bo pa spet ta TV preveliki sploh,če se bo gledalo te naše posrane programe kateri so predvajani v slabši sliki. Kako to,da imaš kar 2-metra te različne razdalje za gledati to drugače ni nekako prav dobro saj gledanje iz 5-metrov bi rabil 75" velikost a za gledanje pri 3-metrih ti bo to pa preveč za tam ti bi že 55" bilo dovolj.

Ti si nov tukaj?
Tema je šla v to, da navadni janez, brez opreme za 20k ne more ocenjevati TVjev oziroma njegovo mnenje ni merodajno.

Zato sem rekel, da potem pa naj vsak napiše kaj je najboljši TV (po osebnem testiranju) za vsak stotak 600,700,800...
In to za dimenziji 55" oz 65".
In ker navadni janez, ki nakupuje TV v Mercatorju ne gleda 100% 4k ali HDR vsebin ampak gleda signal domačih ponudnikov TV storitev (telemach, a1...). In ker se bližata dve pomembni, a zelo (po kvaliteti signala in barv) različni tekmovanji, SP v Katarju in SP v Planici.

Ker se mi zdi, da debatiramo samo še o nekih profi testih, ampak to je isto kot da v bigbangu gledam super duper sliko na extra prilagojenem posnetku. Potem pa gor priklopimo iptv/kabelsko pa je slika obupna (hd ali 4k).

Če si popolnoma nezahteven kupec, kupiš en 65" za 500-700€ in boš zelo verjetno zadovoljen. Ko enkrat greš malo gledat opise, se hitro zakomplicira in tudi dost bolj zahteven boš postal. Seveda boš tudi dražje modele gledal, jurja je hitro.
Jaz 6 let nazaj nisem kompliciral in sem kupil en 55" Sony za 700€. Bil z njim zadovoljen. Zamenjal sem ga s 55QN90A za 950€ tri mesece nazaj, pogledal kup opisov, ki so ga prehvalili. Problem je, da vsi ti reviewi opisujejo le določene aspekte. Tizen OS je jajc, zanič osnovna nastavitev, panel je bil IPS namesto VA, update-i ki poslabšajo izgled, minimalistični dalinc, povprečen gaming mode,... Vse to ni bilo skoraj nikjer omenjeno. Je šel nazaj. Zamenjal ga je 65PUS8807 za manj denarja. Zaenkrat dosti bolj zadovoljen. Slika primerljiva, le črnina ni popolna, sam zato pa bloominga ni. Plusi, minusi.
Problem je tudi, da si par let dobil TV in nisi rabil kaj dosti nastavljati (sploh cenejše). Danes si prisiljen nastavljat par deset nastavitev, da dobiš dobro sliko.
Magic

krco77 ::

mat xxl ::

Super sta samo škoda, ker brez ambrilighta .......

Ne vem kaj nekateri potem kupujejo 55" velikost za tako ceno,ko lahko dobijo že OLED TV pa nimajo potem nobenega problema z blommingom,prikazom črne barve........ Večji problem je za 65" ali še večjo velikost kjer ni mogoče kupiti OLED po taki ceni kateri se prodajajo.

kuglvinkl ::

Za taščo TV, 65 in, imate kakšen predlog? 4k že, gotovo pa ne oled, hdmi 2.1...

Tnx!
Your focus determines your reallity

urkrajnc ::

darck je izjavil:

Magic1 je izjavil:

darck je izjavil:

TCL C835 to je za moj okus boljše kakor PML9507 pa tudi Vincent ga je pohvalil in nekaj nagrad je tudi že pokasiral.

Realnost je takšna, da imaš PML9507 v Harviju za dobro ceno s brezplačno dostavo. TCL C835 pa še ni videt v Sloveniji.

To je že res ampak imaš ga pa v Avstriji za 850 EUR in pa tisti kateri ima že sedaj 55" velikost televizorja malo verjetno,da bo spet kupil tako velikost ampak večjo tako,da tudi to kar se prodaja v HarveyNormanu ne pride v poštev. V Avstriji pa lahko že sedaj dobiš 65" TCL C835 za 1.140 EUR pa če je treba se lahko tud gor zapelje in vzame vsaj jaz bi.

