» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
118 / 139
»»

Tidule ::

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti.

Znebi se ga.

Glede na to da je to ze tvoj vsaj 10 racun z istim nakladanjem okrog jailbreakov, je njegova ocena kar na mestu.

Pac za drobis kolikor predstavljajo igre ns ps5 na letni ravni je jailbreak izguba casa. Sploh da bi se se s tem obremenjeval, da ne smem updgradat konzole (in se posledicno recimo odpovedal ff16). Dodatno odpade tudi MP. Pac ni racunice.

Pri ps3 z Linux je bila zadeva vsaj pogojno zanimiva, zgolj za piratiziranje pa je bolj kot ne brezveze.

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti.

Znebi se ga.

Mislim, da ga bom zadržal.

Seveda ga boš, tako kot se na take novice nikoli ne odzivajo tisti, ki jih zanimajo ampak vedno tisti, ki jih ne. ;) In se radi imenujejo "mi".

Rofl, to pa je svojevrstna zabloda. To da te velika vecina ignorira, lahko samo v najbolj mokrih sanjah interpretiras kot strinjanje. Vecina je tiho, ker jim za jailbrrake dol visi. Ampak kot smo spoznali ze po 10 drugimi nicki, je vzorec vedno isti. Nabijanje o jailbreakok, uzaljenost ko te nobeden ne podpre, kup bedastoc in potem par mesecev mir in ponovi vajo z novim nickom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

zuki ::

Reaper je izjavil:

400 TLR leto, na mesec je 60 TLR. Če želiš cene primerjati jih je potrebno najprej znati poiskati.

Delim pa še z vami navodila, da si lahko sami preverite in izkoristite ugodne cene: https://www.mydealz.de/share-deal-from-...

Čakaj, se šališ, po dolgi litaniji, kako vas piratstvo ne zanima, kako nimate časa, kako... iščeš najcenejši deal za 30 eurov razlike po netu? :)) :)) :)) V Turčiji??! In potem nam daš affiliate link, ki ga ad filter blokira? :)) :)) :))

Za ostale, potem, ko redirekcijo unescapas, dobis ven tole: https://www.mydealz.de/diskussion/plays...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zuki ()

Slopek ::

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

400 TLR leto, na mesec je 60 TLR. Če želiš cene primerjati jih je potrebno najprej znati poiskati.

Delim pa še z vami navodila, da si lahko sami preverite in izkoristite ugodne cene: https://www.mydealz.de/share-deal-from-...

Čakaj, se šališ, po dolgi litaniji, kako vas piratstvo ne zanima, kako nimate časa, kako... iščeš najcenejši deal za 30 eurov razlike po netu? :)) :)) :)) V Turčiji??! In potem nam daš affiliate link, ki ga ad filter blokira? :)) :)) :))

Za ostale, potem, ko redirekcijo unescapas, dobis ven tole: https://www.mydealz.de/diskussion/plays...

Glede na to, da lažeš, me ne preseneča, da rad tudi kradeš. Zdaj mi je jasno od kod to tvoje projeciranje.
Lopov povsod vidi same lopove.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Reaper je izjavil:

PS5 igre igrate na turškem accountu, zato da prišparate par eurov? In potem meni pametujete o tem, kako vas jailbreak ne zanima, izguba časa, da to je za študente,... hvala ti za tole, tako narežal se pa že dolgo nisem. Pristal v temi hobotov, ki se grejo velepomembne. :)) :)) Priceless... :))

Zgodovina sprememb…

Torej zdaj smo ze v 3. fazi - nakladanje v tri dni. Se malo pa bo mir in potem ponovimo blodnje pod novim nickom.

Eni pac par eur prihranjo z uporabo turskega racuna (ce bi kaj vedel o ps5 potem bi tudi vedel, da lahko igre kupljene na drugem racunu, brez tezav igras na svojem primarnem).

Drugi pa par eur prihranite s tem da imate novo konzolo najprej 5 let v omari, da se slucajno ne namesti napacen FW.

