Forum » Konzole » PS5
PS5
Temo vidijo: vsi

oo7 ::
Sony launches PlayStation 5 beta with a suite of new features
https://www.club386.com/sony-launches-p...
https://www.club386.com/sony-launches-p...

PlayStation 5 Pro SoC Likely to Use N4P, 4nm Process Node - Rumor
https://wccftech.com/playstation-5-pro-...
https://wccftech.com/playstation-5-pro-...

2dark ::
Včeraj ko sem bil v Big Bangu na Rudniku je ena mama svoji hčerki kupila PS5.. Zdaj pa hitro v trgovino..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

Stari89 ::
Kako se obnese Sony PlayStation VR2?
Moji prvi VR naočniki, imel sem šanso preizkusit tudi Meta Quest 2 za kako urco.
+ HDR OLED display je fajn. Črno je res črno, kar je super za temačne igre ala Resident Evil Village. Svetlo je res svetlo, recimo v Gran Turismo 7 me sonce skoraj zaslepi. :)
+ Eye tracking. V igrah, ki to podpirajo, navigiraš skozi UI kar z gledanjem, podobno kot bi imel v roki miško. Ko igraš, se območje, na katero se ne fokusiraš, ne renderira pri polni resoluciji. Ko gledaš na TV, medtem ko nekdo igra na VR, v kotu vidiš velike piksle, res zanimiva optimizacija.
+ Preprost setup, daš gor, nastaviš širino oči, narišeš igralno območje in igraš. Svetlobna leta pred čemerkoli na PCju.
- Skos si pripet na žico. Ko sem se kako urco brezžično igračkal na Meta Questu 2, se mi je bilo kar težko pripet nazaj na PSVR2.
- Priložene slušalkice so šrot, umrle so po dveh tednih. Lahko si priklopiš svoje. PS5 ne podpira bluetooth slušalk. Rešil sem tako, da sem jih povezal na TV in tam nastavil pravilen output.
- Ni podpore za PC (zelo verjetno je tudi nikoli ne bo), saj bi z veseljem igral Digital Combat Simulator s tem na glavi.
- Ne moreš igrat PSVR 1 iger.
- Ni Half-Life Alyx.
Igral sem par iger:
- Resident Evil Village: Top top top! Zelo spooky, vzdušje lahko režeš s mečem. Morda premalo interaktivnosti (ne moreš pobirat in razmetavat predmetov), ampak igra je ipak v osnovi FPS.
- Gran Turismo 7 (z Logitech G923): Res padeš not. Dirkaš, zapelješ nekomu ob bok in mu pokažeš fakiča. Showroom je zelo lep, zdi se kot da je avto res pred tabo. Problem je, da pričakuješ G-sile (zaviranje, ovinki, klanci), ampak jih ne občutiš - včasih mi postane slabo po kaki urci in moram nehat. Pri tej igri se vidi, da je PS5 že rahlo podhranjen, saj so morali naredit precej optimizacij, da so dosegli 60FPS (z reprojekcijo dosežejo fejk 120FPS)
- Horizon Call of the Mountain: Meh ... Lepo izgleda, zabavno se je igračkat s predmeti in reševat puzle. Plezanje je boring. Za premikanje in bojevanje so izumili nenavadno kontrolno shemo, ki nima smisla.
- Cosmonious High: Fajn, če pride kaka deklina na obisk, da je ne zbombardiraš z zombiji, kričečimi V8 motorji ali dinozavrskimi mašinami. :) Zelo zabavno je v laboratoriju mešat kemične tekočine.
Pod črto: Fajn, could be better. Ta trenutek bi z nakupom počakal do recenzij za Meta Quest 3 čez dober mesec.

celje ::
https://www.resetera.com/threads/psvr2-...
Tule je dokaj azuren list iger.
Tudi "stare" delujejo. Sicer ne vse, nekatere baje ne bodo nikoli.
Ps5 in bt slusalke: vtaknes prilozen usb stick (prilozen v paketu z vecino slusalk) v ps5 in pazi zdaj: vse dela.
Tule je dokaj azuren list iger.
Tudi "stare" delujejo. Sicer ne vse, nekatere baje ne bodo nikoli.
Ps5 in bt slusalke: vtaknes prilozen usb stick (prilozen v paketu z vecino slusalk) v ps5 in pazi zdaj: vse dela.

