Forum » Operacijski sistemi » Red Hat 8.0 problem pri geslu
Red Hat 8.0 problem pri geslu
bozicek ::
Instaliral sem Red Hat in vse je slo brez problema. Nastal pa je ko bi se moral logirati.
Vpisem user ter nato password. Pa mi ne prime. Sprobal sem z glavnim in pa z uporabnikom. Nic ne prime.
Kar je najbolj zanimivo je to, da ko vpises userja mi lepo pokaze crke, medtem ko pri pass. ni nic. Samo ukazna vrstica utripa. Ni ne zvezdic ali karkoli drugega ko vpises geslo.
Kje bi bil problem?
Vpisem user ter nato password. Pa mi ne prime. Sprobal sem z glavnim in pa z uporabnikom. Nic ne prime.
Kar je najbolj zanimivo je to, da ko vpises userja mi lepo pokaze crke, medtem ko pri pass. ni nic. Samo ukazna vrstica utripa. Ni ne zvezdic ali karkoli drugega ko vpises geslo.
Kje bi bil problem?
Sci-Fi ::
tisto, da ti pri pass nč ne kaže je čist prav, saj je topač dodatna zaščita gesla, tk da če ti kdo čez rame gleda ne ve niti koliko je tvoj pass dolg.
Sci-Fi is the best way to dream
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GunZOddelek: Igre | 2367 (822) | LitralSM |
» | Filezilla in routerOddelek: Omrežja in internet | 771 (697) | vice boy |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7925 (4799) | fosil |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2458 (2159) | mazupan |
» | win2000 professional-log on problem Nujno!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 983 (936) | Mr.B |