Pac vsakemu svoje. Info o jailbreaku vsake toliko je vedno zanimiv, sam kaj ko te se pod vsakim nickom potem odnese v brezvezno posiljevanje s tem kot edino resnico.

Zgodovina sprememb…

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

PS5 igre igrate na turškem accountu, zato da prišparate par eurov? In potem meni pametujete o tem, kako vas jailbreak ne zanima, izguba časa, da to je za študente,... hvala ti za tole, tako narežal se pa že dolgo nisem. Pristal v temi hobotov, ki se grejo velepomembne. :)) :)) Priceless... :))

Slopek: stalker.

Sem samo nekdo, ki ima ps5 in ps+extra, za razliko od tebe, ki promoviraš krajo.
Pa tudi sicer obstaja tema o ps4, kjer lahko pišeš kaj tvoja konzola zmore.

Jerry000 ::

Reaper je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Reaper je izjavil:

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti. Večina ljudi ima za dnevna opravila PC, ne vem zakaj bi za to uporabljal PS5. PS je za igre, BluRay vsebine, to je to. Vem da se da z malo "hekanja" dobiti več ampak je za ostale zadeve toliko več boljših alternativ, da se s tem ne ukvarjamo. Piratizirali smo kot mulci, ko ni bilo € in si vsak drugi dan želel igrati drugo igro. Zdaj ko so igre dostopne ugodno, na druge načine, se s tem ne ukvarjam. Primer, turški PSN račun, AAA naslovi na dan izzida okoli 50 € namesto 80 € pri nas. Diablo 2 in 3 kolekcijo sem 1 teden nazaj kupil za dobre 4 € itd. PS+ Premium 14 € na leto itd. Podobno je za Nintendo Switch, Xbox, PC igre. Ko za ceno piva dobiš odlične igre. Zadnje igranje z Media Serverji itd. je bilo pri meni na PS3. Zdaj imaš za take zadev Plex, Jellyfin itd. Zdaj vsakemu svoje, ti igraj tako, mi bomo drugače, seveda pa naprej obveščaj o exploitih, ker so zanimivi s tehničnega vidika. Kandidatov za hodl posodobitev in resell bo pa tu najbrž bolj malo.

PS+ Premium 14 € na leto? Verjetno je tukaj typo?

Ni, bo kar držalo kar sem napisal. Extra je bil za eno leto okoli 14 €, Premium pa kakšen € več. Ne morem zdaj na telefonu preveriti, moram na konzoli, ko bom doma. Extra stane 400 TLR.

Ampak čakaj...potem nekaj mešam jaz tukaj. Kaj je tisto ko plačuješ 60€ letno, da igraš lahko preko interneta in dobiš ene 5 iger vsak mesec free? To je PS+ ne? In kaj je tisto, kjer lahko enako igraš preko interneta vendar imaš ogromen library igre na voljo, bovorimo 100+? A ni to Premium? Bi pa prosil za kak link.

Res težko odtipkati v Google PS+
https://www.playstation.com/sl-si/ps-pl...

Slopek je izjavil:

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

Sem samo nekdo, ki ima ps5 in ps+extra, za razliko od tebe, ki promoviraš krajo.

Ja, ja, kar bodi butthurt, če bi bil malo bolj načitan, bi vedel, da piratstvo nima nobenega učina na prodajo, in da nihče s kopiranjem ne izgubi ničesar kar bi imel. Tako, da... jeba. :)) Izgleda, da te ne nategujejo samo Nova24 ampak tudi založniki. In saj veš, sharing is caring.

(če koga zanima EU študija: https://cdn.netzpolitik.org/wp-upload/2... )

Bom tule pisal kaj moja jailbreakana ps5 konzola zmore, ko se vam bom hahljal na plačanih turških accountih. Zaenkrat pa počiva v omari in, če se mi jo bo zahotelo prodati, bom še zaslužil glede na njeno prvotno ceno, saj veš, nikoli uporabljena, pravi firmware, mogoče kupim še eno.

Zgodovina sprememb…

Torej se beremo cez par let, pod novim nickom?