GregiB ::
Vprašanje, je moral že kdo zavreči plošček, ker je baterija pokleknila? Meni 2 in pol star dualsense zdrži le še kakšne pol ure?,
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

The first image of the new PlayStation 5 console which most people have named the Slim has reportedly leaked online.
https://insider-gaming.com/playstation-...
Slaba slika pa še cela ni.

twom ::
Vprašanje, je moral že kdo zavreči plošček, ker je baterija pokleknila? Meni 2 in pol star dualsense zdrži le še kakšne pol ure?,
Morda fixit.com replace battery?

yayo ::
The first image of the new PlayStation 5 console which most people have named the Slim has reportedly leaked online.
Fejk po po moje.
https://twitter.com/RinoTheBouncer/stat...

filip007 ::
Tisti del s pogonom se lahko dol sname, pametno samo še vedno mi ni všeč.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

plurk ::
Kdor je še vedno na firmwaru do 5.50, naj malo počaka z upgradi, za božička se obljublja jailbreak. 
Če se vam je mudilo, lahko PS5 še vedno prodate in nabavite novega, v trgovinah so še paketi z fw 5.50.

Če se vam je mudilo, lahko PS5 še vedno prodate in nabavite novega, v trgovinah so še paketi z fw 5.50.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: plurk ()

Nyana ::
Kdor je še vedno na firmwaru do 5.50, naj malo počaka z upgradi, za božička se obljublja jailbreak.
Ne sanjaj, možnost jailbreak-a se ne napoveduje v naprej...
Ampak vseeno ne pozabi pisati božičku.

filip007 ::
Več slojni Blu-Ray, a to lahko doma zapečeš?
Do koliko pa gre to?
Do koliko pa gre to?
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

Jerry000 ::
Vidim da ima sedaj PS+ različne pakete Premium > Extra > Essential. Vendar ko gledam darilne kartice ne vem kaj dobim oziroma, kje bi lahko dobil darilno kartico za PS+ Premium? Gre se za darilo, zato bi rad kartico kupil

Magic1 ::
Darilnih naročniških kartic ni za slo trg. Lahko edino kupiš gift card za določeno vsoto. Sem videl, da lahko dobiš Nemške s 10% popusta, samo ne vem če dela pri nas. Pokliči PS support in vprašaj, kakšne so opcije.
Magic

lasyvy ::
Ne sanjaj, možnost jailbreak-a se ne napoveduje v naprej...
Ampak vseeno ne pozabi pisati božičku.
Ko se najde dovolj exploitov, se jailbreaka ne releasa kar takoj ampak se počaka, da se nabere čimveč iger, da imaš čimvečjo zalogo preden Sony popravi luknjo, idealno celo čakaš, da Sony najprej popravi luknjo. Potem se ga izda. In slučajno vem, da je julija Sony zakrpal eno luknjo, za katero je bil znan private jailbreak.
Proizvajalci iger pa zaradi dolge faze testiranja ne zafiksirajo iger vedno na zadnji firmware ampak enega prejšnjih, se še malo počaka, da večina preide na zadnjo verzijo, se pravi se bo še malo počakalo, preden postane public. In, ker je božič ravno blizu...
No pač, povedano vam je bilo, v teoriji bi moral tudi na novejši firmwari do junijskega delovati, vprašanje, do kam bojo avtorji jailbreaka podprli. Mi je pa načeloma vseeno, zaradi mene ste lahko stalno na zadnji verziji, je pa fino, če imaš možnost zastonj igrati več iger kot si jih sposoben preigrati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lasyvy ()

Reaper ::
Darilnih naročniških kartic ni za slo trg. Lahko edino kupiš gift card za določeno vsoto. Sem videl, da lahko dobiš Nemške s 10% popusta, samo ne vem če dela pri nas. Pokliči PS support in vprašaj, kakšne so opcije.
Zadnjič sem na pošti videl PS Store darilne kartice, med njimi je bila tudi PlayStation Plus kartica, ki je mislim, da nosila vrednost 60 €. To mislim da je redna cena za PS Essential pri nas. Premiupa ma nisem videl. Greš na pošto in nabaviš darilnih kartic za vrednost SLO PS Premium naročnine.