Link?

Evo tukaj imaš LINK za televizor v Avstriji TCL 55C835 zraven imaš pa tudi izbiro za velikost 65" https://www.alza.at/55-tcl-55c835-d7093...

Škorc ::

mat xxl je izjavil:

Pa še zanimivost, ker Divx, sam TV ne predvaja več, rabimo pač program za to v Androidu, recimo MX Player, no iz USB ključka, ki je v TV ju jasno ni problema iz mrežnega diska, ki ga TV vidi, kot TV, ne kod android app, pa nastane problem, celo posebne aplikacije, ga ne znajo narediti vidnega android aplikacijam.

Obstaja enostaven trik, predvajate ga z TV jem, kjer vam napiše slikovni format ni podprt, zvok se pa sliši. Ko ste to tesno predvajali par sekund v TV ju, ga bo naenkrat celo MX Player videl med nazadnje ogledanimi in ga brez problema predvajal. Sicer sem prepričan, da je še kaka rešitev, samo ta je ena enostavnejših za ta problem.

A to pomeni, da TV-ji z androidom ne predvajajo DLNA vsebin (avi, mkv, slike, mp3...) preko mreže iz NAS-a out of the box? Sedaj na starem Samsungu odprem source, izberem NAS server in gledam. Je treba posebej naložiti nek player (VLC, MX...), po možnosti še kak plug-in za dostop do mreže, da lahko gledaš?

Še to me zanima, kako na Android TV upravljaš z aplikacijami. Lahko z daljincem ali je bolje s tipkovnico in miško? So kakšne razlike v primerjavi s telefonom ali tablico (razen tega, da ni touch seveda)?

Ne, podobno kot na Samsungu lahko tudi na Androidu izbereš network source in zaženeš. Razlika je le ta, da ima Android boljšo podporo kodekov v osnovi in še opcijo imaš, da posnameš raznovrstne playerje. Samsung nima nič, kodeki so pa samo najosnovnejši!

Drugače pa izgleda TLC C835 dobra opcija, problem je le Avstrija...
Magic

Zgodovina sprememb…

temp1337 ::

Se splača vzet Hisense 55A9G za 699€ ali je bolj pametno počakat na Black Friday?

A si nor? Večji OLED vzami!
Magic

Zgodovina sprememb…

Mogoče nima toliko denarja za večji OLED saj sem že nekaj omenil,da so 65" malenkost predragi za vsakega uporabnika sploh, če se ne gleda tiste vstopne modele. Da bi bili 65" OLED modeli srednji razred za ceno okrog 1.200-1.400 EUR bi se ga še kupilo in verjamem,da bi se jih veliko več prodalo kakor do sedaj saj cene od 1.600 EUR in več za tako velikost je pa preveč in je potem bolje kako drugo zadevo vzeti.

fpbs ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fpbs ()

darck je izjavil:

Mogoče nima toliko denarja za večji OLED saj sem že nekaj omenil,da so 65" malenkost predragi za vsakega uporabnika sploh, če se ne gleda tiste vstopne modele. Da bi bili 65" OLED modeli srednji razred za ceno okrog 1.200-1.400 EUR bi se ga še kupilo in verjamem,da bi se jih veliko več prodalo kakor do sedaj saj cene od 1.600 EUR in več za tako velikost je pa preveč in je potem bolje kako drugo zadevo vzeti.

Trollam 1337, itak je 700€ super cena za tist TV. Mal ga dražim, ker on ponavadi čist mim strela.
Magic

temp1337 je izjavil:

Se splača vzet Hisense 55A9G za 699€ ali je bolj pametno počakat na Black Friday?

Kje je za tako ceno?