Za preprodajo ps5 si pa ze davno zamudil vlak, ne glede na Fw.

In kaj tocno naj bi tvoja konzola zmogla? Pac poganjala bo piratske igre in to je to.

Ja, ja, kar bodi butthurt, če bi bil malo bolj načitan, bi vedel, da piratstvo nima nobenega učina na prodajo, in da nihče s kopiranjem ne izgubi ničesar kar bi imel.

To predvsem pove kako marginalna je zadeva postala. In je pac v domeni revezev, ki rabijo svoj ego pumpat po forumih, za sirso javnost pa je povsem nezanimiva.

Reaper ::

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

Ne vem o kakšnem affiliatu bluziš, lepo sem prilepil link iz drugega foruma. Sam seveda od tega nimam nič.

To, da sm te nasmejal je pa super, me veseli. Želiš nam uturiti svojo lopovsko mentaliteto, zakaj bi kupovali igre, če jih lahko igrate zastonj. Ko pokažem način, kako pošteno prihraniš pri nakupu iger ti je pa smešno. Ker šparamo drobiž ti pa kradeš. Ne bi me čudilo če nakupuješ v najdražjih trgovinah, ješ v najboljših restavracijah, za PS5 igro pa nimaš in jo raje ukradeš. 8-O

Jerry000 je izjavil:

Reaper je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Reaper je izjavil:

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti. Večina ljudi ima za dnevna opravila PC, ne vem zakaj bi za to uporabljal PS5. PS je za igre, BluRay vsebine, to je to. Vem da se da z malo "hekanja" dobiti več ampak je za ostale zadeve toliko več boljših alternativ, da se s tem ne ukvarjamo. Piratizirali smo kot mulci, ko ni bilo € in si vsak drugi dan želel igrati drugo igro. Zdaj ko so igre dostopne ugodno, na druge načine, se s tem ne ukvarjam. Primer, turški PSN račun, AAA naslovi na dan izzida okoli 50 € namesto 80 € pri nas. Diablo 2 in 3 kolekcijo sem 1 teden nazaj kupil za dobre 4 € itd. PS+ Premium 14 € na leto itd. Podobno je za Nintendo Switch, Xbox, PC igre. Ko za ceno piva dobiš odlične igre. Zadnje igranje z Media Serverji itd. je bilo pri meni na PS3. Zdaj imaš za take zadev Plex, Jellyfin itd. Zdaj vsakemu svoje, ti igraj tako, mi bomo drugače, seveda pa naprej obveščaj o exploitih, ker so zanimivi s tehničnega vidika. Kandidatov za hodl posodobitev in resell bo pa tu najbrž bolj malo.

PS+ Premium 14 € na leto? Verjetno je tukaj typo?

Ni, bo kar držalo kar sem napisal. Extra je bil za eno leto okoli 14 €, Premium pa kakšen € več. Ne morem zdaj na telefonu preveriti, moram na konzoli, ko bom doma. Extra stane 400 TLR.

Ampak čakaj...potem nekaj mešam jaz tukaj. Kaj je tisto ko plačuješ 60€ letno, da igraš lahko preko interneta in dobiš ene 5 iger vsak mesec free? To je PS+ ne? In kaj je tisto, kjer lahko enako igraš preko interneta vendar imaš ogromen library igre na voljo, bovorimo 100+? A ni to Premium? Bi pa prosil za kak link.

PS+ plačuješ v Slo Essential (vstopni Tier) 60 € na leto, vsak mesec dobiš 3 igre free. Potem imaš še Extra in Premium. Točne razlike poglej na netu. Če na pamet rečem da je PS+ Extra pri nas 80 € na leto je v Turčiji drobiž manj in sicer 14 € na leto. Če dodam še malo sarkazma, vseh teh 80 € lahko prihraniš s tem da v nedogled čakaš na PS5 Jailbreak, ne posodobiš konzole, se odpoveš Multiplayer igranju igre in vlačiš "varnostne kopije iger" na konzolo. S tem prihraniš na času, živcih in denarju. Sarkazm off. :))

