Forum » Operacijski sistemi » Zaustavitev sistema win xp
Zaustavitev sistema win xp
Dusko ::
Problem je sledeč imam winxp z vsemi popravki, Sistem sem naložil pred približno 14 dnevi na novo.In problem je ta ko hočem ugasnit windowse grem pod start in vse tisto zaustavitev ampak računalnik še vedno ostane prižgan in pol moram še enkrat izvesti zaustavitev potem pa gre kot bi mignil in se račuanlnik ugasne.
Res je da včasih pustim kakšno okono odprto ampak sn onemogočil tista sporočila če naj windows konča te procese in programe to sem napravil z XPantyspy.
Verjetno je težava v tem ,da še pač kakšni procesi tečejo in jih windows ne prekine takoj.Samo to je že malo moteče da moram vedno izvest zaustavitveni postopek dvakrat
Res je da včasih pustim kakšno okono odprto ampak sn onemogočil tista sporočila če naj windows konča te procese in programe to sem napravil z XPantyspy.
Verjetno je težava v tem ,da še pač kakšni procesi tečejo in jih windows ne prekine takoj.Samo to je že malo moteče da moram vedno izvest zaustavitveni postopek dvakrat
Dusko ::
Sem našel vzrok.In ta je bil kot sem že sam predvideval v enem procesu in zdaj deluje vse spet kot mora.Tako,d alahko zbrišete to temo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10832 (9423) | inbox |
» | Office 2013 samodejno vstavi Č in zmrzneOddelek: Programska oprema | 916 (708) | toxius |
» | Počasna zaustavitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1125 (1125) | N-E-O |
» | Windowsi xp zamrzujejoOddelek: Pomoč in nasveti | 1352 (1211) | matej o. |
» | Problem z explorerjemOddelek: Operacijski sistemi | 875 (771) | Ghero0 |