» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
141 / 141
»
»»

oo7 ::

DOOM The Dark Ages - The entire game in the physical PS5 version must be downloaded from the internet

Grimnir3 ::

Bici je izjavil:

En problem oz. vprašanje.

Torej trenutno imam na ps5 en account vezan nase, ki ga uporabljam jaz in otroci.
Ali se da ta račun "sklonirati" v dodatne tri račune da bi imeli vsak od otrok svojega in da obdrži stanje v igrah?

Dodatno vprašanje, kako je v primeru večih računov na eni konzoli, če kupim igro jo bodo lahko vsi igrali ali je vezana samo na moj račun?

Če en kupi, lahko vsi na tisti konzoli igrajo. Recimo tvoj račun je primarni in ko namestiš igro se na konzolo shrani licenca in bo lahko tudi mularija igrala isto. Če seveda ne nastaviš kakih omejitev za otroke, da ti recimo ne špilajo doom-a ali pa česa podobnega.

Glede kloniraja računa pa ne bi vedel.

Legon ::

Ali se da ta račun "sklonirati" v dodatne tri račune da bi imeli vsak od otrok svojega in da obdrži stanje v igrah?

Klonirat ne, lahko pa teoretično save game preneseš na drug account, če igra to dovoli. Ampak praviloma to ni možno in so savi zaklenjeni na account.

Dodatno vprašanje, kako je v primeru večih računov na eni konzoli, če kupim igro jo bodo lahko vsi igrali ali je vezana samo na moj račun?

ja, kot je napisal Grimnir3. Pomembno je, da imaš lahko samo eno primarno konzolo. Tista konzola ki je primarna, potem lahko deli vsebine z vsemi računi na njej, pa tudi s tvojim računom, če se vpišeš na drugi konzoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Seljak ::

Account s katerim si kupil igro lahko igra igro. Drugi ne.

Seljak je izjavil:

Kaj bluziš? vsi accounti na primarni konzoli si delijo knijžnico iger.

Ja. Saj sem napisal tako.

Si slep al nepismen? Napisal si, da account, ki kupi igro lahko igra igro, drugi accounti pa ne. In to ni res. Če je igra kupljena na accountu na primarni konzli, lahko vsi accounti na tej konzoli igrajo igro.

Točno tako. Torej se le strinjava.

Seljak je izjavil:

There is dumb and there is you.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Pithlit ::

Legon je izjavil:

Seljak je izjavil:

There is dumb and there is you.

Nasvet: ne se kregat k je troll account.
Life is as complicated as we make it...

Gregor459 ::

Neil Druckmann confirms Naughty Dog working on another project and he's a producer on it

Stellar Blade 2 igra v izdelavi.

Gregor459 ::

Death Stranding 2 technical director says that the jump from PS4 to PS5 "isn't so great," it's just "more efficient" https://www.gamesradar.com/games/action...

Senua's Saga: Hellblade 2 - Official PS5 Announcement Trailer

««
141 / 141
»
»»