Drugače pa je pristop zelo preprost, na PS3 je bilo potrebno že ustvariti PSN račun, takrat SLO še ni bila podprta, zato smo račune ustvarjali v UK in podobno. Na PS4 je bil PS+ obvezen za online igranje, tega smo kupovali v US, ker jr bil dosti cenejši zaradi menjalnega tečaja USD:EUR. Še zdaj je tako, po navadi kupim PS+ Essential za 30 - 35 €, odvisno od sreče. Uporaba turškega računa pa je ista zadeva. Sam sem zaenkrat kupil dve igri, ki ju potem igraš na svojem primarnem računu, recimo SLO. PS+ imam aktiven na US računu zato tega še ni sem kupoval. Glede na moj "affiliate link" s katerim bogatim in si lahko privoščim nakup PS5 iger, lahko vidiš da uporabniki uspešno kupujejo tudi PS+ Extra za mali denar, tam dobiš poleg 3h mesečnih iger še celo knjižnico iger brezplačno, za čas trajanja naročnine seveda.

49106 ::

zuki je izjavil:

Mimogrede, veste, da se jailbreake uporablja, da se na PS4 poganja linux? Dobiš za sorazmerno malo denarja zelo vredu računalnik. Samo omenim.

Konkretno carino naj nabijejo na te zadeve, in jih bo kar proizvajalec odprl ter prodajal kot računalnike.

Toliko uporabnih stvari gre ali v smeti ali pa so izkoriščene bistveno manj, kot so lahko,
medtem ko nam grozijo z okoljskimi katastrofami, a rešitev je seveda v usbc polnilcih :))

zuki je izjavil:

Slopek je izjavil:

zuki je izjavil:

Reaper je izjavil:

Ja, ja, kar bodi butthurt, če bi bil malo bolj načitan, bi vedel, da piratstvo nima nobenega učina na prodajo, in da nihče s kopiranjem ne izgubi ničesar kar bi imel. Tako, da... jeba. :)) Izgleda, da te ne nategujejo samo Nova24 ampak tudi založniki. In saj veš, sharing is caring.

(če koga zanima EU študija: https://cdn.netzpolitik.org/wp-upload/2... )

Bom tule pisal kaj moja jailbreakana ps5 konzola zmore, ko se vam bom hahljal na plačanih turških accountih. Zaenkrat pa počiva v omari in, če se mi jo bo zahotelo prodati, bom še zaslužil glede na njeno prvotno ceno, saj veš, nikoli uporabljena, pravi firmware, mogoče kupim še eno.

Wow, tvoja konzola iz omare, med tem ko bodo naše ta neznani čas redno aktivne in v uporabi, bo na koncu vredna bogastvo. Ne vem zakaj ne vzameš še par komadov, jih daš v klet in počakaš na JB, med tem ko se ob pitju turške kave hihitaš nam, s turškimi računi. Vzemi to kot naložbo, podobno kot kripto. Lahko boš hitro prišel do diamanta ali pa bil butthurt, kot sam praviš. Uživaj čez 1 leto v zastonj igranju Ratchet&Clanka, ki ga že zdaj dobiš za drobiž.

scipascapa ::

PS+ JE JAJC.
Zdaj pa sploh, ko se bo občutno podražil.

Magic1 ::

Uff, to je pa res konkreten dvig. Jaz bom verjetno kupil spomladi PS+ essential, ko(če) bo kakšna akcija. Enkrat novembra pa nadgradiš na exstra za zimskih par mesecev. Četudi je Turška varjanta zdaj kar postala mikavna.
Magic

Gregor P ::

Ko bodo ugotovili, da se je turška populacija kar naenkrat drastično povišala, bodo najbrž tudi pri Sonyju potegnili kakšno zavoro.>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Bomo na turškem računu nafilali za par let pa bo.

