» »

How The CIA Lets In The Terrorists - J. Michael Springmann on The Corbett Report

How The CIA Lets In The Terrorists - J. Michael Springmann on The Corbett Report

Brane22 ::

How The CIA Lets In The Terrorists - J. Michael Springmann on The Corbett Report

Že dolgo znano povsod, kjer se dogaja "demokratizacija" zadnja leta, le da tokrat skozi pričevanje nekoga na ameriški strani od birokrata, ki je bil kolešček v celotnem mezhanizmu, dokler ni, tako kot njegov predhonik, začel postavljati preveč radovednih vprašanj.

Tip razkriva precej zanimivih stvari, ki se v njegovih zgodbah začenjajo v času, ko je začel svoje delo v Savdski Arabiji kot del osebja, ki je skrbelo za ekonomsko plat odnosov in v skladu s tem tudi podpisoval vize osebam, ki so jih potrebovale za svojo ekonomsko dejavnost.

Pravi, da so organizacije kot je CIA rutinsko zahtevale vizo za skrajno barvite osebke in na vsako vprašanje po utemeljitvi odgovrajale s "to je v nacionalnem interesu".

Ko je tip začel zavračati take zadeve, je postal problem in so se pač obrnili na njegovega šefa.
Ko je stvar narasla na nek nivo, ki je postal viden v centrali, so poslali "inšpekcijo" iz USA, naj razišče problem. Rešitev - tip, ki je prijavil svinjarije, je bil ekspresno odpuščen.


Ti pravi,d a je med drugim 5 teroristov 9/11 imelo s strani CIA "urejene" papirje in da so bili med drugim na seznamu njegovih skrajno barvitih osebkov, ki so jih morali na silo uvoziti mimo njega tako ali drugače.

Pozneje so tako uvozili in izvozili šitload folka, na vseh prizoriščih, od Iraka in Sirije ter Libije, prek Balkana do Ukrajine in vsem vmes.

Pravi recimo tudi, da "demokratizacija" pogosto vključuje pomoč nasprotni in napad "svoji" strani, če to zahteva držanje ravnotežja, ki ga rabijo za vzdrževanje potrebne travme na področju itd.

dice7 ::

Je bil tipo ze tudi gost pri Alex Jonesu

s1m0n ::

dice7 je izjavil:

Je bil tipo ze tudi gost pri Alex Jonesu


Torej je totalno nekredibilen vir.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: s1m0n ()

Brane22 ::

Alex Jones je bil pa pri Joe Rogan-u in je po tej logiki kao tudi ta totalno nekredibilen.
Whatever.

Če bi šli po tem, so totalno nekredibilni vsi.

Brane22 ::

Meni je zanimivo, kako se mnogi, sicer ne očitno povezani claimi, nekako ujemajo.

Recimo pričevanje tistega srpskega snajperja v rubriki Ukrajina.


Tip reče, da je gledano iz današnje perspektive vojna v Ukrajini vodena s tujimi interesi. Pravi, da bi jih Kijev, če bi to njegovi gospodarji zares hoteli, lahko pospravili že prve dni. Pa jih niso. Še več, večino orožja so za drobiž kupili pri njih. Zakaj ? Ker očitni cilj te vojne ni osvoboditi/zasesti Ukrajino ampak jo uporabiti kot žeton, s katerim bi potegnili v vojno tudi Rusijo.

In sedaj nekdo povsem drugje, iz povsem druge perspektive pravi povsem isto stvar. Da ameri načrtno podpirajo v Ukrajini fašiste, vendar samo do neke meje. Njih ne zanima direktno rezultat te vojne, le da to področje tli z željeno temperaturo.

Furbo ::

Nič novega, CIA in podobne 3črkovne firme si morajo zagotoviti nadaljevanje obstoja in dobro financiranje, zato ustvarjajo teroriste.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Berserker ::

Že znano iz zgodovine.

Pripomoreš k problemu, da si ustvariš pogoje s katerimi upravičiš lasten položaj in metode delovanja.

thed0g195 ::

jype ::

Brane22> Ti pravi,d a je med drugim 5 teroristov 9/11 imelo s strani CIA "urejene" papirje in da so bili med drugim na seznamu njegovih skrajno barvitih osebkov, ki so jih morali na silo uvoziti mimo njega tako ali drugače.

Ni mi jasno, zakaj se ti to zdi čudno. CIA dokumentirano že od 2. svetovne vojne naprej ves čas deluje na enak način. Pod Trumpom bo spet imela priložnost malce več mučit in malce več služit, ker je njegov kabinet nad takim početjem veliko bolj navdušen, kot sta bila Clinton in Obama, pa začuda tudi bolj kot Bush in Bush in Reagan.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Združitev Rusije in Belorusije (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
17526082 (12566) Pac-Man

Bela hiša zanikala kontakte z nezemljani (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9516506 (13916) Ziga Dolhar

Več podobnih tem