Zadnjič sem na pošti videl PS Store darilne kartice, med njimi je bila tudi PlayStation Plus kartica, ki je mislim, da nosila vrednost 60 €. To mislim da je redna cena za PS Essential pri nas. Premiupa ma nisem videl. Greš na pošto in nabaviš darilnih kartic za vrednost SLO PS Premium naročnine.
Torej če vzamem 2 PS+ kartice bi lahko potem vzel Premium, se to da? Ker 60 je essential ja, 120 pa Platinum

Dobro vprašanje ampak ne poznam odgovora. Mogoce je bolj safe varianta 6 kartic po 20 EUR, ker ne vem kako se interpretira PS Plus kartica, kot 60 EUR ali se direktno aktivira artikel.
Pa še tole za primerjavo, v Turčiji je PS Plus Platinum cca. 15 EUR na leto. Extra kakšen EUR manj, Essential pa okoli 9 EUR. Včeraj sem ustvaril turški PSN profil in za test kupil Diablo paket (2 in 3) za 5,5 EUR. God of War ragnarok je recimo 26 EUR, nove AAA igre, ki so pri nas 70 ali 80 EUR so tam okoli 50 EUR.
Pa še tole za primerjavo, v Turčiji je PS Plus Platinum cca. 15 EUR na leto. Extra kakšen EUR manj, Essential pa okoli 9 EUR. Včeraj sem ustvaril turški PSN profil in za test kupil Diablo paket (2 in 3) za 5,5 EUR. God of War ragnarok je recimo 26 EUR, nove AAA igre, ki so pri nas 70 ali 80 EUR so tam okoli 50 EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Reaper ()

GregiB ::
Hja... Turška Lira je v primerjavi z ostalimi konvertibilnimi valutami v zadnjih 5 letih izgubila > 80% vrednosti... Kupna moč v Turčiji je obupna, folk nima za hrano, kje šele za igrice...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

2dark ::
Vidim da ima sedaj PS+ različne pakete Premium > Extra > Essential. Vendar ko gledam darilne kartice ne vem kaj dobim oziroma, kje bi lahko dobil darilno kartico za PS+ Premium? Gre se za darilo, zato bi rad kartico kupil
Jaz sem videl, da imajo v DM-pS5 kartice, samo ne vem katere.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )

Dobro vprašanje ampak ne poznam odgovora. Mogoce je bolj safe varianta 6 kartic po 20 EUR, ker ne vem kako se interpretira PS Plus kartica, kot 60 EUR ali se direktno aktivira artikel.
O katerih karticah je tu govora (6 kartic po 20 EUR)?
Hm...potem pa mogoče kar denar za Premium v koverto in bo oseba sama potem kupila Premium PS+

lasyvy ::
We got all (symmetric) ps5 root keys: https://twitter.com/fail0verflow/status...
Nekdo zgoraj ni verjel v Božička?
Poglejmo kaj se sicer še lepega dogaja na PS5 sceni, da se bo preprodajalcem iger tule, začel malo želodček obračat:
* Hacka se PS5 preko vgrajenega PS2 emulatorja: https://cturt.github.io/mast1c0re.html
* Dekriptiran PS5 4.03 firmware, izkaže se, da PS5 "secure loader" le ni tako secure
* Flatz je confirmal exploit PS5 hypervisorja (browserjev exploit že obstaja, kernelov tudi
)
Le počasi in mirno, nikar ne failajte "Marshmallow experimenta", počakajte še malo z updatanjam, pa ne bo iger zmanjkalo za naslednje dve leti. Zastonj, se razume.
Nekdo zgoraj ni verjel v Božička?
Poglejmo kaj se sicer še lepega dogaja na PS5 sceni, da se bo preprodajalcem iger tule, začel malo želodček obračat:
* Hacka se PS5 preko vgrajenega PS2 emulatorja: https://cturt.github.io/mast1c0re.html
* Dekriptiran PS5 4.03 firmware, izkaže se, da PS5 "secure loader" le ni tako secure
* Flatz je confirmal exploit PS5 hypervisorja (browserjev exploit že obstaja, kernelov tudi

Le počasi in mirno, nikar ne failajte "Marshmallow experimenta", počakajte še malo z updatanjam, pa ne bo iger zmanjkalo za naslednje dve leti. Zastonj, se razume.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lasyvy ()

PlayStation's first Remote Play dedicated device, PlayStation Portal remote player, to launch later this year at $199.99
https://blog.playstation.com/2023/08/23...
https://blog.playstation.com/2023/08/23...

Ojoj...tko grdega handleta pa še nisem videl. Pomoje so za design porabli točno 5min o_O

Nyana ::
Adio Sony kaj je to za en zmazek, zadeva je popolnoma neuporabna, če nimaš Wifi-ja in PS5 konzole
Raje dodam še enkrat toliko denarja in si kupim Steam deck in imam pravo ročno konzolo.
Nevem kdo bo to neuporabno napravo sploh kupil... pa še res je grda.