A pa se to da nafilat za več kot eno leto? Ali se da na Slovenskem accountu?
Magic

jijetelu ::

očtno moramo na tak ali drugač način financirat te heavy story z 200+ milijonov vrednimi animacijskimi vložki igre, k niso niti ubistvu igre... očitno se bo moralo Sonyu zgoditi isto hot Hollywoodu, sam bo trajal par let. Pa odkrivat toplo vodo z "Live Service" igrami, k se jih bo očitno Sony šel, čeprav je vsem ostalim že jasno, da ni tle $$$.

Gregor P ::

Vsi si želijo, da bi bili popolnoma odvisni le od naročnin in da ne bi več mogli rabljenih iger preprodajat med seboj. Za vse to pa naj bi vedno plačevali polno ceno. Tako pač ne gre; le enosmerno namreč.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Magic1 je izjavil:

Mislim da se je včasih dalo. Bomo probali.

Jaz sem gledal mak ps+ extra 12 mesečne kode. Samo so zelo regijsko omejene, le na posamezno državo. Imaš avstrijske, nemške, belgijske. Če že moraš mutit s menjanjem države, greš pol raje na turško. Ne vem, ni kaj dosti napisano o tem. Sony seveda hoče tvojo bančno in da redno trga.
Magic

yayo ::

Reaper je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Mislim da se je včasih dalo. Bomo probali.

dve leti je bil maksimum, ko sem zadnjič gledal pravila.

Magic1 je izjavil:

Jaz sem gledal mak ps+ extra 12 mesečne kode. Samo so zelo regijsko omejene, le na posamezno državo. Imaš avstrijske, nemške, belgijske. Če že moraš mutit s menjanjem države, greš pol raje na turško. Ne vem, ni kaj dosti napisano o tem. Sony seveda hoče tvojo bančno in da redno trga.

:)) sem ravno dobil mail, ja. Opozarjamo, da nam niste še dali svoje kreditne. Drugače imam še USA račun. Zna bit štala, ko kasnje kupiš kak dlc, ker sejvi iz iger igranih na različnih regijskih accountih niso med seboj kompatibilni. Tako da moraš dlc kupit na istem accountu kot si kupil igro.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Badwolff ::

Drgac sploh lahko?

Reaper je izjavil:

Wow, tvoja konzola iz omare, med tem ko bodo naše ta neznani čas redno aktivne in v uporabi, bo na koncu vredna bogastvo. Ne vem zakaj ne vzameš še par komadov, jih daš v klet in počakaš na JB, med tem ko se ob pitju turške kave hihitaš nam, s turškimi računi. Vzemi to kot naložbo, podobno kot kripto. Lahko boš hitro prišel do diamanta ali pa bil butthurt, kot sam praviš. Uživaj čez 1 leto v zastonj igranju Ratchet&Clanka, ki ga že zdaj dobiš za drobiž.

Saj to sem povedal, da bom naredil, ko je jailbreak za 9.00fw prisel ven za PS4 bi ga lahko prodal za še enkrat več kot je bil vreden nov.

Mimogrede, kako gre kaj s tistimi odstranjenimi 50 igrami iz PS+? A ni fino, ko nekaj kar mislis, da imas, izgine?

Sicer, če bo jb čez eno leto mi bojo na voljo vse igre, ki so v tem letu izšle, tako, da hvala za lepe želje.

Zgodovina sprememb…

zuki je izjavil:

Pozabil pripeti link: https://mega.nz/file/hwIWRTRb#ihxiz6UUW...

Badwolff je izjavil:

Drgac sploh lahko?

Vedno je bilo tako, da mora biti DLC iz iste regije kot igra.

celje ::

narocnina ni omejena na dve leti. jaz sem jih kupil za tri leta, tekoca pa se ni bila potekla.

2dark ::

A killer igre ps5 že ima?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Odvisno kaj je zate killer igra. Simulatorja trolanja se ni.

Mimogrede, kako gre kaj s tistimi odstranjenimi 50 igrami iz PS+? A ni fino, ko nekaj kar mislis, da imas, izgine?
o cem sanjas?

Tidule je izjavil:

Odvisno kaj je zate killer igra. Simulatorja trolanja se ni.

Mislim, da ne trola, zanima ga, ali je vredno nakupa glede na nabor iger.

Ne ni.