1337 je troll in išče pozornost. Ima neke sponzorje, ki mu verjetno dajo robo zastonj, ali po zelo lepih cenah. Od njega ne boš dobil nekega koristnega feedbacka.
Magic

mat xxl ::

Škorc je izjavil:

mat xxl je izjavil:

Pa še zanimivost, ker Divx, sam TV ne predvaja več, rabimo pač program za to v Androidu, recimo MX Player, no iz USB ključka, ki je v TV ju jasno ni problema iz mrežnega diska, ki ga TV vidi, kot TV, ne kod android app, pa nastane problem, celo posebne aplikacije, ga ne znajo narediti vidnega android aplikacijam.

Obstaja enostaven trik, predvajate ga z TV jem, kjer vam napiše slikovni format ni podprt, zvok se pa sliši. Ko ste to tesno predvajali par sekund v TV ju, ga bo naenkrat celo MX Player videl med nazadnje ogledanimi in ga brez problema predvajal. Sicer sem prepričan, da je še kaka rešitev, samo ta je ena enostavnejših za ta problem.

A to pomeni, da TV-ji z androidom ne predvajajo DLNA vsebin (avi, mkv, slike, mp3...) preko mreže iz NAS-a out of the box? Sedaj na starem Samsungu odprem source, izberem NAS server in gledam. Je treba posebej naložiti nek player (VLC, MX...), po možnosti še kak plug-in za dostop do mreže, da lahko gledaš?

Še to me zanima, kako na Android TV upravljaš z aplikacijami. Lahko z daljincem ali je bolje s tipkovnico in miško? So kakšne razlike v primerjavi s telefonom ali tablico (razen tega, da ni touch seveda)?

Vse z daljincem, štos je v tem, da TOP Philipsi po 2021 ne podpirajo več švoh formatov, nevrednih gledanja na 4K tv, ju, saj preko plexa ali kako bi šlo, samo ja gre, tudi, kod sem napisal pač ena od opcij....

bbobst ::

Zdravo.
Sem le priklopil 65x90K.
Prvi vtis je super, vsaj kar se HDR-ja tiče.Čaka pa še veliko nastavljanja, da bom dobil tako sliko,kot sem jo imel prej na 55XE9005 ,kar se tiče non-HDR signala (T2).
Sem nastavil,kot je na RTINGS, ampak mi ni OK (kot tudi prej na XE9005 ne), preveč rdeče, vse preveč na rumeno, pretemno. No to bom sčasoma že, se ne mudi.
Zanima me nekaj drugega.
Predvajal sem nek 4K Dolby Vision, Dolby Atmos demo iz Youtube alikacije na TV-ju. Preko eARC imam TV povezan na Denon receiver (podpira Atmos)
Ali so ti demoti res v teh formatih?
Če se na TV-ju res predvaja Dolby Vision, ali se takrat v nastavitvah slike zgoraj desni izpiše DV (ali karkoli že) kot se HDR pri HDR formatu?
Kako je z zvokom iz Youtube? Ali lahko dobim Atmos preko eARC na receiver ali ne?

Ganon ::

Poišči "Classy Tech Calibrations" YT kanal, če je nastavljal 90K, on ima po navadi zelo dobre nastavitve.

Sem preveril nekaj YT demov, ampak jih ne prikaže v DV, tako da je larifari. Če je vsebina predvajana v HDR, se v samih nastavitvah slike zgoraj desno prikaže znak "HDR". Če je v igri DV, ugotoviš tako, da se ti je vklopil DV slikovni način (Dolby Vision Dark/Bright).