Nevem kdo bo to neuporabno napravo sploh kupil... pa še res je grda.

Aja to sploh konzola ni, je remote. Ko doživiš šok za grdi design te pa še ta šok zadane da to sploh ni handled konzoja. Sonyju gre na slabše, očitno

Gregor P ::
Jah za odrasle rabiš najbrž nekaj kar poganja superiorno vizualno bogato grafiko (vprašanje sedaj ali konzolo ali rajši PC), ampak za otroke pa Nintendo Switch zmaga.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

To je wc drkalica. Ali za otroke, ko hočeš gledat tv. Ali priročna zadeva za multiplayer v istem prostoru (če bo ta opcija). Kar nekaj možne uporabe za 200$. Sploh pa če bo dobro delalo preko interneta, je pa itak še kup uporabnih opcij za nekoga.
Magic

zuki ::
Leaknjeni AMD Zen 2 bootrom https://github.com/anonpsp/bootroms
PS5 ima Zen 2 CPU, če najdejo exploit za njega - in ga že 3 mesece reversajo - lahko svojo kodo naložijo pred samim bootanjem sistema in poljubno modificirajo sonyev freebsd med bootanjem.
In potem se zgodi:
Ergo, ne updatat PS5, ostati hočete na exploitanem bootromu. Če ne drugega zato, ker bo vaš PS5 precej pridobil na ceni.
No pa seveda, igre boste lahko lepo sneli iz travnika in igrali, brez, da plačujete oderuške cene za njih. Še kar cool, mar ne? :)
PS5 ima Zen 2 CPU, če najdejo exploit za njega - in ga že 3 mesece reversajo - lahko svojo kodo naložijo pred samim bootanjem sistema in poljubno modificirajo sonyev freebsd med bootanjem.
In potem se zgodi:
Ergo, ne updatat PS5, ostati hočete na exploitanem bootromu. Če ne drugega zato, ker bo vaš PS5 precej pridobil na ceni.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zuki ()

Gregor P ::
Cool za študente ipd. brez prebite pare, za nas ostale pa je to manj pomembno; je pa tehnično gledano zanimivo, kaj vse se da naresti zaradi varnostnih lukenj.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Tidule ::
Pa tudi z vidika geneze same sposobnosti jaibreaka. Ze pri ps4 so bili jailbreak par let zadaj za aktualnim firmwarem, pri ps5 pa zgleda da bo to se vecji razkorak.
Nekje od kar so uvedli ps+ (skupaj z digital distribucijo, trofejami in seveda multilayer komponrnto) pa dejansko za veliko vecino uporabnikov exploti in jailbreaki nimajo blazne vrednosti.
Nekje od kar so uvedli ps+ (skupaj z digital distribucijo, trofejami in seveda multilayer komponrnto) pa dejansko za veliko vecino uporabnikov exploti in jailbreaki nimajo blazne vrednosti.

Točno tako. Za 70€ letno dobiš ps ekstra(ob akcijah) in imaš čez glavo za igrat. Lahko kupuješ tudi nove igre in jih prodaš za 2/3 cene. Jailbreaki so res samo za tiste, ki jim vsak evro ful pomeni. Čas pa malo.
Magic

jijetelu ::
s tem da tud PS špili imajo sorazmerno visoko resell vrednost, če ne kupuješ špilov takoj ob izidu, lahko praktično igraš slehern špil zastonj, če imaš le malo volj pri nakupu in prodaji