Večina iger so stare prebarvanke iz PS4, če si imel tega, sploh jailbreakanega, si vse te igre že preigral in je dolgočasno.

Dejansko je edini dober razlog, za nakup, da dobiš dovolj nizko verzijo firmwara, da ga kasneje jailbreakaš in igraš igre zastonj. Vsi ostali načini uporabe so samo brezvezen marketing - preprosto ni iger zanj, ki bi jih bilo vredno kupit za 60+ eurov, če si jih preigral že na PS4.

Za vse ostale, jah, lahko igraš stare igre z novo preobleko, to je pa tudi vse.

Oz. bolj preprosto, kupiš zaradi nizke verzije firmwara in uporabiš, ko pride ven jailbreak ali pa preprosto ne kupiš in počakaš, da cena pade, potem pa kupuješ igre na "discount".

Dve leti stara konzola, brez iger, ki bi jo podpiralo, razen stare iz PS4 (ki so jim malo napimpali parametre v 3d enginu, ostale pa so enake), ni vredna nakupa za 500 eurov. Pa še, če nabaviš PS+, ti Sony čez noč umakne 50 iger.

Ergo, vredna denarja, če čakaš na jailbreak, za vse ostale namene nesmiselen nakup, razen, če bi bil rad moderen in se važil, da imaš PS5, poln starih iger.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Splača se, če nisi še imel PS+ extra. Nabaviš zdaj, dokler so še stare cene. Preigraš v letu, kar je pametnega, naslednje leto pa bo težko upravičit za novo ceno. Sploh ker ne dodajajo blazno veliko.
Magic

Magic1 je izjavil:

Splača se, če nisi še imel PS+ extra. Nabaviš zdaj, dokler so še stare cene. Preigraš v letu, kar je pametnega, naslednje leto pa bo težko upravičit za novo ceno. Sploh ker ne dodajajo blazno veliko.

Glede na ponudbo iger, se ne izplača. Je cela žalost, veliko večino teh lahko igraš zastonj na PS4 za katerega daš malo več (9.00fw, 320 eurov).

In razlika v grafiki absolutno ni vresna 200 eurov več + plačevanje za igre.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Ja, ja, 500x ista blodnja. Nekaterim pac dol visi za tisitih par eur, da pac igramo kar nam pase zdaj in ne cez x let. Je tudi kristalno jasno da se revcek s tem ne mores sprijaznit.

Kar se izbire tice, pa je vse odvisno od preferenc Ratchet & Clank: Rift Apart, ff 16, returnal in gt 7 zame vec kot odtehtajo investicijo. Ko pride ven se KOTOR in FF 7 pa sploh.

Se vedno pa ne vem kaj nakladas o tem, da so iz ps+ kakorkoli izginile igre. Mora zbirka se ni popolnoma nic spremenila, tako da ne prodajaj buc.

Tidule je izjavil:

Ja, ja, 500x ista blodnja. Nekaterim pac dol visi za tisitih par eur, da pac igramo kar nam pase zdaj in ne cez x let. Je tudi kristalno jasno da se revcek s tem ne mores sprijaznit.

Kar se izbire tice, pa je vse odvisno od preferenc Ratchet & Clank: Rift Apart, ff 16, returnal in gt 7 zame vec kot odtehtajo investicijo. Ko pride ven se KOTOR in FF 7 pa sploh.

Se vedno pa ne vem kaj nakladas o tem, da so iz ps+ kakorkoli izginile igre. Mora zbirka se ni popolnoma nic spremenila, tako da ne prodajaj buc.

Seveda, saj se ne gre za denar, gre se za Sonyev neteg, kjer plasirajo konzolo, ki v dveh letih ne prinese nič več kot je prinesla PS4. Ja, imaš malo boljšo grafiko, vse ostalo pa je žalost, da ne rečem nateg. Če si igral na PS4 God of War ni na PS5 nič bolj zanimiv. Enako za vse Horizone. Pač. PS5 ne ponuja nič novega.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Moram priznat da je tvoj nivo funkcionalne nepismenosti in selektivnega branja res pomilovanja vreden.

