» »

PS5

PS5

Temo vidijo: vsi
««
142 / 142
»
»»

Seljak ::

Ja, nujno z hladilnimi rebri. Ta ima prav licenco za PS5, ti pa lahko daš not tudi s Temu-ja, če želiš. Ampak saj veš, že sama konzola se greje in jaz nebi rizkiral ;)

Grimnir3 ::

https://www.tomshardware.com/features/p...

Sodeč po testih je povsem zadosti že brez heatsinka in brez pokrova na nvme reži.

Seljak je izjavil:

Ja, nujno z hladilnimi rebri. Ta ima prav licenco za PS5, ti pa lahko daš not tudi s Temu-ja, če želiš. Ampak saj veš, že sama konzola se greje in jaz nebi rizkiral ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

bpr123 ::

Seljak je izjavil:

Imam Lexar NM790 4TB ampak brez hladilnih reber. Razmišljal sem da bi iz ali-ja kupil en generičen nve hladilnik, ki dimenzijsko ustreza. Sej blok alumija je pač blok aluminija pa termalni padi.

Če že imaš SSD potem pač samo dokupi hladilne rebre ;) Zagotovo je bolje, da so gor hladilne rebre.

Bici ::

A ni zahteva da ima nvme dram cache?

Ja. Ta ki sem jaz napisal ima nvme

oo7 ::

Report: Gears of War E-Day and State of Decay 3 Are Coming to PS5

https://mp1st.com/news/report-gears-of-...

WallSreet ::

Neumno vprašanje ampak ali obstajajo download torrenti za PS igre? Recimo za PC igre imamo polno PS ISO torrentov kjer lahko vse skupaj povlečeš in potem igraš. Ali je kaj podobnega za PS ali so pri PS-ju večje restrikcije in je igro mogoče zgolj kupiti bodisi v fizični oziroma digitalni obliki?

Razmišljam ali bi si raje kupil novi PC in imel igre "zastonj" ali pa da si kupim PS5 ki je bistveno cenejši od računalnika vendar bi potem moral kupovati precej drage igre. Ali obstajajo torrent strani s PS igrami?

Infire nima pod PS nobenih iger, prav tako sem preveril pri RARBG in prav tako ne najde ničesar, kar pomeni (predvidevam) da je igre za PS možno zgolj kupiti preko fizične oziroma digitalne oblike?

Legon ::

Torrent stvari seveda obstajajo, samo pogajanjal na ps5 boš bore malo. No razen če, kot ti bo dežurni klovn razložil, kupiš prvo edicijo PS5 na ebay za par tisoč eur, jo zaviješ v alu folijo in spraviš v omaro za 10 - 15 let. V tem času bo na voljo jailbreak, do takrat se pa mastiš nad tem kako veliko kolekcijo iger imaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()
««
142 / 142
»
»»