Horas ::

haha da moraš pri tako ultrasuperduper tvju toliko nastavljat pa še kar nisi zadovoljen
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Si predstavljaš da prideš v trgovino in so ,500+EUR TVji priklopljeni na iptv? Kdo bi to kupil?
Sedaj imajo očitno vsi netflix 4k, amazone prime itd

Zgodovina sprememb…

To je kar moto trgovin. Televizorji pod jurja so na nekem slabem signalu, dražji so pa kake hude demo scene. S tem da so je veliko TVjov nastevljenih zelo slabo. Itak ti v BB takoj dalinc v roke stisnejo in potem nastavš kar ti paše:)). verjetno se pa konc meseca čudijo, zakaj nihče ne kupi dotičnega modela.
Magic

Ganon ::

Gledam FOMOv video, v katerem razlaga o 98" TV-ju in med drugim omeni po njegovem idealno razdaljo, iz katere gledaš 98" oz. 100" TV-je. Preračunano znese od ~270-300cm. Nekateri, pravi, radi sedijo še bližje. Prav ima, to že ves čas govorim.

Tukaj pa nekateri pri enaki razdalji priporočajo skoraj pol manjše TV-je. :))

V večina primerov je največji problem pri nabavi večje velikosti televizorja CENA=DENAR. Zame in za mnoge je že 65" velikost OLED TV predraga kaj šele,da bi hotel 77" kateri stane par tisočakov a tisti 98" pa misija nemogoče. Nekateri se glede teh velikosti TV že malo preseravajo in ne vem ali imajo ti Američani vse TV programe tako dobre,da ni opaziti v sliki nobenih nepravilnosti kot pri nas na Planet TV,Pop TV,A kanal.......

Ma kaki. Taki TVji se prodajajo samo za man cave sobe, kjer se vsebine gledajo preko dedicated aplikacij, mbl, nba, nfl, nhl, nascar... to imajo vsi svoje streaming aplikacije z res dobro kvaliteto.

Vse ostalo (90%) je taki šrot kot pri nam 10-15 let nazaj.

Točno tako. Sej tudi v Ameriki ni standard, da ima vsak mancave, v katero zmeče par 10k€, da se ne boste preveč slabo počutili. Za normalno uporabo pa je tak TV popolnoma neuporaben. Sej ne bi šel v kino novic, ali vsake malenkosti gledat.
Magic

Filip8 ::

Filip8 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Filip8 je izjavil:

Filip8 je izjavil:

Filip8 je izjavil:

Živjo, najemniško stanovanje (garsonjera) malo prostora, najraje bi dal na zid, dvomim da bo lastnik dovolil. tako da verjetno več kot 55 velikost ne bo šlo, premerim še danes za 100%. Imamo kakšnega zmagovalca z budgetom do 500 EUR? ajde tudi 600 pogojno, če je res tolikoo boljši. Ali je vseeno toliko prednosti in slabosti pri določenih modelih, da ni overall zmagovalca? TV bo proklopljen na računalnik z i7 6700k in rtx 2070 in bo predvajal ali netflix ali pa kaj iz travnika.

Verjetno v kakšnih black friday akcijah ne bom nič pametnega našel a? Kakšen predlog katere modele spremljat?

večinoma so neki predlogi z 800-900 eur in pol konkretno 1k+. Je kaj za 500-600?

Problem teh TVjev za 500-600€ je, da ne bo nihče kupil tak tv in se potem pretirano ukvarjal s njim. Torej boš težko dobil kakšen pameten praktični nasvet. Nasveti bodo bolj kot, kaj se po specifikacijah dobi ok za to ceno.

Tudi to lahko, kaj bi se točno preferiralo, kateri kompromis sprejet. Zdaj če bo en tv pa za 700 eur nudil določene stvari toliko boljše, se da razmislit tudi to naprej, ampak načeloma bolj iščem bang for buck.

Zanimiva sta mi ta 2, ampak recimo največja razlika qled in navaden led. Ampak ima ta navaden led toliko boljše ostale stvari ane?
https://acssony.si/kd-55x81jaep-139cm-4...
https://www.enaa.com/televizorji/tesla-...

Pa ta drugi je Tesla, kar bi znali eni popljuvat ane?

Kaj sedaj že vsak misli,da če ima TV QLED panel,da je to tisto kar ga naredi super,ma to ni še nič je potrebno še veliko druge opreme,da TV prikazuje dobro sliko.