Mimogrede, veste, da se jailbreake uporablja, da se na PS4 poganja linux? Dobiš za sorazmerno malo denarja zelo vredu računalnik. Samo omenim.
Pa še malo k mitom in legendam preprodajalcev iger:
Samo dokler ni jailbreaka. Potem nimajo več resell vrednosti oz. jo imajo samo za tiste, ki so upgradali firmware. Tisti pa lahko konzolo prodajo in za skoraj dvakratnik cene svoje, kupijo tako, s staro verzijo firmwara, ker te konzole pa imajo res resell vrednost.
Skratka kupuješ na razprodajaš in igraš kar je na razprodaji zastonj. Kako si rekel, vsak evro pomemben?
Elaboriraj, kaj ima pri tem čas? Razen, da moraš malo počakati z updatanjem firmwara? Zadnji ps4 jailbreak mi deluje avtomatsko, raspberry pi zero na usb kablu, vse naredi sam od sebe.
Ampak backportanje iger na starejše firmware pa deluje še vedno odlično.
Kar uniči možnost prodaje iger na ploščkih in s tem tudi kompletno resell vrednost iger.
Pa še malo k mitom in legendam preprodajalcev iger:
s tem da tud PS špili imajo sorazmerno visoko resell vrednost, če ne kupuješ špilov takoj ob izidu, lahko praktično igraš slehern špil zastonj, če imaš le malo volj pri nakupu in prodaji
Samo dokler ni jailbreaka. Potem nimajo več resell vrednosti oz. jo imajo samo za tiste, ki so upgradali firmware. Tisti pa lahko konzolo prodajo in za skoraj dvakratnik cene svoje, kupijo tako, s staro verzijo firmwara, ker te konzole pa imajo res resell vrednost.
Za 70EUR letno dobiš ps ekstra(ob akcijah) in imaš čez glavo za igrat. /.../ Lahko kupuješ tudi nove igre in jih prodaš za 2/3 cene. Jailbreaki so res samo za tiste, ki jim vsak evro ful pomeni.
Skratka kupuješ na razprodajaš in igraš kar je na razprodaji zastonj. Kako si rekel, vsak evro pomemben?
Čas pa malo.
Elaboriraj, kaj ima pri tem čas? Razen, da moraš malo počakati z updatanjem firmwara? Zadnji ps4 jailbreak mi deluje avtomatsko, raspberry pi zero na usb kablu, vse naredi sam od sebe.
Pa tudi z vidika geneze same sposobnosti jaibreaka. Ze pri ps4 so bili jailbreak par let zadaj za aktualnim firmwarem, pri ps5 pa zgleda da bo to se vecji razkorak.
Ampak backportanje iger na starejše firmware pa deluje še vedno odlično.
Kar uniči možnost prodaje iger na ploščkih in s tem tudi kompletno resell vrednost iger.
Zgodovina sprememb…

Tidule ::
Potem nimajo več resell vrednosti oz. jo imajo samo za tiste, ki so upgradali firmware.
Torej tam za 95% uporabnikov?
Razen, da moraš malo počakati z updatanjem firmwara?ps5 je prisle ven 2020, torej tri leta. Jaz temu ne recem ravno malo. Pa delujocega jailbreaka trenutno sploh se ni.
Zadnji ps4 jailbreak mi deluje avtomatsko, raspberry pi zero na usb kablu, vse naredi sam od sebe.torej spet vec kot se veliki vecinibda ukvarjat s tem. Kakorkoli obracas zadevo so pac jailbreak nisna zadeva, ki velike vecine niti priblizno ne zanima. Da pa to pocnes zaradi financnega akspekta pa sploh zadevo zooza na par studentov z viska casa.
Kar uniči možnost prodaje iger na ploščkih in s tem tudi kompletno resell vrednost iger.tole pa z realnostjo nima kaj dosti skupnega. Tako na ps5 kot prej na ps4 je trg rabljen iger zelo ziv. Ravno tako jailbreak na to niso opazno vplival.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()

Potem nimajo več resell vrednosti oz. jo imajo samo za tiste, ki so upgradali firmware.
Torej tam za 95% uporabnikov?
Njihovega neznanja in neumnosti ne morem odpraviti za nazaj, lahko pa jih obvestim o alternativi in kako jo omogočiti. S tem, da ne updataš firmwara.
Razen, da moraš malo počakati z updatanjem firmwara?ps5 je prisle ven 2020, torej tri leta. Jaz temu ne recem ravno malo.
Če greš zdajle kupit PS5 bo prišel z 5.05 firmwarom. Prodaš tega, ki ga imaš, požreš za eno igro razlike to je to.
Če moraš pa biti modna ptička, ki nabavi zgodaj, kljub temu, da so igre zanj samo malo pomejkapirane igre za PS4 (ki si jih sicer že igral na jailbreakanem PS4, na katerem ni težko počakati, ker je trenutno na travnikih na voljo 2767 iger zanj - ni definitivna številka, ker so nekatere v večih verzijah, če zaokrožimo, recimo, da jih je 1000 unique naslovov), si si pa sam kriv.
Zadnji ps4 jailbreak mi deluje avtomatsko, raspberry pi zero na usb kablu, vse naredi sam od sebe.
torej spet vec kot se veliki vecinibda ukvarjat s tem. Kakorkoli obracas zadevo so pac jailbreak nisna zadeva, ki velike vecine niti priblizno ne zanima. Da pa to pocnes zaradi financnega akspekta pa sploh zadevo zooza na par studentov z viska casa.
Ne, za razliko od večine, vem, da se to da. Vprašanje je samo ali veš ali ne. Zato se trudim obvestiti čimveč ljudi o alternativi.
Zgodovina sprememb…

