Forum » Mobilne tehnologije » Servis kitajskih telefonov
Servis kitajskih telefonov
miso65 ::
Glede na to, da je že možno dobiti zelo veliko znamk kitajskih telefonov pri nas oz. jih naročiti iz tujine po zelo dobrih cenah glede na specifikacije
in so resna konkurenca "brand" znamkam, me zanima če obstaja kakšen servis v Sloveniji , ki servisira oz. bi se lotil servisiranja teh telefonov.
Naprimer znamke kot so UMI, Ulefone, Cubot,Elephone, Vernee, Doogee, Homtom, Meizu, Xiaomi ...
Če kdo pozna koga ali ve za kakšen servis, ki servisira katere od teh znamk, bi prosil za informacije, verjetno jih bo vesel še kdo drug.
lp
in so resna konkurenca "brand" znamkam, me zanima če obstaja kakšen servis v Sloveniji , ki servisira oz. bi se lotil servisiranja teh telefonov.
Naprimer znamke kot so UMI, Ulefone, Cubot,Elephone, Vernee, Doogee, Homtom, Meizu, Xiaomi ...
Če kdo pozna koga ali ve za kakšen servis, ki servisira katere od teh znamk, bi prosil za informacije, verjetno jih bo vesel še kdo drug.
lp
FireSnake ::
Xiaomi servis je (baje) v Italiji.
V Sloveniji ga ne boš našel.
Tudi, kar se tiče garancije (je bilo že veliko povedanega).
Tu greš v riziko. Ne kupuj, če nisi pripravljena tvegati, da garancije nimaš.
Ti dam primer: trgovina Top One je prodajala telefone (na Kitajskem). Eni so veselo računali na garancijo (jaz sem skozi govoril, da je ni).
Nakar je trgovina, čez noč, zaprla vrata. Kako je zdaj z garancijo je, upam, zdaj vsem jasno.
Dobro se informiraj, preden kupiš. Ves info lahko dobiš kar tu, na forumu.
V Sloveniji ga ne boš našel.
Tudi, kar se tiče garancije (je bilo že veliko povedanega).
Tu greš v riziko. Ne kupuj, če nisi pripravljena tvegati, da garancije nimaš.
Ti dam primer: trgovina Top One je prodajala telefone (na Kitajskem). Eni so veselo računali na garancijo (jaz sem skozi govoril, da je ni).
Nakar je trgovina, čez noč, zaprla vrata. Kako je zdaj z garancijo je, upam, zdaj vsem jasno.
Dobro se informiraj, preden kupiš. Ves info lahko dobiš kar tu, na forumu.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
next3steps ::
Lahko povprašaš kar naše prodajalce, kdo je uradni serviser za te naprave. V kolikor uradnega serviserja ni, poiščeš najbližjega privatnika, ki se s tem ukvarja. Prineseš mu okvarjen telefon in nov nadomestni del pa bo vsak, ki ima voljo to tudi uredil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: next3steps ()
TOP ::
Seveda bo uredu,če bo šlo za menjavo LCD.če bo pa kaj drugega pa je že uprašanje,dobiti rezervni del.
next3steps ::
Če ga ti ne dobiš, ga serviser tudi ne bo. Sicer s tem z v Sloveniji kupljenimi kitajci ne bi smel biti problem.
Tinaamalaa ::
Narocis del iz aliexpressa in menjas, ali das nekomu, ki zna...sej dandanes se ne popravljajo, samo deli se menjajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kia Ceed - redni pooblaščeni servis (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 30746 (7002) | LeQuack |
» | Večina proizvajalcev garancijo nepošteno omejuje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 25078 (19769) | St235 |
» | Toptime servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4850 (2810) | papa962 |
» | Bosch najslabši gospodinjski aparati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24628 (21724) | Nummy |
» | Asbis d.o.o. smrdi!Oddelek: Kaj kupiti | 10548 (5109) | Sssaga |