Problem teh TVjev za 600€ je, da so še vedno kar dragi glede na ponujeno. Dva meseca nazaj se je KD-55X90J dobil za 750€(letošnji se trenutno dobi za 900€). KD-55X81J je dva razreda nižje in je bistveno slabši za 120€ manj. Samo verjetno bo ok za nezahtevnega uporabnika. Težko pa rečeš best for the buck.
Magic

razumem ja, ampak nekje je potrebno črto potegnt :D raje pol vzamem nek LED za cca 400-450 eur? Če niso te za 600-650 toliko boljši?

andrej69 ::

Best TVs of 2022 - Editor's Choice Awards.

https://www.avforums.com/news/best-tvs-...

Filip8 je izjavil:

razumem ja, ampak nekje je potrebno črto potegnt :D raje pol vzamem nek LED za cca 400-450 eur? Če niso te za 600-650 toliko boljši?

Seveda se tudi že pozna razlika med tistimi za 400-450 EUR ali 600-650 EUR. Spet je pa to odvisno katere se modele gleda zdaj če si zainteresiran,da ima TV QLED panel potem imaš tudi take in ne vem kje si našel tistega Tesla ko imaš boljše Hisense,TCL,Samsung

andrej69 je izjavil:

Best TVs of 2022 - Editor's Choice Awards.

https://www.avforums.com/news/best-tvs-...

Z izjemo TCL (ki je za gamere), vsi konkretno preko 1000EUR. Niti en ni bil nagrajen za SDR ali kaj takega... tak da ponovno so se profesionalni testi izkazali. Če imaš profesionalni izvor videa bo slika super duper. Če pa imaš, tako kot v večina ljudi v sloveniji, kabelsko ali iptv, pa ti TVji ne bodo kaj dosti pomagali.

Te nagrade so čisto ista zadeva, kot če bi ljudi ocenjevali (izgled) glede na naslovnice revij, ne pa v realnosti.

Zgodovina sprememb…

Kar se tiče SDR je Philips nekako najboljši..

The resurgence in the Philips TV brand has been a real pleasure to witness over the last few years. TP Vision really has listened to what consumers want from their TV sets and then added the technology to the base panels to produce its own interpretation of what a TV should be. This has seen Danny Tack and his team produce the P5 processor, now in its 6th Generation, to create images that can be completely accurate to how content was mastered and intended to be seen, but also take that a step further for those who want more from their image. With SDR and HDR images, the Philips sits at the top table producing some of the best image quality available in 2022.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: fikus_ ()

darck je izjavil:

Filip8 je izjavil:

Seveda se tudi že pozna razlika med tistimi za 400-450 EUR ali 600-650 EUR. Spet je pa to odvisno katere se modele gleda zdaj če si zainteresiran,da ima TV QLED panel potem imaš tudi take in ne vem kje si našel tistega Tesla ko imaš boljše Hisense,TCL,Samsung

Boljše že, in tudi dražje ane, ta Tesla je bil med cenejšimi Q ledi. Meni ni toliko do Qleda (samo pisalo je pogosto da je superioren LEDu) kolikor mi je da kupim nekaj bang for buck do 600 eur.

andrej69 je izjavil:

The resurgence in the Philips TV brand has been a real pleasure to witness over the last few years. TP Vision really has listened to what consumers want from their TV sets and then added the technology to the base panels to produce its own interpretation of what a TV should be. This has seen Danny Tack and his team produce the P5 processor, now in its 6th Generation, to create images that can be completely accurate to how content was mastered and intended to be seen, but also take that a step further for those who want more from their image. With SDR and HDR images, the Philips sits at the top table producing some of the best image quality available in 2022.

In kateri modeli imajo procesorje šeste generacije?

MisterR je izjavil:

andrej69 je izjavil:

In kateri modeli imajo procesorje šeste generacije?

Saj podobna zgodba je tudi pri P5 pete generacije, vendar je šesta generacija P5 še nekaj kvalitetnejši.. Šesto generacijo imajo vsi OLED modeli in MINI LED 2022.
««
446 / 556
»»