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti. Večina ljudi ima za dnevna opravila PC, ne vem zakaj bi za to uporabljal PS5. PS je za igre, BluRay vsebine, to je to. Vem da se da z malo "hekanja" dobiti več ampak je za ostale zadeve toliko več boljših alternativ, da se s tem ne ukvarjamo. Piratizirali smo kot mulci, ko ni bilo € in si vsak drugi dan želel igrati drugo igro. Zdaj ko so igre dostopne ugodno, na druge načine, se s tem ne ukvarjam. Primer, turški PSN račun, AAA naslovi na dan izzida okoli 50 € namesto 80 € pri nas. Diablo 2 in 3 kolekcijo sem 1 teden nazaj kupil za dobre 4 € itd. PS+ Premium 14 € na leto itd. Podobno je za Nintendo Switch, Xbox, PC igre. Ko za ceno piva dobiš odlične igre. Zadnje igranje z Media Serverji itd. je bilo pri meni na PS3. Zdaj imaš za take zadev Plex, Jellyfin itd. Zdaj vsakemu svoje, ti igraj tako, mi bomo drugače, seveda pa naprej obveščaj o exploitih, ker so zanimivi s tehničnega vidika. Kandidatov za hodl posodobitev in resell bo pa tu najbrž bolj malo.

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti. Večina ljudi ima za dnevna opravila PC, ne vem zakaj bi za to uporabljal PS5. PS je za igre, BluRay vsebine, to je to. Vem da se da z malo "hekanja" dobiti več ampak je za ostale zadeve toliko več boljših alternativ, da se s tem ne ukvarjamo. Piratizirali smo kot mulci, ko ni bilo € in si vsak drugi dan želel igrati drugo igro. Zdaj ko so igre dostopne ugodno, na druge načine, se s tem ne ukvarjam. Primer, turški PSN račun, AAA naslovi na dan izzida okoli 50 € namesto 80 € pri nas. Diablo 2 in 3 kolekcijo sem 1 teden nazaj kupil za dobre 4 € itd. PS+ Premium 14 € na leto itd. Podobno je za Nintendo Switch, Xbox, PC igre. Ko za ceno piva dobiš odlične igre. Zadnje igranje z Media Serverji itd. je bilo pri meni na PS3. Zdaj imaš za take zadev Plex, Jellyfin itd. Zdaj vsakemu svoje, ti igraj tako, mi bomo drugače, seveda pa naprej obveščaj o exploitih, ker so zanimivi s tehničnega vidika. Kandidatov za hodl posodobitev in resell bo pa tu najbrž bolj malo.
PS+ Premium 14 € na leto? Verjetno je tukaj typo?

PS+ Premium 14 € na leto? Verjetno je tukaj typo?
Ni, bo kar držalo kar sem napisal. Extra je bil za eno leto okoli 14 €, Premium pa kakšen € več. Ne morem zdaj na telefonu preveriti, moram na konzoli, ko bom doma. Extra stane 400 TLR.

Lepo je, da nas obveščaš o napredku in stanju jailbreaka ampak se nekako ne morem znebiti občutka, da nam želiš svojo mentaliteto vsiliti.
Znebi se ga.
Mislim, da ga bom zadržal.
Seveda ga boš, tako kot se na take novice nikoli ne odzivajo tisti, ki jih zanimajo ampak vedno tisti, ki jih ne.

Sicer so cene preprosto preverljive: https://www.playstation.com/sl-si/ps-pl...
14 eurov na mesec. Ne na leto. Če plačaš za leto naprej, je 8.30 eura na mesec. In prepričan sem, da bo cena naslednje leto višja.
Zgodovina sprememb…

400 TLR leto, na mesec je 60 TLR. Če želiš cene primerjati jih je potrebno najprej znati poiskati.
Delim pa še z vami navodila, da si lahko sami preverite in izkoristite ugodne cene: https://www.mydealz.de/share-deal-from-...
Delim pa še z vami navodila, da si lahko sami preverite in izkoristite ugodne cene: https://www.mydealz.de/share-deal-from-...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Reaper ()