Forum » Pomoč in nasveti » Problem z USB hubi
Problem z USB hubi
T-h-o-r ::
Zadnje čase se je računalniku zmešalo. Kadarkoli vklopim noter USB disk ali ključek, mi ga zazna, ampak ga ne zažene. Napiše mi error 19, zaradi tega ni bilo mogoče zagnati naprave.
Pomaga zgolj to, da računalnik, z vklopljeno usb napravo, ki jo pač želim uporabljati, ponovno zaženem, nato pa normalno zalaufa. Probal sem že unninstal v device managerju pa potem scan. Za usb napravo napiše loading drivers, a nato napiše, da jih ni mogel inštalirati ...
naj mi nekdo razloži to sranje :D ; uporabljam windows 7
Pomaga zgolj to, da računalnik, z vklopljeno usb napravo, ki jo pač želim uporabljati, ponovno zaženem, nato pa normalno zalaufa. Probal sem že unninstal v device managerju pa potem scan. Za usb napravo napiše loading drivers, a nato napiše, da jih ni mogel inštalirati ...
naj mi nekdo razloži to sranje :D ; uporabljam windows 7
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izklop naprav in procesov pri bootuOddelek: Pomoč in nasveti | 1086 (1000) | Spajky |
» | Kaj je smiselna nadgradnja za Q9300/oc3015MHz/4GBOddelek: Kaj kupiti | 1548 (1243) | umetnic |
» | USB kluček dela,miška in tipkovnica neOddelek: Pomoč in nasveti | 2103 (1834) | miraldinjos |
» | zunanji disk se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 2263 (1977) | Pyr0Beast |
» | Usb problem, VELIKOddelek: Pomoč in nasveti | 1156 (997) | Klopzhizh |