Tidule je izjavil:

Moram priznat da je tvoj nivo funkcionalne nepismenosti in selektivnega branja res pomilovanja vreden.

Ne razumeš, nabavil sem PS5, da ga bom lahko jailbreakal. Vsa drkanja na neke naslove ipd. me ne zanimajo, večino kar je do sedaj prišlo ven je PS4 z premalo šminke, da bi bilo vredno zahtevanega denarja. Ja, mogoče pridejo ven igre, ki se jih mogoče bo splačalo igrati v prihodnosti, ampak trenutno jih še ni, hardware je pa že star 2 leti. Pridejo pa tudi s premium ceno in 500 eurov takse, za nekaj kar bo itak izdano tudi na PS4. Skratka, samo stran metanje denarja.

Če tega ne razumeš, si primarno ti pomilovanja vreden. Visoka cena, za povprečno vsebino. Ne hvala. (razen, če lahko, zaradi jailbreaka, igram zastonj, potem se splača - za 500 eurov več iger, kot jih lahko preigraš do konca življenja, naj bo PS4 ali PS5, vredno denarja)
Antifa

Zgodovina sprememb…

Super, samo ne se usjat ce ostali nimamo fetisa x let cakat nekaj kar lahko igramo ze danes, samo zato da prihrnimo par eur.

Predvsem pa ni lepo lagat, da je Sony komurkoli kakj bridal, ker kot receno se moja zbirka ps+ ni popolnoma.nic zmanjsala. To pa da spreminjajo vsebine on demand narocnine pa nima veze s tem.

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

Super, samo ne se usjat ce ostali nimamo fetisa x let cakat nekaj kar lahko igramo ze danes, samo zato da prihrnimo par eur.

Odvisno kako globoko si sposoben spustiti hlače in se namazati z vazelinom, verjamem, da ti "dogaja" ampak vsi nimamo teh fetišev. In ne gre se za par evrov ampak za stotine evrov, s tem, da tudi, če plačaš za turški PS+. ti vseeno spodnesejo 50 iger čez noč. Ne hvala, kar maži se z vazelinom, jaz ga bom pa raje namazal Sonyu.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Tocno zato si revcek samo in le pomilovanja vrednlen. Uzivaj v na svojem pughlem piedestalu in cakaj JB. Ostali bomo pa z ali brez hlac pac igrali dalje kar nam pase.

Tidule je izjavil:

Tocno zato si revcek samo in le pomilovanja vrednlen. Uzivaj v na svojem pughlem piedestalu in cakaj JB. Ostali bomo pa z ali brez hlac pac igrali dalje kar nam pase.

Ja, seveda imate razni stockholm sindromi taksno mnenje ampak dejstva so dejstva - PS5 je nateg za naivce in je edino smiselen, če z jailbreakom nategneš Sony. Takrat se pa res izplača do zadnjega centa.
Antifa

ti vseeno spodnesejo 50 iger čez noč.

Zakaj se vednon lazes? Kot ze parkrat povedano, pa seveda slaboumno ignoriras: iz PS+ essential zbirke ni nic izginilo. To da se v ps extra spreminja vsebina pa ni nima veze s tem.

Zgodovina sprememb…

Tidule je izjavil:

Zakaj se vednon lazes? Kot ze parkrat povedano, pa seveda slaboumno ignoriras: iz PS+ essential zbirke ni nic izginilo. To da se v ps extra spreminja vsebina pa ni nima veze s tem.

Zakaj se vednon lazes? Kot ze parkrat povedano, pa seveda slaboumno ignoriras: iz PS+ essential zbirke ni nic izginilo. To da se v ps+ extra spreminja vsebina pa ni nima veze s tem.

Ker je dejstvo, čez noč ste izgubili iz plačanih turških PS+, 50 iger. Ne vem zakaj vam je tako težko preprosto priznati, da so vas nategnili.

