Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik ne vzge
Racunalnik ne vzge
Bezensek ::
Pozdravljeni,
Racunalnik imam v sobi. V zgodnjih jutranjih urah je nekje za 10 sekund zacelo zelo ropotati, potem je sledil glasen pok v racunalniku. Ko sm odprl kisto je smrdelo po plastiki. In videl sem da je (nevem tocno kako se imenuje ampak kabel s katerim imam zvezane ostale kable je bil stopljen in razmazan je bil tudi po maticni plosci ka sedaj naredim?
Racunalnik imam v sobi. V zgodnjih jutranjih urah je nekje za 10 sekund zacelo zelo ropotati, potem je sledil glasen pok v racunalniku. Ko sm odprl kisto je smrdelo po plastiki. In videl sem da je (nevem tocno kako se imenuje ampak kabel s katerim imam zvezane ostale kable je bil stopljen in razmazan je bil tudi po maticni plosci ka sedaj naredim?
korenje3 ::
namaži še marmelado po matični.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W
Seljak ::
Pozdravljeni,
Sklepam,da imaš LC-Power napajalnik?
Bezensek ::
Pozdravljeni,
Sklepam,da imaš LC-Power napajalnik?
Tako je imas prav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uber razvil zaznavanje pijanih strankOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6311 (4544) | joze67 |
» | Kako izboljsati koncentracijo in spominOddelek: Loža | 5932 (4794) | techuser |
» | Nov komet C/2009 McNaughtOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3421 (2445) | CyMaN |
» | Igre za lanpartyOddelek: Igre | 2127 (1540) | Gwanaroth |
» | Hekerski napad na sta.siOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2668 (2668) | Filo |