Jaz sem se tega lotil veliko bolj korektno kot Sony. Počakal bom na jailbreak in igral vse igre do takrat zastonj, ko pa se bom naveličal, ga bom prodal za višjo ceno, kot sem za njega dal. Skratka, v mojem primeru win-win, v tvojem primeru suckers-lose.
Antifa

Zgodovina sprememb…

Ker je dejstvo, čez noč ste izgubili iz plačanih turških PS+, 50 iger. Ne vem zakaj vam je tako težko preprosto priznati, da so vas nategnili.
o cem sanjas? Kaj imas od tega da tako slaboumno lazes? Tablete popustile? Ce na enak nacin porocas o JB in tudi tam lazes kot pes tece, potem ga se pet let ne bomo videli.

Tidule je izjavil:

o cem sanjas? Kaj imas od tega da tako slaboumno lazes? Tablete popustile? Ce na enak nacin porocas o JB in tudi tam lazes kot pes tece, potem ga se pet let ne bomo videli.

Halo? Kaj blebetaš? Plačali ste naročnino, dostavili so vam igre, nato so vam jih vzeli. Ne vem kaj bluziš, pač nategnili so te. Če tega ne vidiš, tvoj problem.

Razen tega, slučajno spremljam JB sceno (glede na to, da ne nameravam kupovati nobenih iger, nimam kupljene niti ene same za PS4, preigral sem pa vse AAA igre, samo zate, sem šel gledat, imam skoraj 10TB PS4 iger (ja, ne na internem disku), ki jih lahko igram in za njih nisem dal niti centa) in vem kaj se na njej dogaja. In zdaj mi bo nek zakotni kekec razlagal, kakšna je situacija? Si na glavo padel?
Antifa

Zgodovina sprememb…

Halo? Kaj blebetaš? Plačali ste naročnino, dostavili so vam igre, nato so vam jih vzeli. Ne vem kaj bluziš, pač nategnili so te. Če tega ne vidiš, tvoj problem.

Se enkrat zakaj lazes? A si rrs tako zabit al samo neskoncno zagleda vase? Katere igre smo placali in so bile odvzete? Kokretne naslove na plano, da bo vsem jasno kako slaboumno lazes.

Tidule je izjavil:

Se enkrat zakaj lazes? A si rrs tako zabit al samo neskoncno zagleda vase? Katere igre smo placali in so bile odvzete? Kokretne naslove na plano, da bo vsem jasno kako slaboumno lazes.

Kako dolgo se boš še smešil? https://www.digitalspy.com/tech/a436072...

Svinjarija, ki jo je Sony izvedel je splošno znana, ampak samo ti nisi še nikoli slišal zanjo. Si morda avtist?
Antifa

Zgodovina sprememb…

Razen tega, slučajno spremljam JB sceno (glede na to, da ne nameravam kupovati nobenih iger, nimam kupljene niti ene same za PS4, preigral sem pa vse AAA igre, samo zate, sem šel gledat, imam skoraj 10TB PS4 iger (ja, ne na internem disku), ki jih lahko igram in za njih nisem dal niti centa) in vem kaj se na njej dogaja. In zdaj mi bo nek zakotni kekec razlagal, kakšna je situacija? Si na glavo padel?
dusevno motenim patoloskim laznjivcem se pac nic ne verjame. Ne lagat, pa te bo kogoce kdo lahko resno jemal.

Nekateri pac kupimo igre zato da jih igramo. Za 10 alinpa 1000 tb iger, ki lezijo na nekem disku mi preprostondol visi.

Tidule je izjavil:

dusevno motenim patoloskim laznjivcem se pac nic ne verjame. Ne lagat, pa te bo kogoce kdo lahko resno jemal.

Nekateri pac kupimo igre zato da jih igramo. Za 10 alinpa 1000 tb iger, ki lezijo na nekem disku mi preprostondol visi.

Ne rabiš nič verjeti, vsi s PS+ in dvema nevronoma to vedo. Ti si očitno eden "tistih", ta "posebnih":
https://www.digitalspy.com/tech/a436072...

Ja, nekateri pa igramo igre, pa jih ne kupimo.
Antifa

Zgodovina sprememb…

««
118 / 139
»»